Ne videózz gyermek-lefejezést!

Blog VBT

Az, hogy a „migráns kultúrkörben” a legszélsőségesebb érzelemnyilvánítások sem ritkák, már megszokhattuk. Mindannyian tanúi voltunk annak, amikor a Röszkénél Magyarországra betörni próbáló horda a saját gyerekeit dobálta át a kerítésen, vagy tartotta a kicsiket maga előtt, élő pajzsként a rendőrök sorfalával szemben. 2018, április 12-én Hamburgban azonban új fejezet nyílt a brutalitás könyvében. Borzongatóan véres, döbbenetesen gyomorfelkavaró fejezet. Egy migráns a hamburgi metróban először halálra szurkálta német ex barátnőjét, majd szó szerint levágta egyéves kislányuk fejét. A gyilkosságoknak a nő három éves kisfia is szemtanúja volt. A történetben azonban nem ez az „érdekes”. Hanem, hogy miért nem hallottunk róla? Természetesen azért, mert a német hatóságok megpróbálták eltusolni az ügyet, hogy mindenben megpróbáljanak megfelelni a merkeli narratívának.

A 33 éves Mourtala Madou Nigerből érkezett illegálisan Németországba, ahol rövidesen összeismerkedett a német Sandra P-vel. Kapcsolatukból született a kislányuk, Mirlam. Mint később kiderült, a férfi többször is megfenyegette élettársát, Sandrát, hogy bántani fogja őt is és a kislányukat is, de ezeket a fenyegetéseket a német gyermekvédelmi hatóságok nem vették komolyan. Nem sokkal a tragédia előtt Sandrának sikerült ugyan távoltartási végzést szereznie Madouval szemben, de ezt a bíróság pár nappal később érvénytelenítette. Így Mourtala Madou az egyik legforgalmasabb metróállomáson Sandráékra támadt, s a nő hároméves kisfiának szeme láttára először megszurkálta a korábbi élettársát, elvágta egyéves kislányuk, Mirlam torkát, aztán szó szerint levágta a kisbaba fejét. A gyermek a helyszínen életét vesztette, míg anyja a kórházban halt bele sérüléseibe.

S a parttalan, ördögi borzalmak itt még messze nem értek véget. Csupán más síkra konvertálódtak. Olyanfajta cinkos és ördögi terepre, amely ép ésszel már valóban fel nem fogható. A német hatóságok ugyanis teljesen máshogyan reagáltak a történésekre, mint ahogyan normális módon kellett volna.

A borzalmas tettet végignézte és videóra vette egy Daniel J nevű templomi énekes, aki a videón angolul, teljesen érthetően ezt mondja:

“Istenem. Ez hihetetlen. Ó, Jézus, oh Jézus, oh Jézus. Levágja a baba fejét. Istenem. Ó Jézus!”

Daniel J a videót Facebook oldalára töltötte fel, ahonnan egy német blogger, Heinrich Kordewiner letöltötte, majd a filmet ismét feltöltötte, ezúttal a YouTube nevű portálra.

Néhány nappal később kommandósok ütöttek rajta a bloggeren. Szabályos bírói végzéssel elkoboztak tőle minden digitális adathordozót (laptopját, asztali gépét, mobiltelefonját, külső merevlemezeit, stb.) Miközben ezeket az eszközöket keresték, teljesen feldúlták a blogger lakását. Akárcsak annak idején a Gestapo tehette, hasonlóan koncepciós ügyekben. A templomi énekes, az eredeti videót felvevő Daniel J is hasonlóképpen járt saját otthonában.

A házkutatás után Kordewinert előzetes letartóztatásba helyezték. A vád ellene közösség elleni izgatás, valamint gyűlölet-bűncselekmény, amiért a migránsokat a feltöltött filmjével túlzottan erőszakos színben igyekezett feltüntetni. A hatóságok szerint ugyanakkor kegyeletsértés is történt, mivel a videózó, majd a későbbi feltöltő megsértették az áldozatok személyiségi jogait. Fontos megjegyezni, hogy sem Daniel J, sem Kordewiner nem tehette ezt meg, mivel az áldozatoknak csupán a lábaik látszódnak a felvételen.

A videó „természetesen” törölve lett minden német videó csatornáról és hírportálról. A rendőrség pedig továbbra sem erősíti meg, hogy lefejezés történt. Mindeközben a hamburgi hatóságok kimondták, hogy “a kettős gyilkosság olyan szenvedély-bűncselekmény, amelyet nem szabad az egész közösségre kivetíteni.”

***

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy a videót készítő Daniel J, illetve a videót a YouTube-ra feltöltő blogger, Heinrich Kordewiner ügyében született-e már végleges ítélet, illetve, hogy a két férfi letartóztatásban van-e. Az azonban bizonyos, hogy ennél a kettős gyilkosságnál felkavaróbbat és borzalmasabbat keresve sem találhatnánk. S adódik a kérdés, hogy ha egy ilyen horderejű ügyet ennyire a szőnyeg alá tudtak seperni, vajon milyen más bűncselekmény került eltusolásra? És főleg, hogy hány ilyen elhallgatott bűntett van még a németek tarsolyában? Illetve, hogy vajon ez a cenzúra más nyugat-európai országokban is ugyanígy működik-e? Vajon mennyit nem tudunk?

***

Mindenesetre egy jó tanács a Nyugat-Európa városaiban videózóknak! Amennyiben nem akarnak börtönbüntetést kockáztatni, ne vegyék videóra, és ne töltsék fel oldalaikra a lopásokat, verekedéseket, rablásokat, rongálásokat, gyújtogatásokat, nemi erőszakokat! És főleg… Főleg ne videózzanak olyankor, amikor egy apuka épp a kisbabája fejét vágja le! Mert az ilyesfajta videó túlzottan erőszakos színben tünteti fel a migránsokat!

(A videó IDE vagy IDE kattintva tekinthető meg. Legalábbis egészen addig, amíg a cenzúra el nem távolítja.)

KIEGÉSZÍTÉS:

Néhány órával ezelőtt az egyik kollégám egy általam elkövetett, igen nagy szarvashibára hívta fel a figyelmemet. Az általam először kiemelt képként kezelt fotón nem a 33 éves nigeri migráns gyilkos apa, Mourtala Madou, és egyéves kislánya, Mirlam látható, akinek Madou Hamburgban vágta le a fejét idén áprilisban.

A korábbi kiemelt képen a pakisztáni származású illegális bevándorló, 34 éves Sohail A. és két éves kislánya, Ayesha szerepel. A pakisztáni migráns Sohail tavaly, október 23-án, egy családi veszekedés után vágta át a torkát kétéves kislányának. Szintén Hamburgban.

A képet kicseréltem a mostani gyermekgyilkosság fotójára. Ezúton kérek elnézést az olvasóktól. Bár nyilván az idei az csupán egyedi, és elszigetelt eset, de az élet úgy hozta, hogy Hamburgban egy éven belül két migráns „édesapa” is lefejezte a kislányát.

() VBT ()


6 hozzászólás “Ne videózz gyermek-lefejezést!

 1. Erre nincsenek szavak. Annyira brutális, hogy ép ésszel nehezen felfogható. És már ennyire hülye, buta a végtelenségig a német??? Egyik nem hallatja a hangját, egy orgánum, egy újságíró, egy migráns ellenes csoport, senki . És ez is csak alig került ki a világhálóra. És a németre már ez is jellemző, hogy azok vannak fogvatartva, akik világgá akarták kürtölni ezt a rettenetet.
  Nagyon elsüllyednék szégyenemben ha német volnék.
  Égbekiáltó gyalázat az egész.
  A videózó ember pedig azt tette amit egyedül tehetett, mivel már valóban utólag érkezett: a tényeket lefilmezte.

 2. Amúgy Sandra P minek állt szóba ilyennel?(“Más kárán tanul az okos,a hülye meg a sajátján se…”)

 3. Tényleg, milyen “éhes” lehet az a német nő, aki ilyennel összeáll? Komolyan jó lenne ha a nő felelősségét is vizsgálnák végre!

 4. Eltusolni egy ilyen “liberális értéket”? Ez nemcsak, hogy “pozitív fenoména” (a’la ENSZ főtitkár), hanem már maga a megtestesült anarcholiberalizmus! Amiért “haladóink” éjt nappallá téve “küzdenek”!

 5. Tiszaeszlár. Tánczos Gábor…
  Csitt, ha kultúridegen emberáldozatot látsz, mert mész helyettük a sittre

 6. Én nem merek hozzászólni….Ha beköszönök,már tiltanak is 30 napra!Gyalázat,amit a liberális cenzúra megenged magának.Miközben telesírják a világot a magyar szólásszabadság korlátozásáról….Herótom van az egésztől!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.