Orbán Viktor lelövése

Blog VBT

Mindeközben a nagyon barátságos, nagyon empatikus, és nagyon segítőkész Gyurcsány Ferenc hivatalos oldalán a rajongók arról értekeznek (KATT IDE), hogy miként kellene egy mesterlövésszel kinyíratni Orbán Viktort, különös tekintettel arra, hogy azért ami utána jön, azt is alaposan elő kellene készíteni:

„Ferikém! Ez kevés lesz! Te is tudod! Egy jó mesterlövész kell”

Írja egyikük, majd a DK-s brainstormingban nem is késik túl sokat az „érdemi” hozzászólás:

„Na igen, de el tudok képzelni, milyen anarchia lenne akkor? Egy dolog, hogy valaki kinyírhatná már végre – de a hogyan tovább-ot alaposan elő kell készíteni.”

 

Gyurcsány Ferencet Facebook oldalán 220 073  ember követi. Hogy az általa irányított utódpárt-maradék megszolgálja a köteles állami támogatást, néhanap bizonyos performanszok formájában meg kell nyilvánulniuk a Parlamenten kívül is. A pártelnök egy-egy ilyen megnyilvánulása természetesen indulatokat gerjeszt mind a rajongóknál, mind az ellentábornál. S minden bizonnyal vitát is generálna köztük, csakhogy… a kormánypárti hozzászólók rendre tiltásra kerülnek az oldalon. Ki előbb, ki később.

A nagy kérdés az, hogy amennyiben az oldal adminjainak van szabad kapacitásuk kiszűrni és eltávolítani azokat a hozzászólókat, akik egyértelműen kormányszimpatizánsok, akkor hogyan nincs idejük vagy humán erőforrásuk azokat a kommentelőket kitiltani, s hozzászólásaikat törölni, akik a törvényesen megválasztott magyar miniszterelnök merénylettel történő eltávolításáról fantáziálnak? S nem is csupán fantáziálnak, hanem tovább is gondolják, kvázi megtervezik annak lefolyását.

Mert elég egyetlen olyan idióta, aki ennek a tovább gondolásnak a végeredményét tettekre kívánja váltani. Effajta antiagysebészekből meg idén is szép termés volt a DK háza táján.

Abba már bele se merek gondolni, hogy Gyurcsány Ferenc – kinek borítóképén az uniós keretbe foglalt ELLENÁLLÁS szó virít – hallgatólagos beleegyezését adná az ilyesfajta ötletekhez.

Ha viszont nem, és bízom benne, hogy nem, akkor lenne egy igen nagy kérdésem.

Ha valaki egy 220 ezres Facebook oldalt képtelen az irányítása alatt tartani, az  hogy veheti a bátorságot arra, hogy a 15 milliós magyarság első számú vezetője akarjon lenni?    

() VBT ()    


6 hozzászólás “Orbán Viktor lelövése

 1. Úristen a 220 000 követő azért megdöbbentett. Ebből persze csak 300 meri magát nyilvánosan felvállalni, érthető okokból.

 2. Ma 100 éve gr. Tisza Istvánt egy szabadkőművesek által vezetett csoport egyik tagja lelőtte…
  Attól félek, a vicsorító mai háttérhatalom “sánta kutyái” – akiknek O.V. szálka a szemében – hasonló gyalázatot forgatnak a fejükben…
  Isten óvja Orbán Viktort!!! Minden lépésében!!!

 3. Ha viszanézünk nagy léptekben a történelembe a baloldal ala. balliberális marxista komunisták úgy ahogy a 0,5ha-os 1917 októberi forradalom leple alatt meggyilkolták nemcsak az akkori orosz cárt, hanem a szó szoros értelmében kiirtották a családját csakis a baloldali eszme vagy a hatalom megszerzése érdekében, épp úgy 1956-ban ideológiailag ugyan ez gárda ugyan ezen okok indítatásából honfitársaikat, családokat gyilkoltak le csak azért, mert mást gondoltak róluk, hozzáteszem jogosan. Gyilkolás, nyomorba döntés és ideológiai terror volt és a mai napig is az a fegyvertáruk. Ugyan ennek az ideológiának a leszármozatjai 2006-ban ugyan ezen eszmék alapján belelövettek az 1956-os megemlékezőkbe s a megtorlás után meghurcoltatások s áll vádak alapján bírósági eljerásákot kezdtek napvilágra jönni Magyarországon!!!
  Nem kérdés, hogy Fletó a nyugat (Soros ) támogatásával meg fogja tenni azt, amit Tisza Istvánnal tettek 1918-ban a fenti ideologisták!
  A marxista patkány ha sarokba szorul, nem válogat az eszközökben s támad! Ébren kell járnunk!!!

  Szlovákiából………………….

 4. Üzenem a cenzúrázó patkányoknak, hogy az előbi hozzászólásomat hozzák nyilvánosságra…………!
  Patkányok..

  Szlovákiából….

 5. 100 év múlt el, de patkánylázadás szellemi utódai ma is mérgezik a közéletet , nem is kevesen!
  A nyúlszájú Károlyi reinkarnációja is közöttünk él, szolgalelkű szektatagjai gyűrűjében!
  De egy biztos, ma a helyzet szerencsére más!
  Ha mégis bármi történne, nem anarchia következne, hanem csak annyi, hogy az elkonfiskált villát egy komoly földrengés a földdel tenné egyenlővé!
  Ezen kellene a patkányoknak elgondolkodni!

 6. 220 ezer követő? A Tolvajkergetőknek több volt. Mondjuk törölték is őket…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük