Na, Takarodj!

Blog VBT

A teljesen független és objektív, valamint hiperszenzitív és megaszolgálati ATV beszélgetős műsorában Bangóé Bórbéj Yldikó arra a kérdésre, miszerint miért lehet ekkora a Fidesz-KDNP támogatottsága, nemes egyszerűséggel így válaszolt:

„Sok a patkány Magyarországon.”

És erre… nem történt semmi. De semmi, de semmi, de semmi.

Bangauné Bor-Bélj Ildicó többmillió embert, többmillió választópolgárt lepatkányoz, és marad a posztján, marad a hivatalában.

Mi jöhet még? Netán „tényekkel” is alátámasztja állítását ez az újkori Die Rattenfänger von Budapest? Aztán rögtön utána belefúj a sípjába, és bevezet minket a Dunába?

Félreértés ne essék, ha egy gennykeltő baktérium azt mondja rólam, hogyy patkány vagyok, az nekem nem fáj, mert ontogenetikus értelemben annyira felette állok, hogy ha máskülönben, más nézőpontból, más vélemények szerint egy patkány intelligenciájával rendelkezem is, akkor is különbnek érezhetem magam ennél a nyilatkozó anaerobnál.

Mindazonáltal kénytelen vagyok elnézést kérni minden gennykeltő baktériumtól, ha fenti összehasonlításommal igaztalanul megbántottam őket.

Öngólné Fortély Ildykó (okés, abbahagyom, csak még ezt) nem pártot, pártszövetséget gyaláz a szavaival. Hanem választópolgárok tömegét. Persze nem először teszi, hiszen 2004-es plakátlány korában már szembeköpött ötmillió határon túli magyar embert.

Erre azt mondja, patkányok vagyunk…

Méghozzá következmények nélkül mondja. Mert mondhatja. Persze nyilván az online petíció-írók már izzítják a rendszert, és írják a kiáltványaikat. És úgy nagyjából ennyi. Sem párttársai nem szólnak rá, hogy ezt azért mégsem, se a műsorvezetők nem küldik el azonnal ̶a̶ ̶b̶ú̶s̶ ̶p̶i̶c̶s̶ melegebb éghajlatra.

Persze miért is tennék? Kispesten az elmúlt napokban nevezték Ildike MSZP-s kollégái a fideszes politikus Song Simont húzott szemű félsárgának, lévén, hogy édesapja japán, édesanyja magyar. Aztán, amikor szembesítették őket otromba, rasszista kijelentéseikkel, azt válaszolták, hogy csak a Fidesz álságos migránspolitikájának kívántak egy görbetükröt tartani.

No, akkor én meg Bangóné Borbély Ildikónak tartok egy görbetükröt.

Kedves Ildike!

Ha önt siratóasszonynak kérnék, a halott inkább feltámadna, és követelné, hogy hamvasszák!

Amikor maga megszólal, Ady Endre jut eszembe, abban a bizonyos „ólmot a fülbe” értelemben.

Ha magára nézek, egy nagy, kövér, 2022-es Fidesz-KDNP 4/5-öt látok.

Na, takarodjon már el szépen a politikából!

Én meg cserébe küldök önnek egy cuki kis videót, amin épp zuhanyzom. (basszus, most lebuktam…)

https://www.youtube.com/watch?v=nPRmQZqMZ_o

() VBT()

Kiemelt kép: YouTube – ATV


19 hozzászólás “Na, Takarodj!

 1. “Amikor maga megszólal, Ady Endre jut eszembe, abban a bizonyos „ólmot a fülbe” értelemben.”
  Sajátos ,de nekem is az ólom jut az eszembe,de némi acélköpennyel felvértezve. Lehetőleg pontosan a homloka közepén lehetne a bemeneti nyílás. A kimeneti,pedig bárhol,ahol szép nagyot szakít.

  1. Bocs, acélmagvas ólomköpennyel (a huzagolás miatt puhának kell lennie, mert hamarabb jön ki lőporfüst. mint a golyó), más kifogásom nincs, ha érti mire gondolok…

 2. Bangóné, nagyon buta tanulatlan cseléd, azt gondolja, hogy most ő lesz a tökös csávó és jól megmondja – hiszen neki is jár a tizenöt perc hírnév – és majd akolbéli társai dédelgetni fogják, hogy igen Bangóné, ezt jól megmondtad! (Amúgy én a kínai horoszkóp szerint patkány vagyok, na erre varrjál gombot bangóné!)

 3. Bangoné elmennél te a büdös francba, te utolsó alávaló nem sül le a képedröl a bör. Fetrengö cajha.

 4. Az aberrált tv is elmehet valahová, mert a hallgatásuk a beleegyezést (egyetértést) is jelenti. Sok embertérintő sértegetés esetén a közvetítést meg kellett volna szakítani és közleményben elmondani az okát. nem még tovább hagyni a maradék szovjet luvnyát a képernyőn tobzódni. Ezért nem szoktam – elvből – atv-t nézni, mert néha nagyon primitív a módi.

 5. A szívemből szólt. Apámék cselédjei a háború előtt ezt még egymással szemben sem merték mondani, nemhogy a másikra. Bangóné egy virtigli lumpen proli! Minél többször leadják ezt a pár mondatos gyöngyszemet, annál nagyobb lesz a Kormányoldal tábora. Hajrá vörösök, csak így tovább. Nagy a Jóisten állatkertje, és ti ezt nagyszerűen reprezentáljátok: volt a gyöngytyúk, most van kacagó gerlénk, majomszabású állatorvos, aki korlátokra mászik és lukas a zoknija, van egy imádkozó sáskánk, igaz ő nem imádkozni, hanem bérmálkozni szokott, meg van a párja, a bolgár bárisnya – igaz ez nem állat, de elődei tudtak úgy viselkedni -, és lehet folytatni…

  1. Rémlik valami hidegvizes állatorvos is? Mint Főpolgármesterjelölt. Ő már nem is lesz megölve,mint a Bástya elvtárs?

 6. A videót megnézve ijesztően óvatos egy patkány. Rendkivül nehéz kelepcébe csalni.

  1. Nem is csaltam kelepcébe,hanem gáztámadás után lapáttal tettem végérvényesen ad acta.
   A gázpatront nem írom le hol vettem,mert az únió letiltaná a boltot. Hiszen végtelenül “humánus”,akkor is a humán ellenes a szervezkedés.

 7. Úgy tudom a patkány rendkívül szívós állat. Valaki már csótányozhatná is a Fidesz szavazókat. Azok, úgy tudom a neutronsugárzást is bírják. Szükség is van rá, hogy ne történjen “elcúrás” megint.

 8. A magyar nyelv szótára (Czuczor Gergely, Fogarassy János):
  BANGÓ szó jelentése
  (bam-g-ó vagy bal-og-ó) fn. és mn. tt. BANGÓ-t, tb. ~k. 1) Hüle, mamlasz, együgyü, málészáju ostoba, máskép: banga.
  Na, további jellemzés nem szükséges. Nomen est omen.

  1. Némileg kiegészíteném, szintén tudományosul 🙂
   bbi = rattus norvegicus = puro romani lubnyi

  2. Ó, csak ne felejtsük az első nevét (BANGÓ…) a férjétől kapta, a leánykori neve BORBÉLY Ildikó… Tehát a férjet ne minősítsük legalább ebben az ominózus esetben. A név jelentése azonban illik nagyon is erre a “szókimondó” nőszemélyre…

 9. Ez szerintem uszítás. Engem pl. uszít — magára. Ez nem TILOS ebben az országban?! Nincsen ez ellen törvény? Vagy a bal oldalon mindent szabad? Valaki vegye már a fáradságot és állítsa meg őket!

 10. Aki patkányokhoz hasonlítja az embereket, annak nincs helye a közéletben. Ahogy azoknak sincs, akik cigányoznak, zsidóznak, buziznak, ribancoznak, migránsoznak. Tisztelet nélkül nincs emberség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.