A Jobbik Európai Ügyészsége

Blog VBT
  •  
  •  

Na, és az megvan, hogy a Jobbik támogatja ugyan az LMP-s Hadházy Ákos aláírásgyűjtését az Uniós Ügyészség magyarországi bevezetése érdekében, de tagtársait – Bana Tibor Jobbik alelnök ukázainak megfelelően – egy másik, civil kezdeményezéssel kapcsolatban kéri (utasítja?), hogy szervezzenek aláírásgyűjtést ugyanezért?

„Jelenleg két aláírásgyűjtés zajlik a témában: egyrészt Hadházy Ákosék gyűjtése, másrészt az európai polgári kezdeményezés (ECI – European Citizens’ Initiative). A Jobbik mindkettőt támogatja, de mivel kereteink szűkösek és zavaró is a párhuzamos aláírásgyűjtés, így szervezetten csak a polgári kezdeményezésre fogunk gyűjteni. A kettő közül egyébként is ezzel lehet valódi célt elérni, tehát ez is egyértelműen az ECI mellett szól. (…)Az aláírásgyűjtő ív hamarosan elkészül, amint megkapjuk a szervezőktől, mellékeljük. Sok sikert kívánok a gyűjtéshez! Bana Tibor, a Jobbik alelnöke”

Annyira kár, hogy sem a Magyar Gárdával, sem a magukra hagyott borsodiakkal, sem a Mi hazánkba átszivárgókkal nem tudnak már számolni… Seperc alatt meglenne a kellő számú szignó.

A legjobb az lenne, ha behívnák az Iráni Forradalmi Gárdát, és azok gyűjtenének aláírásokat.

És akkor végre megvalósulhatna a Jobbik évszázados, turáni álma: egy hazánk belügyeibe tevőlegesen is beavatkozó, nyugat-európai joghatóság megléte…

Csak úgy elgondolkodom még, miféle körlevél parancsok jöhetnek a jövőben a tagság felé?

Heller Ágnes jelölése posztumusz Pongrátz Gergely díjra?

Az ingyenes internetadó eltörlése?

Tiszavasvári árnyékkormány megalakítása?

Száraz november a Dunán?

Vona Gábor boldoggá avatása?

Vadászat Simicska Lajosra?

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem beolvasztása a CEU-ba?

 

  () VBT ()   

 

Facebook hozzászólások

  •  
  •  

2 hozzászólás “A Jobbik Európai Ügyészsége

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük