Figyelj, Jakab! Rövid leszek!

Blog VBT

Mint arról már mindenki értesülhetett Jakab Péter honlapjáról, a pártelnököt és képviselőtársát, Steinmetz Ádámot Mészáros Lőrinc az egyik építkezésén munkásaival majdnem ledózeroltatta. Igen, ez mostanság egy hír. És ide már nem elegendőek a szép szavak.

***

Szóval ide figyelj, te parizerzabáló milliomos!

Ha legközelebb egy olyan munkaterületre mész, ahol éppen munka folyik:

1: Kérned kell az építésvezető írásos engedélyét!

2: Részt kell venned munkavédelmi oktatáson!

3: Munkavédelmi ruházatot kell viselned!

4: Forgatásoddal nem zavarhatod az éppen folyó munkát!

5: Oda kell figyelned az olyan figyelmeztető jelekre, mint amilyen a tolatást jelző hang is!

De mégis mit hittél? Hogy Steinmetz ad ki melletted madárhangokat? Speciel amennyi veréb van a pártodban, az is elképzelhető…

(Ha esetleg valaki meg akarná tekinteni a Benny Hill Showba illő jelenetet, akkor KLIKK IDE!)

***

És akkor, amire ezek után számítani lehet, merthogy nyilván senki se akar kimaradni a buliból, mindenki meg akarja gyilkoltatni magát a gaz orbánistákkal:

– Szabó Tímea fidelitasos fűkasza elé veti magát egy méhlegelőn

– Karácsony Gergely elbukik a felcsúti stadion túl vastag árnyékában, és eltöri a hajvégét

– Hadházy Ákos közmunkás majdnem belefullad a Csele patakba, miközben nersevikek üldözik

– Puzsér Róbert YouTube-videóban mondja el, hogy a 10 leggyilkosabb magyar emlős Mészáros Lőrinc

– Fekete-Győr András kezét felsérti a szálló betonpor Tusványoson

– Demeter Márta kapát lát, és annyira megijed tőle, hogy kificamodik a nézése

Igen, új szakaszába érkezett a liberális rettegés. Most már nem elég azt mondani, hogy lopunk, hanem azt is propagálni kell, hogy ha úgy adódik, gyilkolunk is.

***

Ha hozzávesszük, hogy a kampány tulajdonképpen még meg sem kezdődött, a jelen történések kellően baljós képet festenek arról, ami várni fog ránk az elkövetkezendő hónapokban.

Nem irigylem magunkat.

() VBT ()

Kiemelt kép: Jakab Péter Facebook-oldala


15 hozzászólás “Figyelj, Jakab! Rövid leszek!

 1. És még BUNKÓSISAK sem volt rajtuk,mint munkaruha.
  Amúgy elég komikus amikor öltönybe,nyakkendőbe öltözve felhúz valamelyik egy munkavédelmi sisakot. Annyira látszik,hogy ismeretlen az a fejfedő. Szóval amolyan tehénen a nadrág.
  Szerintem egy ekkora munkagépet,meg illik tisztelni annyira hogy nem akarok aláfeküdni és hasizommal feldobni… 🙂

 2. A gépkezelő (nagyon helyesen) szépen helyretette az ordítozó jákóbot. Még egy hadházit is kínált neki. 🙂

 3. Normál esteben egy idegent a munkaterületről a biztonságiak vagy a rendőrség vitte volna ki. Na de ezeket az ingyenélő pofázókat a már régóta visszaélésre sarkalt semmitől sem való védelmi jog védi! Jakabnak és a többi nagyszájú hitvány hangember majomnak az a szerencséje, hogy a gépkezelőnek udvariasnak és visszafogottnak kellett lenni, különben kirúgják! Őt nem védi senki és semmi! Ha elüti őket a börtönben köt ki, ha pofon hajigálja a nem normálisakat, akkor meghurcolják és oda az állása! Valaki csináljon már rendet!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Lacus és khm: a másik videón (amit Jákobék raktak föl) is jól látszik, h. a gép KÍVÜL van, a kerítés MÖGÖTT vannak a toy-tojj.kabinok. Ahogy látom, ez egy spéci targoncaféle, az emelővilla látszik oldalról, és az “alászedett” első kerék. NEM TOLATHAT RÁ senkire közterületen. Az viszont nem egyértelmű, v. a tolatás megkezdése UTÁN álltak (ugrottak…) mögé, h. Lölőéket akadályozzák, v. kapóra jött nekik. Kamerák kereszttüzében valóban nem célszerű sem arcul hajingálni, sem eltaposni senkit. No de akkor, ha senki nem látja? Egy kísérleti állatnak is van annyi esze, h. ha valamit csinál, áramütés éri, és azon túl nem sűrűn próbálkozik. Nos, megfelelő díjazás ellenében szívesen elmagyarázom, hogy Jákobot milyen körülmények között KELL minden egyes falramenti megnyekkenése után felmászatni a lajtorjájára. Kíváncsi lennék, h. mondjuk az ÖTÖDIK rend “ruha” után is akkora lenne-e a pofája, mint most. A dolog ott kezdődik, h. engedély nélkül semmilyen magánember építkezését nem fotózhatták volna. Jákob miért nem PoNtocskáné… málnását műveli, mind a kettő kevésbé lenne frusztrált… Talán a “fidestzes” Médiatanács miatt nem kellett volna kirúgni három embert is a zsírtövötől, akik “antiszemita” módon ejtve a nevét próbáltak megélhetési dísz-zsidóvá VEDLÉSÉNEK gusztustalan módjára utalni. Kapott a dolog ui. egy enyhén vajszínű árnyalatot: az éveken át zsidózó-cigányozó nyomorult “rájött”, hogy tkp. ő is zsidó… Innentől aki rá IGAZAT mond, az ugyanúgy antiszemita, mint aki Sorosra. Hát elmentek ti a 2. sz ciszgender felmenőtök náthás gerincvégébe. MOST!

   1. Amúgy elég világosan rá van írva a gép hátuljára, h. a hatósugarában tartózkodni tilos… AKÁRHOL, AKÁRMIKOR. Nem tudom, miért nem egy szintén közterületen ÁLLÓ magasfeszültségű távvezetékkel bacakodik…

 4. Jakab olyan, amilyen, őt nem kell ragozni, ezért is tökéletes ez az írás. Steinmetz Ádámon azonban nagyon csodálkozom. Egy olimpiai bajnok hogy tud kiállni ilyen emberek és elvek mellett? Mikor hazudott? Amikor olimpikont játszott, vagy most amikor politikust játszik?
  VBT nagyon hiányzik a Pesti Tv-ből.

 5. Ez a hülyegyerek minden megmozdulásával, sőt minden szavával maga és a már alig létező pártja alatt vágja a fát. Gyurcsány ügyesen haszálja a bohóckáját!

 6. Elképesztően pofátlan Jakab és bandája.
  Képviselő létére semmibe veszi a törvényeket és szabályokat.
  Ezek akarnak a nyakunkra ülni?

 7. Jákob egy pitiáner bohócocska. Nem fér a bőrében, kényszeresen mutogatja magát. Mindig kell valamit csinálnia, mert pillanatok alatt elfelejtik, még azt is, hogy valaha a világon volt. Csak a parlamenti jegyzőkönyvekben lesz róla néhány, elítélő szó. Miniszterelnök jelölősdi cikrusz pedig, a böszme magán akciója. Súlytalan. Magyarországon béke van. Eljutottunk oda is, ahova más európai ország nem – teljesen szabadon mozoghatunk a vírus kivédése után. Mert fegyelmezetten, belátva saját érdekünket, oltattuk be magunkat, millió számra. Ezt egy ilyen krakéler , magát túlértékelő pojáca – nem tudja überelni. Ezeknek a millióknak a nevében, enyhén szólva is nagy merészség ordibálni.

 8. Érdemes lenne kitenni a méhlegelők mellé a Dohányzás tilos tabellát, mert így az azsályos nyárban egy eldobott csikk lángra lobbanthatja szegény méhek legelőjét bár akkor ezért már lehetne Orbán Viktor Miniszterelnök Urat gyanúsítani, hisz alig várják, hogy újra ráfoghassák a nemzeto oldalra égbekiáltó bűneiket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.