A igassága Corona virusrul

Blog VBT

(Összefoglaló tanulmány)

***

Mindenki hazudik. De tényleg mindenki. Úgy általában is, de a koronavírusról aztán kiváltképpen! Ám vannak még néhányan, akik a közösségi oldalakon lerántják a leplet a valóságról. Nehéz, nagyon nehéz utánajárni a dolgoknak, halandó ember számára szinte lehetetlen, én mégis megtettem. Csokorba gyűjtöttem minden fontos tudnivalót a vírusról, a járványról, s annak esetleges magyarországi következményeiről. Csupa hozzáértő ember, csupa független szakértő tollából.

***

„A nővéremnek kocsmája van Tápószelén. És hát Tápiószele elég messze van Vuhantól, de Marcsa megfigyelte, hogy ami járvány a világban van, az a Rozsdás Egérben megjelenik. Ez nem jelent meg. Nincs járvány. Nem kell félni.”

(József, 46 éves bádogos – Budapest)

***

„Az utolsó napok vannak. Az Isten kiválasztja azokat, akik újra benépesíthetik a Földet, a többit pedig elpusztítja. Ezek a kiválasztottak a legokosabb emberek, akik már most egy steril szobában várják a vírusözönt. Ha nem vagy ebben a szobában, akkor rád a halál vár, fertelmes kínok között.”

(Mária, 78 éves kisnyugdíjas, hivatásos hívő – Patvarc)

***

„Nekem a feleségem gyanús. Tegnap elsétált a Kínai Nagykövetség előtt, ma meg már tüsszög. Máskor is tüsszögött, de most valahogy máshogy. Próbáltam elkülöníteni, de nem hagyja. Agresszív, kiszámíthatatlan. Itt valami nagyon nem stimmel…”

(Dániel, 40 éves orvos – Dunakeszi)   

***

„Öcsém Pesten bádogos. Elég sokat megy tetőkre. Ha valaki, akkor ő tudni fogja, hogy mikor tetőződik a fertőzés. Most azt mondja, hogy még semmi sincs, csak szmog, de az jó, mert megöli a koronát. Állítólag Puzsért is a kínaiak szervezték be, hogy sétáljon mindenki, és ne legyen szmog. De nem jött be a számításuk.”

(Marcsa, 52 éves kocsmáros – Tápiószele)

***

„Én a dianás cukorkára esküszöm. Napi négyet veszek be belőle, fél deci vodkával. Évek óta semmi bajom, ha a májrák nem számít annak.”

(Hajnalka, 39 éves transzszexuális diszkalkuliás menekült pék – Ditró)

***

„Én a Niedermüller doktor úrnak hiszek, ez a vírus csak a fehér, heteroszexuális keresztényeket támadja meg, mert a barna bőrön nem üt át, és csak szexszel meg keresztvetéssel terjed.”

(Imre, 63 éves betanított ellenzéki – Erzsébetváros)

***

„Nyugaton már bebizonyosodott, hogy a migránsok szegények a vírus elől menekülnek, az Orbán meg hagyja őket meghalni Röszkén. Röszke lesz az új Armageddon. Ott állítólag már most is rengeteg mutáns van, ilyen élőhalottak, vagy mik. Nagy baj lesz még ebből!”

(Krisztián, 29 éves OKJ-s díler – Szeged-Tápé)

***

„Itt, Dél-Szlovákiában egyelőre nincs pánik. De ha lenne valami, a szlovák kormány úgyis adna 100 000 eurót a revirulenciációs program keretén belül minden vírusgazdának, ha egészségesnek vallja magát.”

(Mihály, 50 éves gépszerelő – Rozsnyó)  

***

„Nincs itt lófasz se! Gyurcsány találta ki az egészet Orbán miatt.”

(Pál, 43 éves munkanélküli – Heréd)

***

„Nincs itt lófasz se! Orbán találta ki az egészet Gyurcsány miatt.”

(Paula, 43 éves munkanélküli – Mogyoród)

***

„A kisunokám 3 éve jár karanténra, már sárga öves, és azt mondja, ők még az edzővel se fognak kezet mostanában, pedig az japán. Én már kínaiba se járok enni, amióta a fafüle gomba ráragadt a szájpadkámra.”

(Franciska, 72 éves nyugalmazott szociológus – Miskolc)

***

„Apám kínai, anyám magyar. Mostantól, ha eltüsszentem magam a városban, fogalmam se lesz, melyikért ütnek.”

(Li Vej Balázs, 33 éves laborasszisztens – Szabadka)

***

“A Huawei telómon tegnap baszódott el a Google meg a Vaze. Egyszerre! A Xiaomi edzőcipőm talpa ma teljesen levált. A gépemen meg a Norton az előbb talált két sincsingi bitcoin bányászt. Véletlen lenne? Aligha! Itt valami nagyon készül. A vírussal akarják elterelni a gyanút, hogy az angolok kiváltak az unióból!”

(Győző, 21 éves szabadbölcsész – Győr)

***

„Leszarom. A gyarmati teszkóban 40 százalékkal olcsóbb a gumis ágylepedő.”

(Mária, 57 éves, hivatásos pragmatista – Balassagyarmat)

***

() VBT ()

Kiemelt kép: Suzanne Tucker/Shutterstock

8 hozzászólás “A igassága Corona virusrul

    1. Liu Shaolin gyorskorcsolyázót akart írni, csak nem volt bátorsága, a ditrói pékhez annál inkább.

  1. Mivel egyre több embernek nincsen fosbukja, nekem sem, ezért csak itt tudok hozzászólni Varga Bíró Tamás írásához – ami a Kamarás István videójával foglalkozott. Erre reagáltam én is, az alábbi beírásommal:
    Kamarás István beszédéből azt szűrtem le, hogy ő, leg alább az általános iskola 6 osztályát elvégezte, a Gyöngyöspatai általános iskolában – ellentétben a “kárpótoltakkal!”
    A cigány emberek nagy része, előszeretettel hivatkozik a vallásosságára – ezért ennek az önjelölt díszcigánynak, (Kamarás István) a meghirdetett pünkösdi, Albertirsai ünnepségük helyett, inkább arra kellett volna felhívni a hívei figyelmét – zarándokoljanak el a Csíksomlyói SzűzAnyához, a pünkösdi búcsúba, ott gyónják meg esetleges bűneiket – és a gyóntató papjuk tanácsát megfogadva éljék ezentúl az életüket! Ha az szerint élnének, akkor jönne el az áhított nyugalom és békés együtt élés a magyarok és cigányok között. Nem pedig olyan hagymázas álmok, mint Magyarország területén egy ‘cigány autonómia!’

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.