Bódi Ábel esete a BLM-imádó Lovag utcai skóttal

Blog VBT

(avagy: végre a hazai BLM “mozgalomnak” is van már fészke)

Vajon előfordulhat-e Önnel, tisztelt olvasó, hogy Budapest belvárosában egy skót tulajdonos által működtetett borbélyüzletben azért nem látják szívesen, mert nem BLM-imádó? Nos… igen. Ahogy a minap elő is fordult.

***

Történt, hogy Bódi Ábel, az Identitás Generáció magyarországi vezetője azt vette a fejébe, hogy igencsak tekintélyes, már-már hungaromém számba menő bajszát megigazíttatja kedvenc borbélyával, akihez jó ideje jár már e célból. A skót származású Anton a Lovag utcában üzemelteti borbélyüzletét, s Ábel számára eddig se volt meglepetés, hogy politikailag nem egy platformon helyezkednek el. Ebből aztán jókora viták kerekedtek, melyeknek végén egymás kezét megrázva, mosolyogva vettek búcsút a következő szőrszál-hasogatásig.

Igen ám, de időközben Amerikában – egy rendőri intézkedés során – meghalt egy George Floyd nevű, többszörösen elítélt bűnöző, s ez felülírta a hazai történéseket.

A Lovag utcába ugyanis sunyin és alattomosan begyűrűzött a Black Lives Matter.

Mondhatnánk, hogy igény ugye, volt rá, de ez így, ebben a formában legfeljebb a Népszínház utcára lenne igaz, na meg a Wesselényi Sensation bárjára (Ha egyáltalán még üzemel az utóbbi, amiről tudni kell, hogy hímnemű fehér embereket nemigen láttak ott szívesen).

A skót Anton tehát, miután megtudta, hogy Bódi Ábel nemhogy nem szimpatizál a BLM-mel, hanem egyenen elítéli azt, nyomban virtuális tollat ragadott, és (azóta törölt) Facebook oldalán a következő dörgedelmet jelentette meg:

*

*

A poszt fordítása:

Ha rejtegetsz magadban bármiféle rasszista/xenofób gondolatot, vagy nem támogatod a BLM mozgalmat, ne gyere a boltunkba. Nem érdekel minket, ha évekig ide (v.ö. a boltunkba – vbt) jártál, és megtartottad magadnak a véleményed (v.ö. más véleményen voltál ezekről a dolgokról, mint mi – vbt), mostantól nem látunk szívesen. Nincs kivétel, nincs bocsánat.

Ha ezzel valami gondod van, írj üzenetet közvetlenül Antonnak, és majd ő elmondja neked, hogy mekkora egy seggarc vagy.

Ja, és ha nem vagy biztos benne, hogy mindez érvényes-e rád, akkor valószínűleg igen. Ha már itt tartunk, bármelyik homofób is megbaszhatja.

***

Teljesen felesleges mindehhez magyarázatot fűzni, a fenti sorok magukért beszélnek. Egy skót férfi Magyarország fővárosának szívében kezd vállalkozást, természetesen a magyar törvényeknek megfelelő módon, aztán egyszer csak elkezd itt Minneapolist játszani. Mindeközben elküld minden másképp gondolkodót a halálnak az ő véreres faszába és/vagy a búval baszott kurva anyjába, ha nem jelenti ki egyértelműen, hogy az egész világon, na de pláne Budapesten, a Lovag utcában a néger élet az, ami egyedül számít, főképp, ha az illető fekete hozzája még homoszexuális is, mert akkor aztán ő itt a kisebbfajta isten, a Weiner Leótól egészen a Mozsár utcáig. Ha meg néha megfárad önmaga imádtatásában, beül a Művészbe spanyolviaszt szarni…

*

Bódi Ábellel való beszélgetésem során megtudtam, hogy az ügyben megtörtént a feljelentés. Én azért pluszban ezt a helyet a NAV és a NÉBIH szakembereivel is ellenőriztetném, hiszen ha már ez a borbélyüzlet lett a magyarországi BLM „mozgalom” egyik főhadiszállása, az a legkevesebb, hogy adóügyileg és higiéniailag is rendben legyen. Pláne, hogy egy nem magyar állampolgár az üzemeltető.

***

Egyúttal felhívom minden rasszista és/vagy xenofób olvasóm figyelmét – különös tekintettel azokra, akik idén még nem csókoltak négerlábat, és szerintük a BLM nem egy mozgalom, hanem egy „libsi feat. antifa” bullshit -, hogy itt, ezen a helyen ne vágassanak, ne igazíttassanak, ne beretváltassanak, s mocsadék fehér lábukat ide be ne tegyék:

Hot Tramp Budapest, Lovag utca 18 fszt.1.a

***

Ajánlom továbbá ezt a videót megtekintésre mindazoknak, akik ma még nem láttak valódi, hamisítatlan, huszárbajszos anti BLM-istát:

***

Végezetül szeretném megkérni olvasóimat arra, hogy amennyiben bárhol Magyarországon azért nem vehettek igénybe bármiféle szolgáltatást, mert nem voltak BLM-imádók, írják meg nekem!

Fontos, hogy tudjuk azoknak a cégeknek, vendéglátóipari egységeknek, s egyéb más helyeknek a listáját, ahol nem látják szívesen a magyart.

() VBT ()

Kiemelt kép: YouTube

6 hozzászólás “Bódi Ábel esete a BLM-imádó Lovag utcai skóttal

 1. Krasznoi!
  Nézzen bele egy parlamenti közvetítésbe,ott láthat verbálfekalizmust böven az ellenzéki képviselők részéről,és nem a Bayer Zsoltot fikázni .

 2. Mindenből tanulhatunk valamit. Cake Olivio nevű képviselőnk eleven példája annak, hogy miért ne keveredjünk idegenekkel, pláne négerekkel. Itt felnőve, kitanítva az első adandó alkalommal hátbaszúr, és a hazaáruló bandák képviseletébe ül be a parlamentbe, hogy kiárusítsa Magyarországot…
  Niemandmüller, Dobrev Klára és társai is élő példák, hogy miért ne fogadjunk be keletről és nyugatról is egyaránt pogromokkal elűzött kiválasztottakat, hisz ha kinyaljuk a hátsójukat, akkor is vérbeli kereskedő rassz létükre mindent eladnak alólunk, s még kárpótlást és temető meg zsinagóga helyreállítást követelnek merthogy minden holokausztért mi magyarok tehetünk, hát fizessünk…
  S ez a skót mutatja, hogy miért ne fogadjunk be senkit Nyugat-Európából sem. Aki otthon nem boldogult, itt meg békében indíthat vállalkozást, láthatóan ennyire szörnyen hálás, hogy minket fejhet meg. A nyugati ember, láthatóan garantáltan elmeroggyant mind egy szálig mint ez is, mert ha kitiltja boltjából a nemnégereket, Magyarországon aligha fog elég kuncsaftot találni, bár neki még nem tűnt föl, hogy ez nem fekete Afrika, és nem őshonosak nálunk a négerek.
  Egy dolog azonban nekünk feltűnt: a skót is külföldi ügynök, de a hülyébb típusból, mert nem bírt uralkodni magán és elárulta beépített kém mivoltát, úgyhogy mivel fehérrasszista, magyarfób, úgyhogy ki vele az országunkból!

 3. Már régota tudjuk hogy a tolerancia
  csak a ..fehér képződményekre..
  érvényes.Legyünk hálásak hogy
  mi még felismerjük a célzott
  hülyités formáit.

 4. Elképesztő hová jutott ez az ország!Ilyen gyűlölet légkört gyermekkoromban csak 1956-ban éltem meg!Magyar-magyart gyűlölt és irtott is!Ez a pokol a másként gondolkodás miatt újra erősödik minden szinten!Nem az érvek véleménycseréje!

  1. Olvass meg szorgalmasan 56-rol VJ.! Az nem Magyarok elleni FORRADALOM volt, hanem az idegen AVH emberei logtak lampavasakon!
   Persze lehet te eredetileg ROT vagy, akkor nem csoda ha felre magyarazod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.