Elmentek ti a [email protected]!

Blog VBT

Sokkiscsillag a sokfelhők mögött, erkély, nyár, proli hálidéj. VBK-ba áztatott VBT. Jó üveg. Nem kell húzni, csak csavarni. Ez Lovassy. Olcsó, de jó; kólával hígítva ugyannyira elbaszott, mint ma Magyarországon sajtószabadságért tüntetni: az embernek sem morális indoka, sem semmiféle más felhatalmazása nincs arra, hogy akár még az olcsó bort is ezzel az okádékkal higítsa, aztán mégis megteszi csak úgy dafke.  

***

Most, hogy ügyesen kikerültük a @ jellel a totál baloldai cenzúrát, azt a fajta píszí-igényt, ami a kivillanó mellbimbót nem engedi, ellenben bármikor felhatalmazást ad az őrjöngő antifa által fejberúgott kétéves kislány megmutatására, talán eljött az ideje annak, hogy mindenféle szépítő effekt nélkül egész egyszerűen elmondjam nektek:

Elmentek ti a jó büdös picsába!

Hogy honnan mentek oda, azt tudjátok. Hogy hová fogtok menni onnan, a nyakamat teszem rá, hogy azt is tudjátok. Amikor a többségi ellenzéki médiumok tárt karokkal várnak titeket, hogy ezzel is faszagyerekségüket hangsúlyozzák, a főnökötök kirúgása miatti szolidalitásotok nem ér többet egy gennyes, turhás köpetnél.

***

Nagy a ti bűnötök. Azért nagy, mert máskülönben okos emberek vagytok. Okos emberek szűk látókörrel. De annyira szűkkel, hogy még nedvesen is sikítana. Ti meritek azt mondani, hogy a körmötökig nem érünk fel? Ti mertek sajtószabadságért tüntetni? Hát mi a bánatos faszom a ti körmötök? A ti körmötök tele van posztkommunista kádári lanúgóval, s a gyászkeret fekete szemcséi között néhány barna Simicska székletmaradvány is megtalálható. Akkor került oda, mikor a nyelvetekkel a kezeteket nyalogattátok, mint a sebzett kutyák.

Orbán egy geci? Áder egy bajszos szar? IFA-platóra pakolnátok minket? Lámpavasra lógatnátok fel mindannyiunkat? Hát normálisak vagytok ti, kedves sajtószabadok?

S vajon normális-e az, hogy efféle trágár mocskolódással a nap 24 (vagy 444) órájában szabadon élhettek, s ezért még különféle díjakat is aggathattok egymás mellére, miközben másodállásban diktatúrát kiáltotok? Hogy önkényuralomról böfögtök, miközben jobbikosok és momentumosok egymást seggrepacsizzák a fene nagy személyi kultuszban, hazánk fővárosának kellős közepén?

***

Legutóbb fáklyákat vittetek egy nappali tüntetésre. Most a saját fekete lángú gyertyátokkal próbáljátok megvilágítani saját szellemi sötétségeteket. Közületek hány senyved évek óta börtönben? Hány baloldali oknyomozót lőttek tarkón fényes nappal a nyílt utcán? Mennyi a száma azoknak a bennetek maradt szavaknak, amelyekért az életetek és/vagy a szabadságotok került volna veszélybe?

Ti sem azt nem tudjátok, hogy mi a sajtó, sem azt nem tudjátok, hogy mi a szabadság. Azt meg, hogy a kettő együtt mit jelent, pláne nem. Egy olyan elmúlt rendszer barlangfalra vetült árnyékai vagytok, amely rendszer önkényesen tiltott, tűrt és támogatott. Nem tetszik a posztkommunista szerepkör, de a neokapitalista munkamorál sem? Akkor egész egyszerűen anarchisták vagytok. Zűrzavart és káoszt teremtetek magatok körül, s ebben a zűrzavarban és káoszban úgy jakuzziztok, mint galandféreg a vékonybélben.

***

Ha ostobák és tudatlanok lennétek, ha önhittségetek átláthatatlan falat emelne elmétekben a szabad gondolkodás felé, akkor talán a tetteitek is megbocsáthatóak lennének. Így azonban, hogy pontosan tudjátok, miben vétkeztek, mikor, hol és miért, teátrális tetteitekért legfeljebb szánakozást érdemeltek, megbocsátást semmiképp.

 Egyszerűen senkik vagytok!

() VBT ()

Kiemelt kép: Propeller


11 hozzászólás “Elmentek ti a [email protected]!

 1. “Ti sem azt nem tudjátok, hogy mi a sajtó, sem azt nem tudjátok, hogy mi a szabadság. Azt meg, hogy a kettő együtt mit jelent, pláne nem. Egy olyan elmúlt rendszer barlangfalra vetült árnyékai vagytok, amely rendszer önkényesen tiltott, tűrt és támogatott. Nem tetszik a posztkommunista szerepkör, de a neokapitalista munkamorál sem? Akkor egész egyszerűen anarchisták vagytok. Zűrzavart és káoszt teremtetek magatok körül, s ebben a zűrzavarban és káoszban úgy jakuzziztok, mint galandféreg a vékonybélben.”
  Hehehe. Pontosan! És ezért is Orbán a hibás! Hehehe.

 2. A balliberális sajtó olvasottságának titka

  1. Gyűlölködni jó! – ez az egyik titok. Azok, akiknek nem jutott dinnyeföld, azok olvashatják és/vagy fröcsöghetik gyűlöletüket valakire, amúgy mindegy, hogy azt Orbánnak hívják vagy Ücüge Mücügének, a lényeg, hogy legyenek valakik akikre rá lehet hányni mindennapi frusztráltságukat.
  2. Kell egy céltábla, akinél tét nélkül mi mindig okosabbnak, jellemesebbnek, becsületesebbnek tarthatjuk magunkat, merthogy mi nem lopikunk annyit mint Ráhel-Mészáros.
  3. Igaz, hogy lopikungnánk mi sokkal többet is mint Ráhel-Mészáros, csakhogy a fránya kormány miatt nem férünk oda teljesen a tűzhöz, s ezt a megszüntetendő kell nekünk naponta kígyót, brekit óbégatnunk a kormányra, ami mindegy hogy OV. vezetésű, lehet akár Ücüge Mücüge is a miniszterelnök, tökmindegy, fő az, hogy nem enged minket – és csakis minket – a húsos kondérhoz, mert a sajátjait is odaengedi és ez megbocsáthatatlan!
  4. Panaszkodni jó! Mert ugye, ha azt kellene elismernünk, hogy mi vagyunk lusták, pancserek, és zömmel mi tehetünk arról, hogy nincs valódi, értékelhető diplománk, vagy van ugyan jó szakmánk csakhogy utálunk melózni, az nagyon kellemetlen. Node ha a mi kedvenc sajtónk nap mint nap a mi pénzünkért bebizonyítja, hogy csak a kormány tehet mindenről, az nagyon megnyugtató. Máris odadörzsölhetjük a mamahotelben apánknak, aki nem ad elég zsét, mert e fukar nyugger (hogy mernek egyáltalán szavazni ezek?) szerint ideje 40 évesen már dolgozni menni, nekünk csak meg kell mutatnunk a cikket, hogy mekkora munkanélküliség, kivándorlás, meg különben is a rossz oktatásegészségügyből kifolyólag nekünk életveszélyes holmi fizikai vagy erősen terhelő szellemi munkát végeznünk.
  5. Nem kell gondolkodni. Ott az újságban minden gondunk magyarázata, oszt lehet mutogatni, hogy ezért nem jutunk egyről a kettőre. A hülye sógor meg elmehet a búbánatba, aki szerint mi lusták vagyunk rendesen dolgozni.
  6. Azért jó ballibsi újságot olvasni, mert naponta bizonyítja nekünk, hogy mi vagyunk a társadalom lelkiismerete, a szuperjóemberek, akik kiállunk a buzikért, a távoli fekete életek aranykoporsós négerekért, meg a szegény éhező – ugyan kicsit lusta, de most nem számít – másmilyen négerekért, meghát a cigányokért is, csak ne költözzenek a romák a mi szomszédságunkba.
  7. Azért jó ballibsi médiát olvasni, mert megmutatja, hogy a romák szegregálva vannak, amiről a kormány tehet. Nem, nem az előző, a mostani. És ekkor minekünk már semmi dolgunk, nem kell adni a lejmoló cigányasszonynak az utcán, és nem kell roma munkást se alkalmazni az építkezésünkön. Tartsa el őket az a gaz kormány!
  8. Azért is jó ballibsi médiát olvasni, mert kiderül, hogy mi sokkal nemesebb lelkek vagyunk mint a kormányra szavazók. Mi védjük az erdőket, a természetet, kivéve mikor odahordjuk ki az építési törmelékünket, s szeretjük az állatokat, legalább is addig kihozunk egyet-egyet a menhelyről, amíg a választások előtt lefotóznak ezekben a lapokban. Aztán majd visszavisszük.
  9. Nagyon jó érzés mikor a ballibsi médiában együttérezhetünk a muzulmán menekültekkel, akiket a gaz ellenzék dzsihadista potenciális gyilkosoknak tart. Oly jó olvasni, mennyi meleg barna szempárért tesznek meg mindent mások a csodás nyugaton. S nem kell így se cigányt, se négert, se állatmenhelyt, se menekültet fizikailag és pénzben támogatnunk, de a cikkekkel egyetértve lehet szidni a kormányt, a kegyetlenségéért, hogy nem vesszük őket kvótailag és jogállamilag magunkhoz. Mi így láthatóan nap mint nap egyre jobb emberek vagyunk.

  10. Ja, és nem kell olyasmiket olvasnunk, hogy a Soros bátyánk Európa leigázására hozat be muzulmán álmenekülteket, mert akkor ugye kellene valamit tennünk is ellene, ha elhinnénk amit a kormánysajtó állít. Így viszont nincs határvédelemre gondunk, nem kell senkit valóságban sem támogatnunk, nem kell dolgoznunk se, mert mi vagyunk a világ lelkiismerete – amit aztán egymás vállát veregetve lekommentálunk nap mint nap és ez piszok jólesik az önbizalmunknak…

  …Ja, hogy buta jobboldaliak szerint a pokolba vezető út burkolatát is mi a semmittevő jószándékunkkal betonozzuk simává, és amikor mégis meghódítják Európát a muzulmánok 1,5 milliárdjai mert a betelepítésükért harcoltunk, és megölnek minket…ugyan már! Micsoda marhaság! Hisz naponta megnyugtatnak a médiáink, hogy ők csak agysebészkedni jönnek!

 3. Szánalmas az egész ballibsi média. Élén az Indexxel. Valamennyi cikkíró és szerkesztő vagy vagy vérkomcsi, vagy vér szadeszes volt. És magukat nevezik függetlennek :))) nevetségesek. Ugyan mitől függetlenek? a valóságtól? a tényektől?
  Sajnos kizárólag a gyűlölködés és ahazudozás érdekli őket. Sajnálom azokat a ballib szimpatizásokat, akik bedőlnek nekik, mert azt jelenti, hogy azoknak sincs több eszük….

 4. Hökk! (Csodálkozó szmájli)
  Ilyen hangvételt,nem is feltételeztem a szerzőről. Feltételeztem,hogy nálam jobban nevelt. Merén időnként…hukk. Olyankor Pécs á-t,vagy Pécs b-t írok.
  Amúgy azt hiszem,tökéletesen illik a liberállatias témához. Különösen,hogy egy párt a sajtó függetlenségéért tüntet a Karmelita kolostornál. 🙂 Miközben diktatúra van,ami a pártocskák működését,rendesen össze szokta kavarni.
  Érteni vélem,hogy a fuldokló az utolsó szalmaszálat is megfogja és maga alá gyűri. Alighanem ez zajlik az úgynevezett baloldalon,de nem értem,miért ORBÁN VIKTORT hibáztatják? Nem látják,hogy a saját bűneik rogytak a nyakukba,s nem Miniszterelnök úr lőtt rájuk a Titkos Fegyverrel?
  Pedig már Moldovájuk is megmondta:
  “szarból ne fonj ostort,ha mégis,akkor ne csattogtass vele.”

 5. Szép Szokrateszi barlang árnyék
  hasonlat.
  De hiszem hogy ezek ..okosak de szűklátokörűek..
  lennének.Nem hiszem hogy műveltek,csak olvassák
  angolul a amerikai baloldali hasonszőrüeket,ez még nem
  műveltség.Mivel
  nem műveltek, nem képesek értéket teremteni azokban
  a jol fizetett állásokban,amit ők születési jognak
  éreznek.

 6. Tökéletes! A tartalom és a forma egységben van. VBT maga indokolja (meggyőzően) a szóhasználat jogosságát. A finom, elegáns szóhasználat disszonáns lenne itt. Ilyen találó, pregnáns jellemzést még nem olvastam a díszes társaságról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük