Itt van a Bősz, itt van újra…

Blog VBT

Bősz Anett nem szereti, ha az oldalát parancsra odavezényelt fideszes trollok, álprofilok, Vadhajtások, Pesti Srácok látogatják. Valamint kikéri magának, hogy személyeskedő és provokatív kommenteket kapjon azon személyeskedő és provokatív posztjára, miszerint a kormány családtámogatási rendszere csupán szülőautomatákként tekint a nőkre. Bősz Anett nem automata. Hanem valami egészen más…

***

Ezzel a képpel kezdődött minden:

A folytatás pedig nem váratott sokáig. A képviselő(?) asszony (?) oldalát tömegesen lepték el a hozzászólók. S bizony nem válogattak stílusokban és jelzőkben. Íme néhány kiragadott komment:

***

***

***

***

Bevallom, én sem álltam meg szó nélkül ezt a fajta cinikus és vérlázító provokációt. A következőket találtam írni:

 

Személyeskedés volt ez részemről? Naná, hogy az! Ez a személyeskedés azonban csak és kizárólag Bősz Anettre vonakozott. Ellenben az őáltala kitett gúnyrajz komplett idiótának állít be minden olyan édesanyát, aki azt az egetverő baromságot képes tenni az “orbáni diktatúrában”, hogy gyereket (uram bocsá’ gyerekeket) szül.

Nyilvánvalóan nem minden “Bősz” hordozta tovább a dúvad géneket, ahogyan rengeteg mai Balogh is jobbkezes. Sőt láttam én már szőke Barnát is. Íme:

 

Ő itt Barna János, a Nógrád Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke, a mi narancssárga barnamedvénk. Szóval a név nem minden esetben hordozzan a viselője eredeti tulajdonságait.

***

Kommentem nem várt eredményt hozott, ugyanis ennek hatására Bősz Anett kiegészítette a kép szövegét a következő magyarázattal:

***

Micsoda stílus! Be vagyunk rá rágva. Nem találunk rajta fogást. Idézőjeles szerkesztőség. Kínos nekünk valami. Hát ezzel, kérem, mit lehet kezdeni? Igen, kínos. Az egész ellenzéki trollhadsereg léte kínos és egyre kínosabb. A sok senkiházié, akik milliós fizetésekkel a zsebükben játsszák el a mártírt, és üvöltik Európa arcába, hogy itt mélyszegénység és elnyomás van.  Ez az ország, ez a kormány megérdemelne végre egy normális ellenzéket. De sajnos csak ez a habzó szájú neobolsevik siserehad jutott nekünk. Ez van.

***

Pedig akkor még nem is tudta szegényke, hogy a virtuális szájkaratéba Pozsonyi Ádám kollégám is kivont karddal száll be:

***

Mit lehet ehhez hozzátenni? Szerintem Bősz Anett előző életében aszteroida volt a dinoszauruszok végnapjaiban.

Az egész non plus ultrájaként kisvártatva érkezett a válasz-karikatúra. A “hungarian idyll” kissé átértelmezve “europian idyllre”. Mit mondjak? Telitalálat.

***

Ide a végére kéne valami nagyon okosat mondani. Valamit, amitől ez az egész cikk éteri magasságokba emelkedve, a pamfletből hirtelen tanító jellegű, filozofikus eszmefuttatássá válna, mondjuk sorsról, magyarságról, megmaradásról, miegymásról. De csak annyit tudok mondani:

Kedves liberálisok! Tökéletesen igazatok van! Ez a gyermekvállalás okán adott vissza nem térítendő milliós támogatás, ez az adómentesség, ez az anyagi és erkölcsi megbecsülés ez mind csapda! Nektek van igazatok!

Nehogy ennek az Orbán nevűnek gyereket szüljetek, [email protected] a fajtátokat! 

() VBT ()

Kiemelt kép: MTI
Egyéb képek: Bősz Anett Facebook-oldala

18 hozzászólás “Itt van a Bősz, itt van újra…

 1. Bősz Anett egy kretén! Érdekes mód én soha nem találkozok egy ilyen BALLIB riheronggyal sem, pedig úgy demokrata módjára, ahogy ők is cselekszenek, szívesen elmondanám a véleményemet róla…

  1. Pár évvel ezelőtt találkozhatott volna, mikor még B.A. az angol luxus utaztatásban, turista kísérő volt a berlini éjszakában.

 2. A Bő Szanett elfelejti, hogy a demokrácia a MÁSIK OLDAL véleményére is kíváncsi.

 3. Bősz Anetten találjon fogást a szexuális zaklató vagy a radai rosseb, nekünk elég ha szájzárat vet be, amihez szabadon választva bármilyen ragasztót használhat, amúgy demokratikusan!

 4. Szívből kívánom, hogy bőszanett élete végéig maradjon meddő! Ha felfordult, nos csak elkaparják valahol, de a kutya se visz majd virágot a sírjára..

 5. Ez a szerencsétlen arról nevezetes, hogy megalszik a tej a szájában, mire elnyefegi mit is akarna mondani. A másik, hogy annyira sem képes, hogy kikapcsolja a telefonját. Ahányszor megszólal, annyiszor égeti magát. Ő tiltakozott az ellen, hogy őt anyának szólítsa egy gyermek. Eljöhet az az idő, amikor szeretné, hogy ez bekövetkezzen, és én vagyok annyira rosszindulatú, hogy azt kívánjam neki, hogy ezt ne érhesse meg! Megérdemelné!

  1. Kata! Én vagyok olyan rosszindulatú! Láttam nőt sírva kijönni az orvostól amikor megtudta nem lehet gyereke. Ez a szemétláda pedig gúnyolódik az édesanyákon! Van aki a lakását is eladná, ha az árából biztos módszerrel tudnák gyógyítani a meddőségét, és a világért se propagálná azt, hogy a gyerek az teher és környezetszennyező, stb. Bőszanett egy kivételesen gonosz emberformájú élőlény, neki ne legyen gyereke. Verje meg a sors ahogyan csak tudja!

 6. Nagyon tetszett a cikk végén a”Nehogy ennek az Orbán nevűnek gyereket szüljetek, [email protected] a fajtátokat!” mondat. Sajnos, ezt annak idején sok hülye libsi TTna mondta (régen az építőiparban így becézték a pí-panelt, hogy TT-panel. An NDK írógépekkel nem lehetett pí-t írni) ezt, de ezzel csak szegény Lévai Anikónak okoztak volna fejtörést, hogy mikor ért rá a férje erre… Merthogy aki ezt mondja, az azt állítja, hogy valaki gyerekét megszüli. Sajnos ilyen ez a fránya magyar nyelv. Baj van nem csak a szövegértelmezéssel és a szövegmondással, de a gondolkodással is.

  1. Igen, az asszonyok a férjüknek szoktak gyereket szülni, és én is boldogan szorongattam a feleségem kezét amikor várandós volt. Eszünkbe nem jutott, hogy mi Kádárnak szülünk itt gyereket, pedig akkor ő ült itt az elvtársaival a hatalomból kimozdíthatatlanul. Mert senki sem a regnáló kormánynak szüli a gyereket, hanem elsősorban a hazának, másodsorban a saját családja teljessége érdekében.

 7. Elmondanék két jelenetet a nemszülökgyereketorbánnak probléma megvilágosítására.

  1. jelenet helyszín: szuperfelszerelésű kórházszoba úgy negyven év múlva Magyarországon. Az ágyban a dédi, körötte négy lánya, 16 unokája, férj, vők, dédunokák serege. Csinos szőke nővérke nem győzi elrendezni a virágokat, bonbonokat meg a tortát, amit a betegnek hordott be a családja. Jön a vizit, okostekintetű szőke főorvos, kesebarna osztályosorvos jönnek, a nevetőszemű szőkebajszos kezelőorvossal együtt megállnak a betegágynál.
  – Drága Magyar Erzsike néni, köszöntjük születésnapja alkalmával mi is, és van egy örömhírünk: délben már mehet is haza, tökéletesen meggyógyult – mondja a főorvos.

  2. Jelenet ugyanaz a kórház, szintén mához úgy negyven év múlva: Lepusztult málló falak, mennyezeten penészfolt, ágynemű kétes tisztaságú. Sültbirka faggyúbűze. A szomszédos négy ágyon fiatal, fekete hajú nők köröttük mindenre rámászó soktucatnyi koszos barna, visítozó purdék, az ágyakon fekete csadoros rokonok halal birkaszemeket esznek, kézzel belenyúlkálva a közös tálba.
  – Adnának egy pohár vizet? – rebeg fájdalomtól eltorzult arccal Anett néni, lefogyva, hamuszürke ráncos bőrrel.
  – Mit mond itt ez a kafír vénasszony? – veszi észre végre az egyik kövér csadoros.
  – Tudja a fene. Ez Magyarisztán. Miért nem beszél a hivatalos arabul a hitetlen vén kurva? Ennyi év alatt se tudott megtanulni Allah nyelvén?
  – Azt mondja – magyarázza az ablakilincsen hintázó muszlim purdé – hogy víz kellene a hitetlen vén dögnek.
  – Kár az is egy magyarba! Hogy nem tudnak rendesen kihalni ezek!? – sóhajt egy harmadik csadoros. – Egyáltalán mit keres ez kórházban? Mért nem ápolják a lányai?
  – Nincs családja, senkije. Ez egy olyan liberális, aki fiatalon nem akart gyereket szülni. Hát hallottatok ilyen marhaságot? Jó is, hogy már csak pár maradt a fajtájukból, ezek az európaiak azért haltak ki, és még egy pár milliót azért kellett nekünk kinyírni, hogy átadják végre nekünk az életterünket, mert mi vagyunk az életképes faj, nekünk jár…
  Bejönnek a durvaképű férfi betegápolók. Barna bőrük vértől koszos, fekete hajuk zsíros. Odalépnek a Bősz nénihez és ráhajítják éhségtől összement vézna testét egy hordágyra.
  – Hova viszik a magyar vén majmot? – faggatják a muszlim nők a beteghordozókat.
  – A dögkútra. Nem ölünk ilyenekbe pénzt meg gyógyszert. Mióta leállt a termelés, nincs elég étel és gyógyszer se, nincs aki megjavítsa az utolsó mosógépet lenn a kórházi mosodában, mert mi nem értünk hozzá, szerelő kafír meg már csak páran vannak, tehát ezt a vén csoroszlyát a dokik parancsára kidobjuk.
  – Dögkútra? Még rendes koporsója sem lesz?
  – Koporsó? Hát már fa sincs elég a fűtésre! Nehogy azt a keveset koporsóra egy ilyennek pazaroljuk! Minden erdőt kivágtunk, mert nem tudjuk üzemeltetni ezeknek a szaroknak a Paksi erőművét sem, mert olyan bonyolultra csinálták meg, hogy nincs aki kezelje.
  – Hát azért élve dögkútba dobni valakit, mégiscsak…
  – Hát ő, meg a libsi fajtája döntöttek, hogy behívnak minket harcosnak a saját népük ellen. Az ilyen hazaárulók pedig örülhetnek, hogy nem öltük meg mindet, amikor átvettük a hatalmat Allah segedelmével!

  1. Kedves Naprózsa!
   A két igazán remek életkép – nyilván ironikusan, de – tökéletesen jellemzi a várható fejleményeket, attól függően, hogy előre megyünk, vagy hátra. GRATULÁLOK!

 8. Ezt a szép főcím-fotót a három gráciával 100 éve látta maga előtt Ady. Igaz, a számokkal, mint minden nagy művész, Ő is nagyvonalúan bánt:
  “Itt valahol, ott valahol,
  Esett, szép, szomorú fejekkel
  Négy-öt magyar összehajol”

 9. Ez a nő(?) most 33 éves, se kutyája, se macskája, se lakása, csak 445 ezer eurója és 1.980.000 Ft diákhitele volt a 2018 júniusban leadott vagyonnyilatkozata szerint. Annak idején az Alternatív Közgazdaságiba járt középiskolába. Már ez is sokat elárul róla!
  Kívánom, hogy ne is legyen több java a későbbiekben! Most pedig ott pöffeszkedik a DK-ban 2019. december 9-től kezdve. Zsák a foltját….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.