KEDVES PUZSÉR FANOK!

Blog VBT

(Vagy csak FAM, Gödri, akárki…)

Az ég szerelmére! Ti nem látjátok, hogy az idolotokkal valami baj van? Hogy szavai és cselekedetei mind jobban nélkülözik a rációt? Hogy valami mintha eltörött volna benne? Ne nekem higgyetek. Higgyetek Puzsér újabb produktumának, ennek a minősíthetetlenül ócska, penetránsan kloákaszagú, a humor minden válfaját (főleg az iróniát) nélkülöző videónak:

Ez mi a jó élet? Ez még annál is kínosabb, mint hogy Róbert a főpolgármesteri székre aspirál.

S hogy mellette azokat is cserben hagyja, akik valóban és igazán számíthatnak rá, arra íme, még egy videó az általam igen tisztelt Bódi Ábeltől, az Identitás Generáció magyarországi vezetőjétől. E csoportosulásnak néhány célkitűzésével magam is egyetértek. Lényegtelen, hogy pont ezzel a Gül babás performansszal nem. Merthogy dervisek ide, hódoltság oda, jelen pillanatban Magyarország és Törökország – NATO tagállamokként – egymás fegyverbarátai.De amit Ábel Puzsérról mond, az több mint elgondolkodtató:

Picit kijavítom a fent elhangzottakat. Jézusnak nem 12 követője volt, hanem annál jóval több. Százak követték őt, amerre ment. E követők közül a 72 tanítvány volt a leghűségesebb és legkitartóbb. Közülük választotta ki Jézus azt a tizenkettőt, akiknek küldetést adott. Ők lettek az apostolok.

A dolog lényegi része viszont az, hogy Puzsér ostobaságokat ígér, ostobaságokat mond, ostobaságokat cselekszik, pedig nem ostoba ember. Adná magát, hogy tán direkt gonosz. Én ebben nem hiszek. Inkább gondolom, bár nem vagyok pszichiáter, hogy az általa is sűrűn emlegetett pszichés betegsége újult ki, erősödött fel, vagy társult új személyiségzavarral. S azt is gyanítom, hogy mindezen kórokat ő maga próbálja orvosolni bizonyos szerekkel.

Szinte semmiben sem értek egyet Puzsér Róberttel. De már nekem fáj, ahogyan elszabadult hajóágyúként dúlja szét a honi közéletet, miközben ti, a rajongói, barátai, jó ismerősei, munkatársai hol szánakozva, hol váll-lapogatva, de tűritek és engeditek őt ezen a járhatatlan úton egyedül kóborolni.

Miután szavaim első olvasatára jól kianyáztátok magatokat, és elmondtatok engem mindenféle akármicsodának, gondolkodjatok el azon, hátha esetleg netán tán véletlenül ez egyszer mégis nekem lenne igazam. Aztán cselekedjetek úgy, hogy az mindenki számára jó véget érjen. Legelső sorban is Puzsér Róbert számára.

***

Nagyon szeretnék újra belekötni az egészséges Puzsér Róbert minden  – egymásnak totálisan ellentmondó – kijelentésébe. De ezt a mostani Puzsért… ezt én őszintén sajnálom. És szívből kívánom neki, hogy mielőbb meggyógyuljon. Ez viszont csak a ti segítségetekkel fog menni.

() VBT ()


2 hozzászólás “KEDVES PUZSÉR FANOK!

 1. Puzsér a kezdeti fellépéseikor még nézhető volt, majd egyre inkább csak ordítozva “kommunikált”!
  Az egy bizonyos “szakma”, amit ő művel, inkább maradna a kaptafánál. (mint a suszter)
  Nézve az ATV-n, a megnyilatkozásait a 3 újságíró előtt, ahol összefüggéstelenül beszélt, a szemei rebbentek jobbra, balra, dadogott . látszott rajta, hogy azon túl, hogy ismételgette a “sétáló Budapest” elképzelését, nincs semmi más koncepciója.
  Véleményem szerint, ha arra kérdeznének, ugyan hozza már nyilvánosságra ennek a koncepciónak az 5 évre kidolgozott változatát – hogy képzeli ezt megvalósítani, akkor csak egy nagy vehemenciával előadott nagy semmi lenne!
  Ő, mindaz mellett, hogy semmi értékelhető nincs az egész életében (nincs sem főiskolai, sem egyetemi végzettsége) nem dolgozott élete során értékteremtő munkahelyen – kivéve, hogy úgy került be a köztudatba, hogy egy nagyhangú, hadaró, sokszor azon belül káromkodó “megmondó” ember lépett elő. (hasonlóan Hofihoz, csak azon lehetett nevetni) Puzséron csak sírni!
  Ő maga is tudja, hogy az ismertségén kívűl nem rendelkezik semmi mással! – azt kívánja meglovagolni most, hogy bejelentkezett indulónak a Főpolgármesteri választásra. Az újságírói kérdésre, miszerint véleménye szerint ezt a programját, meg tudná valósítani 5 év alatt? erre azt válaszolta akár 4 év alatt is! Majd az újabb kérdésre, hogy akkor mit kíván tenni az 5. évben, előbb azt felelte, pihenni fogok! Pár másodperc múlva pedig: a negyedik év végén lemondok!
  Szép remények, ahol az éhes disznó makkal álmodik!

 2. A hozzáértés hiánya (gondolhatja Puzsér) nem lehet kizáró ok, hisz Demszky sem rendelkezett vele és mégis 20 évre haza tudta vágni Budapestet a belvárosi kávénénikék legnagyobb örömére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.