Tavaszi ellenálló outfit

Blog VBT

Ilyenkor tavasszal mindenki gondban van öltözéke megválasztásával, hiszen a reggelek még csípősek, délidőben viszont gyakran ránk köszönthet a kánikula, hogy aztán késő estére újra elérjen minket a zimankó. Mindenkivel így van ez, de ha az ember az ellenzékiek keserű ciberekenyerét eszi, duplán igaz a fentiek minden sora. Rendes patkány lévén nekik próbálok segíteni divatötleteimmel.

Az első és legfontosabb ellenzéki öltözék – már legalábbis anderbalázsi értelemben – a pulóver. Fontos, hogy lehetőleg lopott Silka zakó helyett hordjuk! A legjobb választás természetesen a Lonsdale. De nem LoNSDA(P)le formában, s nem is az említett márka szivárványosított LMBTQSPQR változatát magunkra véve, hanem a sima, letisztult, Everlast féle bronxi alakban, amihez aztán igazán jól illik a Dr. Martens bakkancs (ami nem keverendő össze a Dr. Batz surranókkkal, hiszen viselője nem a lúdtalppal, hanem a kétharmaddal kíván harcba szállni).

Forrás: Facebook

***

Igen fontos a pulóver alatti könnyű, tavaszi ruha. Az uniszex jegyében a mályva(vagy mi a bánat)szín, musculus gluteusig érő kiskosztümöt javaslom, férfinak, nőnek, transzneműnek és transszibériainak egyaránt. Fontos, hogy az alulfotózott, alulexponált, vagy alulértékelt képek kivédése érdekében lábaink permanens középre zárásával hordjuk! Igaz ugyan, hogy a haladás így nehezebben megy majd, de a haladást amúgy sem lehet megállítani, a liberálist pedig még megfékezni se nagyon.

Fotó: PS

***

Fordítsunk igen nagy gondot azokra a kiegészítőkre, amik, bár hőérzetünket közvetlenül nem befolyásolják, de közvetve szívmelengetően hatnak ránk éppúgy, mint elv- és sorstársainkra. A kiegészítők legfontosabbika az O1G kitűző. Bár a mellre ̶v̶e̶r̶t̶ rakott „G” egyesekben visszatetszést kelthet, de kellő modernitás-érzékkel, valamint kellő mennyiségű alkohollal minden ez irányú rosszérzésünk elnyomható.

(Különös figyelmet követel a 24.hu videójának címe, melyben a “hajlétalanokat” (sic!) is megemlítik, érdekes módon belecsempészve  divattanácsadó videójukba az elenzéki hejesirás Szarozdki kristályt megszégyenítő nonverbális ragyogását.) 

Forrás: 24.hu

***

Bár a bakancsban nem látszik majd, mégis fontos a kellő alapossággal megválasztott zokni. Erre a célre az EU-zászlós a legjobb választás, hiszen a Brexittel ellentétben ez lábon kihordható, s egy random tévészékház-ostrom alatt is jobban mutat a képernyőn, mint nyűvött sarkú, fekete társai. Ráadásul teljesen valósághű, hiszen ez is büdössé válik, ha túl sokat tartózkodunk benne.

Forrás: https://citizenofeverywhere.co.uk

***

Figyelem! E ruhakollekció május 26-ig hordható!

Akkor ugyanis minden ellenzéki – kormányzati támogatással – ajándék zakót kap.

() VBT ()

Kiemelt kép: https://apparelresources.com


1 hozzászólás “Tavaszi ellenálló outfit

  1. Ühümm ! Tisztelt Magda!
    Van az krokodil embléma. (valami lafitty) Ragozzam? Inkább ne legyen dolgunk velük. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük