Mulatási – Belépési

Blog VBT

„Mulatási van” – mondja az újmagyar újmagyarul, vagy hát inkább újbeszélül. S a Mulatási az Kis Grófot jelent. Vagy Nagyot. Esetleg Nótár Maryt, ritkábban a trónjáról pont az előbbiek miatt letaszított Dögös Robit. És most… most az újmagyar újszebbjövőül azt mondja: „Belépési van!”.

A Belépési

A Belépési egy olyan új fogalom, ami nagyjából egyidős a társadalmi csoportokba szerveződött emberiséggel. Tehát régiúj, újrégi fogalom az újbeszélben. Jelentése: azt hazudjuk a köz felé, hogy nincs baj, sőt, sose volt még ilyen jó. Még jobban kibontva: úgy kommunikálunk a választópolgárok felé, hogy pártunk egyáltalán nincs a szakadás szélén, de még a közepén sem. Sőt, kétszer annyian lépnek be hozzánk, mint amennyien kilépnek. Tudjuk, hogy ez nincs így, de ezt mondjuk, bár magunk is röhögve kommunikáljuk. És hát ugyan miért is lenne ez a választópolgárok közpénzen történő tudatos és célzatos megtévesztése? Pláne, hogy Kétszer annyi be, mint amennyi ki, és kuss legyen!

Egyszóval Belépési van.

Csak még…

“AZ LENNE A JÓ, HA A KOMMENTELŐINK EGY COPY PASTE-TEL MINDENHOVÁ BE TUDNÁK SZÚRNI… “

 

A Belépési-Mulatási

A kettőt nagyon okosan és szépen össze lehet ám kötni. A Mulatásit és a Belépésit. Például egy szilveszteri bulin, amikor is hajdan Egészséges Fejbőrre pogózó honfiúinat és honleányainkat egy kis roma technóval örvendeztetjük meg. Így kommunikálván az eleddig tudatlanságban, avagy tévhitekben leledző Igazhitű Magyarokkal, hogy a Párt egységesch, fiatalosch, lendületesch, valóságos huszonegyedik századi párt. S hogy véletlenül sem indult meg azon a lejtőn, aminek alján három év múlva, 2018-ban egykori kisistenünk és Legfőbb Pártelnökünk YouTube influencerként fogja végezni.

Egyszóval Belépési – Mulatási van!

Bérkommentelőkről pediglen, mivel hogy nincsenek, többé szó se essék! Esetleg olyan kommentelők lehetnek, akik tőlünk kapnak bért. Na de…

Jó lesz ez nagyon.

Kivéve, ha egyre többen szivárogtatják ki a jelen történéseit.

Kivéve, ha egyre többen szivárogtatják ki  múlt történéseit.

(A fenti, Figyelő és YouTube kép- és hanganyagok csupán illusztrációk.)

() VBT ()


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.