Pávagyerek

Blog VBT

A Pesti Srácok olvasóinak nem kell elmondanom, hogy egyik legbecsesebb nemzeti szimbólumunk, a kokárda viselése mekkora felelősséggel jár. Viselése állampolgári joga minden magyar embernek, bárhol, bármikor. Hazánkban sehol, semmiféle dress code-ba nem ütközhet. Kivéve… kivéve, ha az ember éppen piacot csinál a térből, és ott a nemzetét árulja.

Vörös marhák

Úgy hírlik, valahol, valami országban vörös borjú született, ami egyesek szerint az apokalipszis kezdetét jelenti. Ennek az újszülött marhának én sem az unikális jellegét, sem a létjogosultságát nem vitatom. Azzal azonban vitába szállok, hogy eljövetele bármi fontosat is jelentene. Nálunk ugyanis naponta születnek ilyen vörös marhák. Akik a tetejébe még elmebetegek is. Ami azért fontos, mert az őrülteket számos korban megannyi ország szentként tisztelte.

Ezek a mi vöröseink olyan ostobák, hogy képtelenek számolni. Példának okáért a tartózkodókat, az otthonmaradókat sem veszik fel olyan listákra, ahol ezek száma az ő eredményeiket kisebbítené. Már úgy általában. Mert néha meg pont hogy ezeket hangsúlyozzák ki. Az áprilisi választásokon ugyanis az otthon maradókat is a Fidesz-KDNP koalíciós pártszövetség mellé sorolva nemhogy a 2/3, de egyenesen a 4/5 is meglett volna.

Ezek a vörös marhák most kimentek a mezőre, bőgni egyet. De olyan hülyék, hogy fű helyett betonon próbálnak legelni. Aztán amikor az emlőikből tej helyett majd cementport szopnak a rajtuk csüngő gyermek-idióták, nagy lesz ám a csodálkozás meg az orbánozás.

Pók a lucernásban

Hát a mi díszmagyarunk is felvette ma a kokárdát. Egy olyan csoportosulás kellős közepén, ahol az uniós zászló-árusok úgy hemzsegnek, mint Fradi B-középben a tesztoszteron. Akik néhány napja még Magyarország, a hazánk ellen pofázva, habzó nyálukat uraik cipőjére habosították, most összegyűlnek, mint köröm alatt a piszok, hogy kioktassanak minket hazaszeretetből. És persze megmondják egymásnak a tutit. Hogy hát itt diktatúra van.

Aztán több ezer Watton belebömbölve a nagy, budapesti légtérbe az orbáni fasizmust, két uniós kitűző vásárlása közepette gyorsan ki is töltetik azt a „nemzheti konzultációs kérdőívet”, ami hellyel-közzel arról szól, hogy a kedves nép végre szíveskedjen már őket a hatalomba belehelyezni, mert ők már nagyon óhajtják a rendcsinálást.

Igen, a kedves olvasó jól sejti. Ezek a kérdőívek már jó előre el lettek készítve, be lettek küldve a nyomdába, s átfutási idő ide, átfutási idő oda, már jóval a LIBE Bizottság jelentésének elfogadása előtt konyhakészre voltak elkészítve, al dente, ahogyan a szaknyelvek mondják. Híveik szája íze szerint. És igen, az ehhez szükséges pénzt a diktatúra adta nekik. Abból a költségvetési keretből, mely a magyarországi pártoknak alanyi jogon jár. Tehát a működő demokrácia égisze alatt a kormány által biztosított pénzen tüntetnek a kormány ellen, a demokráciáért. Again, ahogy a székelyek mondják.

Szimbólum einstand

És hát einstandolják itt kérem, a nemzeti szimbólumokat is. A kokárda után esetleg jöhet még a Nagy Magyarország kontúr, a belsejében uniós kékre színezve, sárga csillagocskákkal, hogy a jobbikosok is örüljenek. Esetleg székely zászló román keretben. Netán Trianon matricák újraértelmezve, „Igen! Igen! Mindig!” felirattal. Olyan szép ez, mint amikor anno az MSZP bejelentette, hogy létrejött a párt keresztény tagozata. Amit már akkor sem értett senki, hiszen az olaj és a víz csak irtózatosan nagy nyomáson keveredik. Itt, a téren viszont a sem a nyomás nem nagy, sem az összetétel nem heterogén. Itt, kérem, mindenki ugyanannyira hülye. Régi hülye az új hülyével, kézen fogva, dalolva, valóságosan internacionalista hangulatban. Istenem, ha ezt Szamuely elvtárs megérhette volna…

De nem érte meg, úgyhogy valakiknek az ő örökébe kell lépni. s hirtelen annyi aspiráns tolong most a betöltetlen posztra ácsingózva, hogy számolnunk is nehéz. Újhelyi, Szanyi, Niedermüller, Gyurcsány, Vona, felsorolni is alig lehet őket. Elképzelhető, hogy a nap végére népbiztosokat is választanak majd maguk közül.

***

Addig is örülhetnek, mert van okuk rá. Orbán Viktor a Habony Árpád által felfogadott ChemTrail szakmunkások segítségével elintézte, hogy se eső ne legyen, se ezüst-kolloiddal ne szórják meg őket. Muszáj neki jóban lenni a nép minden polgárával, hiszen holnap is ő lesz a miniszterelnök. Meg jövőre is. Meg 2022-ben is. És ha így halad a dolog, akkor…

() VBT ()

 

 


3 hozzászólás “Pávagyerek

  1. Sebestyén te egyre hülyébb leszel:kettőre meg még nagyobb barom. Menj vissza wc-t pucolni mert kirúgnak.A bunkóságodnál csak a minden iránt való gyűlöleted nagyobb.Szar lehet így élni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.