Senki nincs a törvény felett!

Blog VBT
 •  
 •  

Na, végre! Végre, valahára egy olyan ellenzéki szlogen, amivel egyet tudok érteni. Mi több, teljességgel azonosulni tudok vele. És igen, örülök, hogy végre valaki táblára írta, kimondta, láthatóvá tette! Hátha így az értelmét is sikerül kihámozni. Akinek esetleg magától nem menne, annak szívesen segítek.

***

A törvény nem engedi meg, hogy etnikai többségünk biztonságában a velünk együtt tanuló etnikai kisebbség tagjait tanórán, szünetekben, avagy iskolán kívűl terrorizáljuk, megfélemlítsük, verbálisan és fizikálisan bántalmazzuk, megzsaroljuk.

***

A törvény nem engedi meg, hogy általános iskolai osztályunkba részegen, bedrogozva érkezzünk.

***

A törvény nem engedi meg, hogy kellő számú igazolatlan hiányzás esetén félévi vagy évvégi bizonyítványt kapjunk.

***

A törvény nem engedi meg, hogy oktatóinkat tegezzük, tanárnőinket büdös kurv@knak, tanárainkat  f@szszopó paraszt g@cinek nevezzük.

***

A törvény nem engedi meg, hogy általános iskolai oktatónkat tanórán, égő cigivel a szánkban veréssel fenyegessük és/vagy lökdössük.

***

A törvény nem engedi meg, hogy vélt vagy valós sérelmünk okán a szüleinket kérjük meg arra, hogy tanárainkat, igazgatónkat fenyegessék, bántalmazzák.

 

Számos sok más fel nem sorolt dolog mellett úgy vélem, hogy akire, vagy aki gyermekeire mindez nem igaz, s mindezek ellenére valamiféle sérelem érte, az bátran tüntessen, s próbálja meg jogait minden lehetséges fórumon érvényesíteni!

***

A korrektség kedvéért felsorolok néhány olyan dolgot is, amit a törvény megenged.

 

A törvény megengedi, hogy 16 éves korunkig azért járjunk általános iskolába, hogy végre meglegyen a nyolc osztály, és megszerezhessük a jogosítványt.

***

A törvény megengedi, hogy lustaságunkból való tudáshiányunkat tanulási nehézségként diganosztizáltassuk, s így fejlesztőpedagógus segítségét vegyük igénybe arra a kis időre, amíg őt lekurv@zzuk és/vagy megfenyegetjük.

***

A törvény megengedi, hogy liberális jogvédő szolgálatok és/vagy liberális ügyvéd segítségével bepereljünk mindenkit, akit csak tudunk.

***

A törvény megengedi, hogy a családi pótlék összegét ne gyermekeinkre, hanem német chipsre, kínai herbálra, magyar piára, amcsi cigire és svájci csokira költsük.

***

A törvény megengedi, hogy vélt vagy valós sérelmeinket táblákra írva felvonuljunk olyanok társaságában, akik életükben nem szakadtak ki autoszegregált villakörnyezetükből, és/vagy magyarul sem tudnak.

***

A törvény megengedi, hogy nagy nyilvánosság előtt mocskos, trágár, rasszista, kirekesztő jelzőkkel illessük a legfőbb közjogi méltóságokat, valamint a kormánykoalíció tagjait és szimpatizánsait.

***

A törvény megengedi, hogy testvéreinknek, véreinknek száz százalékos kamatra adjuk az uzsorakölcsönt, aminek nagy részéből tőlünk vásárolnak majd dizájnerdrogot.

 

Számos más dolgot enged még a törvény. Hogy mit, azt az arra kíváncsiak bátran megkérdezhetik a liberális jogvédőktől és/vagy ügyvédektől.

Mindazonáltal sok sikert és mielőbbi jogorvoslatot kívánok minden olyan magyar állampolgárnak, aki a törvényeket betartotta, s akit ennek ellenére jogsérelem ért!

() VBT ()

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

7 hozzászólás “Senki nincs a törvény felett!

 1. Már megint itt rontod a levegőt,ahelyett,hogy anyádtól igyekeznél elvenni a napi bevételt?
  Na lódulj b.zi!

 2. Ami pedig a törvények felettiség kérdését illeti,igenis sokan képzelik olyannak magukat,s leginkább a baloldalon.
  Példa rá a gyurcsányi. Soha,egy feddést nem kapott még,pedig milliárdokat tüntetett el.

 3. Valóban a játékszabályok és a törvények betartása mindenkire nézve kötelezőnek kell/kellene! lenni.
  A rövidebbet mégis azok húzzák akik a törvényeket betartják. Ki akadályozta meg a roma gyerekeket,hogy iskolába járjanak,ott tanuljanak,a tiszteletet megadják a tanáraiknak és amennyiben szükséges akkor a felzárkózáshoz segítséget elfogadjanak.Amennyiben a kormány kifizeti a megítélt több millió forintot,akkor okosabbak,képzettebbek lesznek ezek a gyerekek? Tordai Bence kijelenti,hogy 20 évesen már hogyan járna iskolába a fiatal,nekik a pénz kell! Megemlítem,hogy végig tanultam az életemet és még 50 évesen is beültem az iskolapadba,hogy fejlesszem a tudásom. Hiszen a mai világban már az a szlogen,hogy “élethosszig tartó tanulás” szükséges ,hogy a tudás a mai világban naprakész legyen.Ehhez azonban a tanár mellett a gyereknek is tenni kell!!!!!!!!!!!!!!!! Ha elfogy a pénz a romáknál a 20 éves fiatalok képzettség hiányában bűnöző életmódot választanak,vagy szoc.segélyek formájában tartsuk el őket?? Mennyivel hasznosabb lenne legalább egy szakmát tanulni nemcsak a megélhetés,hanem saját önbecsülésük miatt is.

  1. A született paraziták nem adhatnak mást mi lényegük.
   A született parazitákat védők szintén született paraziták.
   Ez a fajta nem szegregál, hisz szimbiózisban él egymással.
   A gazdatestet csak addig szipolyozzák, amíg az regenerálódik, hogy utána újult erővel belemarhassanak.

 4. Bennem már régóta felmerül, hogy ha valaki pénzszerzést ígér börtöntölteléknek, hogy munka nélkül is megélhet, ha csinál valami bűncselekményt, akkor ez nem meríti ki a bűnpártolás fogalmát?
  Konkrétan: Ha egy ember elkövet egy bűncselekményt és nem bukik le, akkor jól jár. Ha lebukik, börtönbe zárják, ahol fűtést, napi háromszori elegendő étkezést, villanyt, TV-t melegvizet, játéklehetőséget és beszélgetőtársakat kap, azután meg annyit “kárpótlást” amit munkával kint bűntelen állampolgárok sem keresnek meg, akkor nem biztatjuk arra, hogy folyamatosan bűncselekményt kövessen el? Ha lebukik, ha nem, mindenképpen jól jár!!!
  Vagyis az ilyen pereket felvállaló ügyvédek minimum felbujtók, de a bírókkal együtt nem bűnsegédek is?
  Hogyan lehet nem természetben, hanem milliókban megítélni a kárpótlást?
  Ha egy jogász megtudja, hogy valakit sérelem ér, akkor miért nem a sérelmet kiváltó okok megszüntetését írja elő? Vagy hogyan lehet utólag kártalanítást kérni? Miért nem azonnal kéri a kedves bűnözőkliens a hiba elhárítását?
  Senki se jöjjön a börtönzsúfoltsággal. A bűnöző pontosan tudja, hogy milyenek a börtönviszonyok, tehát, ha átlagostól nem kirívó a tartása, ő azzal, hogy bűnözött, felvállalta a büntetés módját is. De mehet nyaralásra Latin-Amerikába vagy Gulágra is tapasztalatcserére, hogy legyen igazán oka panaszra.

 5. A kormánynak be kell tartani a törvényt?
  Gondolom ez csak Fideszes kormányra érvényes,mert nem
  látni hogy az előző kormányokon számom kérnének
  bármit.És mi van az áldozatokkal, Őket nem érte sérelem??
  Nekik nem kell milliárdos kártéritést követelni?
  És a legvégén, a mindenkori KORMÁNY MI VAGYUNK,akik
  dolgozunk,adot fizetünk,hogy abbol ilyen ajándékokat adjanak
  ..hozzáértő,magas etikai képzettséggel rendelkező.., birok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük