EZÉRT ne használjunk SOHA gumióvszert!

Blog VBT

Sokan vannak úgy vele, hogy azért nem árt. Ám a legújabb, brit Facebook-felhasználók bevonásával készült kutatások egyértelműen bebizonyították, hogy az óvszerhasználat egészségtelen, mi több, kifejezetten káros.

***

Kivel ne fordult volna már elő, hogy egy thaiföldi nyaraláson felvitt a szállodai szobájába három AIDS-es prostituáltat, akik közül legalább kettő bizonyíthatóan nő volt? Egyesek szerint az ilyen és hasonló esetekben az óvszerhasználat elengedhetetlenül fontos.

Én viszont nem engedtem a populáris szirénhangok csábításainak, és megbízható helyekről összegyűjtöttem, miért nem szabad SOHA óvszert használni:

1: A szorosan a felszínre tapadó gumiköpeny légmentesen zárja el a péniszt, ezzel pedig megakadályozza a bőrlégzést, ami már 14,3 másodperc használat után 27%-ra csökkenti a hímvessző felszínének vérellátását. Magyarán leesik a nemiszerv.

2: Az óvszer csupán 95%-os védettséget ad a terhesség ellen, valamint a fertőzésekkel szemben is csak 92%-ban véd. Nem érdemes tehát használni, hiszen pontosan ugyanannyi az esélye a terhességnek és a fertőzésnek is, mintha nem használnánk.

3: Az óvszerben féreg van.

4: Ha mégis óvszert húznánk, semmiképp ne oroszt vagy kínait! Ők is óvszerpártiak, aztán mennyien is vannak, ugye?

5: Aki egyszer óvszert húz, bármikor máskor elkaphatja a fertőzést.

6: Óvszerben a szex nem jó. Egyszerűen nem jó. Borzalmas. Ennél már az is jobb, ha HIV-pozitív lesz az ember, ami nem egy komoly vírusfertőzés, hiszen csak a háttérhatalom terjeszti ennek ellenkezőjét.

7: Az óvszerben mikrochip van, ami azonnal elküldi a cellainformációkat tartózkodási helyünkről a házastársunk Google accountjára.

***

Sajnos mostanában sokan eleve diszkriminatív megállapításokat tesznek, mint például: nemi aktus csak akkor jöhet létre, ha az embernek van egy partnere. Ennek ellenkezőjéről már az Emberi Jogok Egyetemes Bizottsága nevű Facebook-csoport adminjai is kiadtak egy hivatalos közleményt, de a kétkedőket ez sem érdekli.

Sajnos ebben is, ahogyan az óvszerhasználat propagálásában, a háttérhatalom  keze van. Az 5G által befolyásolt, ezüst-kolloiddal permetezett emberek a Föld lapossága miatt egyszerűen nem tudnak már hová menekülni a támadások elől, és tudatgyengített létük minden pillanatában számíthatnak arra, hogy valami megmagyarázhatatlan rossz történik velük.

Hogy ez ne így legyen, osszuk meg egymással folyamatosan a fontos információkat! Muszáj, hogy képben maradjunk, és muszáj, hogy a megfelelő tudást szerezzük be a megfelelő helyekről!

Figyeljünk egymásra!

És ne feledjük:

A halál sokkal jobb, mint a fertőzés!

() VBT ()


13 hozzászólás “EZÉRT ne használjunk SOHA gumióvszert!

 1. A képen látható 1955-ös szovjet óvszer ugyanabból készült mint a biciklibelső.. A fentebbiek erre igazak. Ami a merevedést illeti, annak csak jót tesz, mert a vér visszaáramlását csökkenti. Pont ezért akkor kell feltenni amikor áll a zászlórúd. Az óvszerhasználat az unió vezetőinél lenne hasznos. Jó nagyot kell készíteni és a fejükre húzni, hogy ne spicceljen szét a sok hülyeség belőlük. Tessék, hogy megfulladnának. Kit érdekel?

 2. 🙂 Ez komoly? 🙂
  Persze megértem,hogy mindig van aki megmagyarázza miért nem jó az,amit védekezésre találtak ki. Csak nem hasznos.

  1. “semmiképp ne oroszt vagy kínait!” “Az óvszerben mikrochip van”
   Nem ismerősek? 😉

   1. A kínaiaké még még. Az olyan finom és vékony, hogy már feltételekor kiszakad. Az orosz az masszív. Érződik rajta, hogy van benne anyag.. Szóval maradjunk meg az arany középútnál a Durex-nél ami tényleg nem gumiból készül már, hanem valami szintetikus dologból.

    1. Én a jappánit preferálom. 🙂
     A felét takarta csak,és szorított. Gondolom azóta (1980-s évek) gyártanak olyant is,amelyik itt is beválna,de azt nem felejtem,amikor kutatnom kellett,hova lett?

     1. Végül is az akkor még Yugoszláviából hozatottak váltak be.

     2. Anno a cseheknél lehetett normális óvszert kapni, a magyarból nem volt két egyforma méretű a csomagban. Szerény személyem Bécsből hozott be óvszert, a vámos vigyorgott.

 3. Jó tipp lenne az ellenségi csapatnak. Az óvszer ellen még nem tiltakoztak és még egyetlen gumidefektet sem akartak a Kormány nyakába varrni! Pedig lenne: jákob petya, lady botmixer vagy akár lady botox! és még sorolható. A maiak még nem jutottak szóhoz a Parlamentben.

 4. Hát a nagy Szovjetunióban nem lehetett óvszert kapni, tán nem véletlenül. A farmer és az Amo szappan mellett az óvszer is kurrens cikk volt. Könnyen el lehetett adni.

  1. Anno Gorbacsov kikelt magából, hogy embert tudnak az űrbe küldeni, de használható borotvapengét nem tudnak gyártani. (Most Szent Pétervárott a Gilette cég legnagyobb külföldi üzeme működik. Volt rá piac.) Nos más cikkekkel is hasonló volt a helyzet, és senki sem akart egy vastag gumicsőbe bujtatott dákót használni. Amúgy a Szovjetunióban a nemi erőszak mindvégig a szexuális élet bevett formája volt. Ez a családon belül is működött. Petruska bevodkázva hazament akkor megerőszakolta a feleségét, mig a nagylány jobbnak látta elbújni a szekrényben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük