Aljasság! Szél Bernadett a neved!

Blog VBT

Meddig simogatjuk még őket? Meddig tutujgatjuk liberális lelküket, mintha épp nem habzó szájú anarchisták, hanem valódi ellenzék lennének? S ha valaki úgy találja, hogy szavaim túlságosan keményen szólnak, nézzük a tényeket! Kezdjük rögtön a halálkufár Szél Bernadettel!

***

Ez a gátlástalan politikai haszonleső, ez a minden hájjal megkent nőszemély sokadjára rúgja be a jóízlés ajtaját, hogy odabent – saját szavai okádékában dagonyázva – alantas céljaira használjon fel mindent, amit csak tud!

Most éppen a görögországi erdőtüzeket, tehát egy másik nemzet szörnyű tragédiáját használja fel kampánycélokra!

Ezt írja Facebook-bejegyzésében:

„Ne arról elmélkedjen Kövér László, hogy fiú-e vagy lány, hanem küldjön segítséget a magyar kormány a görög erdőtüzek megfékezésére!”

*

*

Nem telik túlságosan sok időbe a Google-ön, hogy az ember a saját csapatának sajtótermékével cáfolja meg ezt a mérhetetlen aljasságot. Íme, a Magyar Hang nevű betűhalmaz „Magyarország miért nem küld segítséget a görög erdőtüzekhez?” című, provokatív felütésű cikke, s benne a válasz:

„Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a Magyar Hang megkeresésére azt közölte, hogy összeállítottak egy 104 tűzoltóból és 20 eszközből álló kontingenst: ez több megye tűzoltóiból, valamint két parancsnoki autóból, öt gépjárműfecskendőből, két vízszállító járműből, öt erdőtüzes gyorsbeavatkozó gépjárműből, egy buszból, két kisbuszból és három tehergépkocsiból áll. A közlésük szerint hazánk kétoldalú segítségnyújtás keretében ajánlott segítséget, azonban „Görögország hivatalosan azt jelezte Magyarországnak, hogy jelenleg nincs szüksége a felajánlott magyar segélycsapatra”. Azt is leszögezték, hogy a segítséget a bajba jutott országnak előbb el kell fogadnia, csak ezt követően indulhatnak útnak a hivatalos segélycsapatok vagy segélyszállítmányok, a regisztrálatlan, váratlanul érkező segélycsapatok akár nehezíthetik is a már amúgy is bajban lévő ország helyzetét.”

Magyarország tehát kész volt segítséget küldeni, de Görögország udvariasan visszautasította azt.

Mint tudjuk, hazánk mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a tragédia helyszínét hazánkon keresztül megközelítő külföldi mentőcsapatok zavartalan átvonulását. Legutóbb például a lengyel tűzoltóegységet juttatta át rendőri kísérettel az országon.

***

Erre jön ez az ugribugri, se teste, se lelke nőszemély, és kétségbe vonja emberségünket, segíteni akarásunkat, jóérzésünket…

Ám ami ennél is súlyosabb, hogy egyértelmű kampánycélokra használja fel egy másik ország nemzeti tragédiáját. Ami, mondanánk, hogy a legalja, de sokszor elmondtuk már, s eddig mindig volt lejjebb.

Mi pedig csak állunk és csodálkozunk, hogy miért nem az EU-s pénzekkel machináló Cseh Katalin, vagy a gyulai pedofil jobbikos a téma a köreikben?

Sajnálom a hazámat. Sajnálom, mert igenis szüksége volna egy jól működő, éles elmékből álló, konstruktív ellenzékre! Egy olyan ellenzékre, amelyik tisztában van azzal, hogy a választások utáni napon nem az újabb kampány kezdődik, hanem az érdemi munka!

() VBT ()

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán

13 hozzászólás “Aljasság! Szél Bernadett a neved!

 1. …Meg olyan ellenzékre, akik ismerik is a történelmet legalább annyira, hogy Vak Bélán mint buszmegállón nem gúnyolódnak, mert tudják, hogy volt ilyen királyunk. Aki ugyanis politikus foglalkozásúként nem ismeri a történelmet és a gazdasági földrajzot, se a magyart se a világtörténelmet, az nem politikus.
  Amúgy miért nem fogadták a magyar tűzoltókat, ha a távolabbi ország, lengyelekét igen? Van már annyi jelentkező más nemzeti tűzoltóság?

 2. Bolond likból, bolond szél fúú! – ennyit erről a hitvány nőről.
  A görögök visszautasítását érdemes nagyon széles körben tudatni, a magyar embereknek legyen információjuk.

 3. Az Oroszoknál sokkal nagyobb erdőtüzek pusztítanak,de nem hallottam,hogy akarnának oda segítséget küldeni. 🙂
  Ja? A bernadettliék,már nem azt a segget nyalják?
  Amúgy úttörő korában nyilván “átsegítette” a vak embereket a túloldalra,minden tiltakozásuk ellenére.

 4. Kedves Tamás!
  Számomra mindig is érthetetlen volt, hogy miért nem cselekszik a kormány jogilag megalapozott, vagy a Fidesz politikailag megalapozott ügyekben, amit a hazai ellenség művel.
  Az Ön szavai egyáltalán nem durvák, sőt nagyon is finomak. Az ilyen problémák felvetése nagyon is időszerű és indokolt.
  VBT szellemiségű és nagy tudású emberekre szükség lenne a Hír Tv-ben, vagy a Pesti Tv-ben.

 5. Te hülye leány , miért nem pattantál lóra mondjuk a hugyházi társaddal karöltve és ügettél volna a Görög tüzekhez, hátha hasznodat vették volna. Könnyebb az igazakat rágalmazni, mintsem hogy a munka végét megfogná.!!! Ezeknek a munka büdös.!!! Nézzél már tükörbe te Riherongy.!!!

 6. Idepottyanna egy idegen – akár az űrből is – tutira azt mondaná, hogy balSzél és Lóházi veterán házaspár. Annyira illenek egymáshoz – még hasonlítanak is egymásra (amikor együtt vannak időnként össze is keverem őket) – hogy nem is értem, miért nem házasok valójában? A futóbolondok versenyében előkelő helyen végeznének, az fix.

 7. Az itt fanyalgó és értetlenkedők közül akik álnaivan azt kérdezgetik, hogy miért a lengyel és nem a magyar tűzoltók segítségét fogadta el a görög hatóság, azok közül valaki esetleg megtudja mondani mi a különbség egy lakás tűz és egy ugartűz között? Speciális egységeink nekünk is vannak, de a helyszín pontos ismerete nélkül csak a szél faragás azon rugózni miért nem mennek magyar tűzoltók segíteni. Ha a görög kormány úgy látja, hogy kell a magyar segítség is szólni fog, akkor a tűzoltóink azonnal indulnak segíteni.

 8. Dettike! (Büdös banya!)
  Nem tűzoltók kellenek oda, hanem jogállami segítség! Ugye?
  Induljatok harcos amazonok, együtt mindahányan. Jourova, Sargentini, Cseh, Donáth, Bangóné, Dobrev! Mind az összes, de ne dumáljatok! A baj, hogy ott most nem tüzet kell okádni, hanem tüzet kell oltani!
  Szabó Tímeát csak amiatt nem írtam, mert neki Afganisztánban lenne a helye, hogy segítse azokat, akiknek hazudott és akik most miatta (is) nagy bajban vannak. Talán már nem is élnek.

 9. Hogy néz ki ez a Szél mintha 80 éves lenne. Csont bör mi lett ezzel, ezt biztos hogy elviszi az Orbán Viktor gyülölet. Már az utcán táncol, bohockodik, ezt már lassan még madárijjesztönek sem vennék fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük