Fekete brit katonák! A sereg megvéd titeket a fehér nőktől!

Blog VBT

Fogalmam sincs, hogy a Monty Python mikor vette át a Brit Hadsereg propagandaosztályát, de ezúttal nagyot, mondhatni korszakosat alkottak. Hiszen, amint tudjuk, a seregben az első számú gond az, hogy a fiatal fehér nők szexuálisan kizsákmányolják a fiatal fekete férfiakat.

***

Az, hogy a hadseregben igenis létezik szexuális zaklatás, előttem sem ismeretlen. Máig emlékszem például arra, amikor Barna főtörzs az egyik körletszemle után azt találta mondani:

„Katonák! Meg lesznek baszva!”

Igaz, ezt arra értette, hogy amennyiben a stokira (v.ö. műanyag lapú katonai ülőalkalmatosság) nem lesz megfelelően ráhajtogatva takarodó előtt a ruhánk, akkor az éjszaka folyamán egy tetszőleges időpontban riadógyakorlatot rendel el. De hát ugye, kinek mit jelent a szex? Ennek az őskomcsinak például a mi vegzálásunk valóságos és tényleges kielégülést nyújtott.

Mondjuk nem ez állt a legközelebb a szexuális zaklatáshoz, hanem Katica törzs, akiről mindannyian ábrándoztunk, s magunkban hosszú, szőke hajú, nagymellű bombázónak képzeltük el. Egészen addig, amíg csak az ezredhangszórókból hallottuk, hogy „Katica törzsőrmester azonnal jelentkezzen az ügyeletes tiszti irodán!”. Ehhez képest az első találkozónk Katicával penetránsan rosszra sikeredett. Kezdve azzal, hogy Katica nem szőke volt, hanem fekete. Ez szódával elment volna, viszont hetyke kis bajsza is volt neki. Mondhatnánk, hogy sötét hajúaknál ez igen gyakori, ámde Katica keresztneve – mint akkor kiderült – László volt. S igen, vezetéknévként hordozta a Katicát.

***

Ehhez képest a brit hadseregben  ̶n̶e̶m̶ ̶s̶z̶a̶r̶r̶a̶l̶ ̶h̶ó̶g̶o̶l̶y̶ó̶z̶n̶a̶k̶ ̶   nem bíznak semmit a véletlenre.

*

*

Előveszik a létező legvalószínűbb variációt, miszerint egy máskülönben felkontyolt hajjal, katonaruhában is szemrevaló fiatal nő a falhoz lökve szexuálisan zaklat egy ártatlan fekete férfit. Alatta pedig a felirat, hogyaszondja ilyesminek nincs helye a hadseregben.

Bocsáttassék meg nekem, hogy újfent saját katonaélményemmel hozakodom elő, de ennek a képnek a fordított variációjáról jutott eszembe egy surcitársam (v.ö. velem együtt bevonult) örök ábrándja, hogy bizony ő egyszer az életben szívesen megnézné, megy-e a barna csempéhez a rózsaszín fuga.

***

Na, de félre az efféle ízléstelenségekkel! Hiszen mégis csak komoly dolog ez a szexuális bántalmazás.

Nyilván a készítők elolvastak valamiféle statisztikát arra nézvést, hogy miként tudnák a lehető legéletszerűbbé tenni a kampányfotót, hiszen ugye az afrikai szafaris állattámadások veszélyeire se dzsipre ugró szöcske, vagy kiéhezett gazella fotóival szokták figyelmeztetni az embereket, ahogyan a dohányzás veszélyeit sem tejfölös lángos makrofotójával jelenítik meg a cigis dobozokon (GYEREKEK! NE DOHÁNYOZZATOK!)

Az aljas és mocskos rossz nyelvek persze nyilván már ennyitől is BLM-lobbizni kezdenek. Pedig mi van, ha a kép nem hazudik? Ha a néger katonák valóságos martalékaivá válnak a kiéhezett fiatal fehér nőknek? Nem tudjuk. Nem tudhatjuk.

Fordítva ugye hallunk ezt-azt, nyilván olcsó kis pletykákat, s persze nem a brit seregből, mert ott még egészen a ’90-es évek közepéig azt is kirúgták, aki magát homoszexuálisnak vallotta, s ehhez zaklatnia se kellett másokat, elég volt a puszta tény.

Ehhez képest tagadhatatlan, hogy a világ tele van az olyan hírekkel, miszerint fehér bikinimodellek támadtak szexuális célzattal fekete srácokra, vagy otthonukban törtek rá a fehér csajok a békésen tévézgető fekára, hogy aztán élő Facebook videóban mutassák meg, hárman-négyen miket művelnek vele.

Szomorú, szomorú világ ez, ahol már a fekete férfiak se lehetnek biztonságban…

***

Nem szívesen lennék most a fiatal, fehér brit katonanők helyében.  Úgy néz ki, mostanában eléggé rájuk jár a rúd. És nem a fekete.

***

Mindenesetre szívesen adok néhány ötletet a briteknek, további felhasználásra. De csak semmi álságos melléduma! Jelentsük ki egyszer, s mindenkorra, hogy a fehér nő veszélyes és kerülendő!

*

*

*

*

*

*

*

() VBT ()

Kiemelt kép: Facebook

2 hozzászólás “Fekete brit katonák! A sereg megvéd titeket a fehér nőktől!

 1. Nagyon jó a cikk, jót mulattam, a fotó felszólítások meg egyenesen telitalálatok.
  Bár asszem a Britisztánban most alaposan melléfogtak az idióták. Merthogy tulajdonképpen betiltották a vegyes párokat. És ez végtelenül üdvözítő első lépés a visszanormalizálódáshoz.
  Bár én tudom, hogy nem ez volt az eredeti cél.
  Az eredeti cél volt:
  1. Fehér emberek, fehér nők ne menjenek a hadseregbe, mert oda a fehér ember kiirtásához nem kellenek, mert lenne fegyverük, és még visszalőnek.
  2. Azt akarták inkább, hogy a fehér nők rasszizmus miatti vezeklésként térdeljenek le a niggerek előtt, és szerintem ha már úgyis térdelnek, a rasszizmusuk elleni bocsánatkérésként szo…ák is le a fekete életek fekete …it, különben ki lesznek a hadseregből rúgva.
  Csak nem értem mi ez a katonákhoz méltatlan téma kerülgetés? Mondják bátran ki a fekete harcos kemény férfiak, hogy ezután egyes kívánatos “harcostársnőiktől” nem szexuális teljes odaadást követelnek, hanem mindtől, ha ronda, ha öreg, ha főnök és ha harapós is, akkor is csak térdelést és …. Legalább nem születik több kávé színű “brit”. Ez is valami aminek manapság örülnünk kell.

 2. Rosszmáju leszek.
  Ha ez fehér nőktöl félő
  szines férfi reklám a német
  nőkről szolt volna mondjuk
  a 70 80 s években….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük