Blanka varrat

Blog VBT

Az önkormányzati kampány kétségkívül legérdekesebb, s figyelemre leginkább érdemes híre az, hogy Nagy Blanka, a Momentumba belépett független DK-s képviselőjelölt a melle alá kíván tetováltatni. Méghozzá Szegeden. Nem Kiskunfélegyházán, nem Bábolnán, s nem a homloka fölé, avagy a válla magasságában. Hanem szegedi mellalába. Teszi ezt úgy, hogy körkérdést intézett a plebshez, tiszta, higiénikus, profi tetoválószalont keresve. Ezzel pedig újabb tabut döntött le a nagyformátumú 19 éves politikusasszony.

Minden tiszteletem Blankáé, hogy bátran és szemérem nélkül meri felvállalni nemcsak pártpreferenciáját, hanem testét is, s nemcsak hogy felvállalja, de ékesíti, díszíti is azt. Mármint mindkettőt. Ahogyan az egy liberális politikushoz illik. Vannak ugyanis baloldali minimumok, amiket mindenképpen be kell tartani. Ezek egyike pedig az átkozott prüdéria, a minden emberit elemésztő álszemérmesség gyökerestül való irtása.

Mert vajh miért ne dönthetné el a választói akarattal egyezően egy jelölt, hogy milyen köldök- vagy szemérempiercinget viseljen? Hogy milyen színűre fesse az alsó ajkát? Hogy tőből levágassa-e kislábujját, ha az evolucionálisan már se nem divat, se nem praktikus? Hogy bourbontól vagy scotchtól tegye-e sejtelmessé mondandóját? Ugye, hogy ugye?

Így ír erről korunk szüfrazsettje:

„Sziasztok!

A trollkodást kérlek hagyjátok el.

Az volna a kérdésem, hogy Szegeden melyik a legjobb tetováló szalon? 
(Amelyik korrekt árakkal dolgozik kiváló minőség mellett és a higiéniára is rendkívüli módon adnak)

Előre is köszönöm a válaszokat.😄
Illetve azok az emberek akik tetováltattak már a mellük alá pls dobjanak már egy üzit, hogy milyen volt.
(Igen tudom, ha félek a fájdalomtól akkó’ meg minek csináltatom🙄🤦… Nos egyszerűen csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra)💁🤷
Szóval ja
Köszi a válaszokat 🙄❤️”

***

Nagy Blanka mindannyiunknak példát mutat, méghozzá nem is maiságból, hanem egyenesen holnapiságból. Ő már annak az eljövendő nemzedéknek az értékes, megbecsült szószólója, amely nemzedék fiai s leányai, akarom mondani személyei nem elégednek meg az évszázados dogmák által rájuk erőltetett jómodor oktalan és idejétmúlt szabályaival.

***

De vajon miért Szegeden varrat? S miért a melle alá? E két, igen fontos kérdéssel bizony muszáj foglalkozni, mert elképzelni sem tudjuk, mennyi minden múlhat ezen.

Első tippem, hogy Szegedre Botka László miatt esett a választása. Hiszen manapság ő testesíti meg azt az ellenzéki pártmágnes szerepet, amelyik a kormánypártok kivételével minden szerveződést úgy vonz magához, akárcsak napon hagyott hering a köpőlegyet. S ki tudja, talán éppen Botka László arcmása lesz az a motívum, mely arra a bizonyos mell alatti részre kerül.

Ámde rögtön el is érkeztünk a második kérdéshez. Hogy miért pont a melle alá?

A válaszhoz szükségeltetik figyelembe venni Nagy Blanka kivételesen jó észjárását és átlagon felüli intelligenciáját. Hiszen a mell alatti rész gyakorlatilag bármit jelenthet. Persze nem tartozom azon szerencsések közé, akik tisztában vannak azzal, hogy Blanka képviselőjelölt asszonyra eddigi évei során hogyan hatott a gravitáció. Így tehát nem tudom, hogy a melltartóból kiszabadított ereszkedő keblek mely területig foglalják el a mellkasi részt. Az azonban bizonyos, hogy így, vagy úgy, de mell alatti résznek számít a has, a comb és a boka is.

Feltéve, de nem megengedve, hogy Blanka kisasszony a keblek takarásába akar varratni, pont arra a helyre, ahol csak azon szerencsések látják majd tintamintázatát, akik őt háton fekvő állapotban csodálhatják meg, ez a rész tetoválás tekintetében bizony meglehetősen fájdalmas. Csakúgy, mint a közvetlenül a kebel alatti rész. Mindkettő esetében vékony bőrrétegről és csontközeli helyről beszélünk ugyanis. De nem féltem Blankát! Hiszen kitartó, szívós és elkötelezett.

***

Én mindenesetre nagyon szorítok, hogy megfelelő helyet találjon, ahol a megfelelő testrészre a megfelelő motívumot szurkálják rá. S csendben imádkozom azért, hogy évek múltával  tetoválása ne takaródjék ki. 

() VBT ()

Kiemelt kép: Nagy Blanka Facebook oldala


21 hozzászólás “Blanka varrat

 1. Szerintem jó hír manapság, ha egy fiatal politikailag aktív és önálló véleménye van.

 2. Az a helyzet, hogy Nagy Blanka (vagy bárki) akármit akar magára tetováltatni, legyenek azok akár a példaképei (Gyurcsány, Varjú, Dobrev K., Vadai vagy Bangóné) megteheti és az bizony magánügy, és ha valóban közülük választana még az ő beleegyezésük sem kellene hozzá.
  Ha attól boldog hát legyen.

  1. Nagyon jó 🙂
   Szerintem a mellye alá a gyurcsány képe megy, a s*gge fôlé gyurcsányné képe a hasa aljára meg egy botmixer.

   1. Szeretném megélni a hetven éves Blankica belógását a papucsáig egyenes háttal !

 3. Mi mást varratna, mint kiskacsákat. Az úszógumi már megvan csak körbe kell dekorálni, Hawaii, dizsi, pálmafák!

 4. Olvastam már,hogy a disznókat is tetoválják. Akkor a “blansot”,miért ne?
  Megjegyzem azt a tetova,vagy totevaló “szalont” is eldobhatják higiéniailag,ahová ez beteszi a mosdatlan száját.
  És még valami. A megvarrott terület biztosan nagyon “érdekesen” fog kinézni,újabb 20 kiló felszedése után.
  Nem is kicsit kaján 🙂

 5. Tetováltass magadra egy lila tehenet , meg egy botmixert, az most nagyon menő!

 6. 1. Egy nagyon jól karbantartott testre van szükség ahhoz, hogy a mell alatti (amúgy piszok érzékeny) részen rendben legyen a tetoválás.
  2. Aki 19 éves is már a felső határokat feszegeti a bmi mutató alapján, az vajon 20 év múlva, néhány szülés után miképp fog festeni?
  3. Arról nem is szólva, hogy a tetoválás után még gyógyulnia is kell a varrásnak (letörölni, kenni, fóliázni, letörölni…).
  4. A mell alatti rész pedig pont nem lesz jó erre. Bár szerintem az első bökés után rá fog jönni (csak későn).
  5. Továbbá az sem kizárt, hogy a momentumos vezérsáskák rászállnak a kis hölgyre, és addig szekálják, míg vagy ledobja a kilókat vagy eldobja a tagkönyvet, esetleg mindkettő. Jelenleg ugyanis nem momentumkompatibilis a megjelenése – a lila ruha ellenére.

 7. Vannak lények, akiknek kényszerképzete, hogy ők érdeklik a világot. Ez a zakkant kordokumentum bárminemű tehetség hiányában csak úgy tud figyelmet kicsikarni, hogy hülyébbnél hülyébb ötleteket módol ki (bár kétlem hogy nem másol-e inkább nyugati példákat, mert nem nézek ki belőle kreativitás legapróbb tünetét se), úgyhogy még sok-sok időn át lesz szerencsétlenségünk vele foglalkozni.
  S ma eme lágyagyúaknak áll a világ. A kitetovált löttyedt kebellel riasztó femi-gender-libsi társnői pont most játsszák odakinn is a bazári majmot. Csak legalább ne a politikában tennék! Akkor még érdekelne is, hogy mit varrat a sehovájára. Sőt javasolnék is:
  Négyzetgyökjel alatt: IQ 140. Úgyse tudná, hogy ez mennyit jelent.

 8. Ha erre az ostoba libára bárrki is szavaz az önkormányzati választáson, az meg is érdemli. Még egy libaólba sem engedném be, nemhogy egy város képvislőtestületébe.

 9. Blankus, dobok neked én is egy kis üzit, csak pls ne nevezz trollnak, mert komolyan gondolom: úgy hallom, a melled alá akarsz tetkót, hát ne tedd, a térd tetoválása különösen fájdalmas. 😛

 10. Tetoválás! WTF! Régen csak a sittesek és egy-két elvetemült metálos tetováltatott, főleg akit már elkapott a gépszíj (millió banda van, ahol senkin nincs tetkó). Iggy Popon hány tetkó van? Egy se! Pedig, ha valakin lehetne az ő lenne (egyedül a Holló 2-ben volt mű tetkója).
  Szóval ez egy mentális betegség, a kisebbség komplexus kivetülésé az egész társadalomra (az a furcsa, ha valakin nincs tetkó). Rossz alakú nők és férfiak, akik ráadásul még rondák is, de bokától-homlokig tetoválva vannak. Azt se tudom hova tenni, aki 50 éves koráig nem tetováltatott, aztán magára varrat valamit. Most már minek!
  A playboy James Hunton akinek állítólag 5000 nője volt, miért nem volt egy árva tetoválás se.
  Anno már azt is utáltam amikor a kutyámnak a fülébe tetoválták a számot, elég nácisnak érzem utólag.
  Azért remélem a skalpolás nem jön divatba. Jönnek, majd az utcán a megnyúzott nők és férfiak. A társadalom már annyira deviáns lett, hogy nem csodálkoznék, ha 50-100 év múlva ember se lenne a földön.
  Ayrton Senna vs Lewis Hamilton. Ayrtonról az jut eszembe, hogy szembefutott a forgalommal és megmentette Erik Comas életét. Hamiltonról pedig, hogy egy normális fekete gyerek volt, aki egy agyontetovált idióta (még akkor is, ha régen nagyon kedveltem) lett.

 11. Hmmm, ha szöveget varrat akkor ha véletlenül lefogyna (ami egyébként kurvára ráférne) meg fog változni a betűtípus mondjuk arial black-ról comic sans-ra. 😀
  Nem is szólva arról, ha valaki el akarná olvasni, akkor először fel kell tekerni, mint a redőnyt 😀 😀
  Ja, sajnos kihagytál drága még egy fontos szempontot: a tetováló szalonban megfelelő teherbírásúnak kell lennie az ágynak is. Ha meg az emeleten van, akkor teherlift sem árt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük