Kilépők

Blog VBT

Tegnap egy lakberendezési áruházban jártam. Kilépőt kerestem a fürdőszobába, s a kínálat teljesen lenyűgözött. Volt például nagyon drága, színváltós is. Erről jut eszembe: Vona Gábor kilépett a Jobbikból. Én pedig – mi mást is tehetnék – próbálom kisakkozni, mi jöhet ezután a nap kilépőjével.

 1. forgatókönyv

Vona kérelmezi tagfelvételét a Mi Hazánkba, ahol először alelnök lesz, majd, miután elveszi a párt lelkét, s sikeresen szélsőbalra tol mindent, megválasztatja magát a Mi Hazánkról SokkalJobbikra átkeresztelt párt elnökének.

 1. forgatókönyv

Vona kérelmezi tagfelvételét a Momentumba, mert rájön, hogy ő még tulajdonképp fiatal, és ő már tulajdonképp européer. Ezzel párhuzamosan felesége is szövetséget köt Cseh Katalinnal, s miközben Vona zöld-CEU-LMBTQ tüntetésekről jelentkezik be élőben, addig a hölgyszakasz közösen hozza fel a népszerűségi listán az első tízezerbe Vona-Szabó Kriszta Hellójónap nevű blogját.

 1. forgatókönyv

Vona kérelmezi tagfelvételét a DK-ba, majd Gyurcsány Ferenccel közösen készít egy vicces kis szemkilövetős vlogot Balatonőszödön, aztán pedig bejelentkezik az Apró villából, ahol Dobrev Klárával megmentenek az éhhaláltól egy eltévedt kislányt és/vagy egy szír migráns családot. Másnap reggel aztán az utcafronton közösen bontják le a kerítést.

 1. forgatókönyv

Vona Gábor Pártsemleges Pártnélküliek Pártja néven új pártot alapít, majd a demokrácia széleskörű alkalmazására hivatkozva kérelmezi tagfelvételét a pártjába, ahol egyhangúlag elfogadják azt. Ennek utána PowerPoint Prezentációkat küld ki szervezete nevében az összes magyarországi önkormányzatnak, amely anyagban bemutatja, hogyan lehet teljesen pártsemlegesen és kormánysemlegesen politizálni.

 1. forgatókönyv

Vona Gábor azon apropóból, hogy saját magából is vadhajtást csinált, megkéri Bede Zsoltot, hogy vlogját hadd folytathassa a Vadhajtások oldalon. Miután Bede szilánkosra röhögi magát, Vona feljelenti őt online elkövetett könnyű testi sértésért.

 1. forgatókönyv

Vona bejelenti, hogy szervezete, a Második Reformkor Alapítvány immár átlépett a 21. századból a 22. századba, s maga mögött hagyva minden rendszerváltó skrupulust, valamint a többpárti demokrácia összes makuláját, a csillagjegyek által meghatározott vegán fényevést kezdi propagálni. (vegán fényevés: csakis olyan fénynek az evése, amely az LMP által jóváhagyott, hivatalosan  zöld leveleken szűrődik át a kelő nap sugarai által.

***

Fogalmam sincs, hogy melyik verzió lesz a befutó, de teljesen biztos vagyok abban, hogy ezek közül valamelyik a tuti nyerő. Amennyiben mégsem sikerül eltalálnom, az csak azért lesz, mert a valóság a maga kitalálhatatlan abszurditásában e fentiek mindegyikét felül fogja múlni.

() VBT ()


5 hozzászólás “Kilépők

 1. “Vona zöld-CEU-LMBTQ”

  Egyszerűbb a gendermutánsok.
  Ebben az ABC összes betűje szintézisben-antitézisben és átellenben, vertikálisan és
  horizontálisan.

 2. A 7. verzió lesz az, Tamás kérem.
  Mindegy mi, csak elvek nélkül, zselé gerinccel, amorálisan id lehessen csinálni.
  A gazdái fizetik, azt csinálja amire utasítják. Nagy a kereslet ma erre a típusra.
  A baj velünk is van: régen az ilyen elbujdosott, ma meg kiáll és szájal.

 3. Kedves VBTamás! Nagyon szeretem a humorát a témákat amiket felvet. Olvasva írásait, vígaszt nyújt az elkövetkezendő öt évre. Sok sikert, jó egészséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.