Az RTL Klub színvonala már majdnem elérte Merkely Béla cipőtalpának magasságát

Blog VBT

Prof. Dr. Merkely Béla Széchenyi-díjas magyar orvos, intervenciós kardiológus, sportorvos szakorvos, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájának igazgatója, a klinika Kardiológiai Tanszék–Kardiológiai Központjának és Sportorvostan Tanszékének igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, a Magyar Tudományos Akadémia doktora. Az ember azt hinné, hogy elpusztíthatatlan. Közben pedig elég az hozzá, hogy fiatal hölgyek jelenlétében ittasan szelfivideózzon.

***

(A most következő írás helyenként csúnya szavakat tartalmaz. Elolvasását egyetlen Sebes Gábornak sem ajánlom!)

*

Az ember azt hinné? Ugyan, micsoda ócska felvezetés ez? Kiváltképp most, amikor egy makkbillentyűs politikus az év embere lehet, egy demens vénember vezetheti a Föld első számú katonai hatalmát, vagy egy gátlástalan, idült alkoholista lehet a honi ellenzék első számú vezére…

Szép új világ, mondhatnánk. S ebben a mi szép új világunkban az internet, valamint az ebből eredő technikai színvonal miatti, mindent átfogó jelenidejűség egyetlen másodpercre sem hagy magunkra legboldogabb, avagy legszégyenteljesebb pillanatainkban, megtagadva tőlünk azokat az őszinte, emberi megnyilvánulásokat, melyek mindannyiunk életében előfordulnak. Ennek lett most áldozata Merkely Béla.

Merkely professzor bűne nagy: egy egyetemi bulin egyetemistákkal hepajkodott. „Sajnos”, mivel a hölgyek elmúltak 18 évesek, a pedofil vonalat nem lehet meglovagolni (a picsába). Viszont minden másra ott az RTL Klub, a Nyugati Fény, a 168 óra, és a többi ócska karaktergyilkos szar.

Megkímélem olvasóimat attól, hogy az ominózus videókat ide citáljam, majd megkeresik máshol, és eldöntik, hogy mit gondoljanak róluk.

Rövid kivonatolásuk azonban a következő:

– Az első videóban Merkely két igen szemrevaló fehércseléddel az oldalán, kezében sörös pohárral, a következőket mondja: „Én, a Semmelweis Egyetem rektora, a mai napon rektori utasításba adom, hogy cheerleaderek az első számú sporttá emelkednek az egyetemen, és a cheerleaderek a legmagasabb elismerésben részesülnek.”

– A második videóban Merkely derekánál fogva táncoltatja az első videón szereplő egyik hölgyet.

Vélhetőleg mindkét videó ugyanazon a nagy valószínűséggel egyetemi rendezvényen készült.

***

AZ ELSŐ VIDEÓ TUDOMÁNYOS ELEMZÉSE

Babits Mihályról hírlik, hogy rettenetesen bosszantotta, amiért a félálomban eszébe jutott gyönyörű és értékes verstöredékeket reggel, ébredés után elfelejti. Még feleségét, a szintén költő Török Sophie-t is megkérte, hogy  ugyan, ébressze már fel, ha azt látja, hogy álmában beszél, mert akkor bizonyára módosult tudatállapotban alkot. Egyik alkalommal azonban sikerült lejegyeznie egy ilyen mákonyosan költött töredéket, s miután papírra vetette, visszaaludt. Reggel pediglen ezt a „remekbe szabott” sort olvasta: „Iskolába, miskolába, eltörött a Miska lába.” Mindezt csupán azért tartottam fontosnak elmondani, hogy tudatában legyünk annak a fontos ténynek, miszerint a legnagyobb elméknek is vannak amolyan „kezdetben jó ötletnek tűnt” típusú ostoba gondolatai.

Az első videón Merkely professzor olyan ostobaságokat mond, amiket a pia mondat vele. Illetve nem is annyira ostobaságok ezek, mint inkább az a fajta humortalan humor, ami a részeg ember ajkát elhagyja. Vélhetőleg a körében lévő fiatal hölgyek számára ez inkább cringe, azaz vérciki lett volna, ha képben vannak. De láthatóan ők se voltak már szomjasak, tehát elképzelhetően imponált nekik a rektor viccelődése. A „hülye picsa” kártyát csak azért nem húzom elő, mert a szép és ittas lányok ezt rendre megkapják, ami egyáltalán nem bizonyítja, hogy valóban butácskák lennének. Nyilván nem lehettek tahó kis libák, ha a Semmelweis Egyetemre jártak. Csak hát ez a fránya kábítószer… Hoppá! Elszóltam magam…

Viszont tény és való, hogy akárhány addiktológust kérdezünk, a válasz mindig ugyanaz lesz: a drogok előszobája, tehát a kapudrog nem a marihuána, hanem az alkohol. Ez a teljesen legálisan kapható, birtoklási adagját tekintve nem limitált, otthoni körülmények között is szabadon előállítható tudatmódosító, azaz DROG. Ami persze egyben élvezeti cikk is.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Merkely professzor rosszat tett, hanem csupán azt, hogy az ital beszélt belőle, és vélhetőleg nem a legjobb tanácsokat adta neki. Egész biztos vagyok például abban, hogy másnap, kijózanodva, előző éjszakáját úgy megbánva, mint a kutya, aki hetet kölykedzett, nem azt tekintette legfontosabb feladatának, hogy az egyetemen extra javadalmazással megalapítsa a Pompomlány Kart. Azt is vélelmezem, hogy az erős gyomorsav-túltengés, valamint a dehidratációból eredő makacs, migrénszerű fejfájás okán inkább sok vizet ivott, s kipróbált valami tuti kis házi praktikát, mint mondjuk a sűrített paradicsom, vízzel felöntve, egy darab nyers tojást beleütve. (Elárulom: nem segít. Helyette két szem Aszpirint ajánlok, porrá törve, fél liter vízzel leöblítve.)

*

A MÁSODIK VIDEÓ TUDOMÁNYOS ELEMZÉSE

A második videó már bajosabb kicsit. Mert azt még valahogyan meg lehetne magyarázni, ha Merkely az egyetem fiúvécéjében kokainos orral afroamerikai cserediák srácokat ölelgetne. De ezt? Ezt már nem. Igaz, hogy semmi illetlent nem tesz, már legalábbis abban az értelemben, hogy… szóval semmilyen értelemben. Nincs meg benne például az a fajta makacs pusztítani akarás, mint minden falusi lakodalom középkorú, egy szál atlétatrikóra vetkőzött, matt koki nagybácsijában, aki szent feladatának tekinti, hogy menyasszonytánc alkalmával az ifjú arát Dugovics Tituszként rántsa magával a padlóra, úgy, hogy a kölcsönzött ruha lehetőleg a legtöbb sérülést szenvedje el.

És úgy általában: a professzor a részeg beszéd után egy részeg táncba fog, aminek végén piros estélyi ruhás partnere visongva fordul ki az ölelésből, és emeli mosolyogva magasra két karját a prof előtt. Aki a testbeszédet ismeri, az… az fejezze is be az elemzést, ugyanis a részeg ember testbeszéde olvashatatlan. Szóval itt nem arról van szó, hogy a derék akadémikus, vagy szemtelenül fiatal táncpartnere bármit is akarnának egymástól a táncon kívül. Elképzelhetően másra amúgy se nagyon lennének képesek.

*

A két videó megértéséhez egy oktatóvideót is csatolok. Íme, ilyen, amikor az ember iszik:

*

*

***

VÉGKÖVETKEZTETÉSEK

1: Ha nekem a főiskolán ilyen rektorom lett volna, hát komolyan mondom, összehugyozom magam örömömben (ja, igen, ez is egy tünete a hajnali részegségnek).

2: Az alkohol egy tudatmódosító drog.

3: A liberális bérújságíró egy kád véres gennyben úszó ócska féreg.

***

Azoknak a liberálisoknak pedig, akik úgy háborodtak fel a videókon, hogy közben Merkely professzornak köszönhetik vagy a saját életüket, vagy valamely szerettük életét, a következőket üzenem:

Tépjétek ki mellkasotokból pacemakereteket, vágjátok ki gátorüregetekből a beültetett szíveteket, aztán megvetően dobjátok Merkely Béla lábai elé, miközben leköpitek őt!

S ha anyátok, apátok, feleségetek, férjetek, vagy éppen gyereketek életét mentette meg, belőlük is vágjátok ki a „rosszat”, amit a prof beléjük rakott!

*

Hogy lenne mindegyikőtök a saját kistestvérének az édesapja…

() VBT ()

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás


10 hozzászólás “Az RTL Klub színvonala már majdnem elérte Merkely Béla cipőtalpának magasságát

 1. Kellett ezeknek a véglényeknek valaki akibe bele lehet kötni.
  Az aki pedig odaadta erre a célra az elkészített videót, szégyellje magát, és húzzon el e bús………ba!
  Az RTL pedig söprögethetne egy kicsit a saját térfelén is!

 2. Az RTL a német Bertelsmann csoport tulajdona. Nem magyar érdekeket képvisel, csak a magyar nyelvet rontja.
  Kifelé végre velük!

 3. “Alkohol-alkohol,
  Mennyország, másnap pokol”…
  Ganxsta Zolee is elszövegelte már ezt nagyon-nagyon régen, szintén “értsd meg, ba+” módban…
  Oszt ő meg a lippsikk kedvence lett… hmmmm…
  A liberálisok miért nem liberálisok?!? Tényleg ba…ák meg saját muterjukat!

 4. Professzor úr ha négykézláb, pucéran nótázna beborozva a lányok lábai előtt, akkor is ezerszer különb ember – tudós, orvos, és még mondhatnék jó pár elismerő szót arra, amit nap mint nap tesz mint elhivatott gyógyító -, mint a gyalázatosan lapos, sekélyes tv-csatorna, és azok a firkászok, akik őt szájukra merik venni… ja, a felvételek készítője és nyilvánosságra hozója szintúgy aljas egy alak.

 5. Megnéztem a videókat, semmi egyéb nem látszik rajta, minthogy Merkely Béla kissé becsípve viccelődik, és táncol. Sem sértő dolgot, sem ízléstelenséget nem mondott, és nem is követett el. Ebből gyártott az ellenzéki média botrányt? Sovány idők járnak rájuk, de hát szegény ember vízzel főz.

 6. Nem nézem az RTL-t. Vajon beszámoltak már a jobbik körül bonyolódó sex botrányról. Gondolom már az utcán vannak a tényfeltáró riportereik, az érintett politikusokat üldözve.

 7. én sem láttam, de ha láttam volna akkor röhögnék rajta és azt mondanám nahát ez a pasi emberből van 😀
  Amúgy jókat szoktunk storyzni a volt évfolyamtársakkal a felezőbálunkról (BMEVIK) a,mikor hát számos tanerő fogalmazzunk úgy nem volt szomjas 😀 Persze ez még a szélessáv és a mindenkinek a zsebében levő amerikai kémprogram a facebook/twitter stb

  Az RTL hippokrita sudribunkó csicska szerkesztői meg elmennek az anyjukba. Gondolom a retkes német gazda az exnackó alapítványél kiadta nekik a napiparancsot a jobbágyoknak budapesten ütni vágni a népszerű embereket, magyarban ők meg lihegve földighajolva teljesítik a parancsot, talán a német gazda talpát is lenyalják.

  Lennének ötleteim miről kéne inkább riportot csinálniuk ezeknek a szolgalelkeknek. Mondjuk német cégekről akik egyik napról a másikra telerottyantották a gatyájukat amikor pár drogos gennygombóc un ‘Hekker’ felpakolta őket különböző oldalakra mert nem hajlandóak a ruszkikkal szemben szankciózni,
  miután összetojták a gatyájukat kivágták az orosz kollegákat.
  Olyanokat akik alkalmasint hosszú ideje Németországban élnek sokan német állampolgárok is már. Amikor mások (mondjuk nem a német alkalmazottak) felháborodottan megkérdezték a managementet, hogy mivan? Olyan szánalmas magyarázatokat adtak, hogy a családjuk oroszországban él. Komolyan? Akkor kezdjék el szekálni Szergej Brinnt a google tulajt neki is élnek még rokonai Moszkvában és legalább olyan szinten kezeljék ahogy mondjuk az angolok a Chalsea kapcsán intézkedtek!
  Esetleg müncheni klinikáról ahol közölték nem akarnak oroszokat gyógyítani. De remek összeállítást lehetne csinálni arról (még mielőtt eltüntetik), hogy miket irtak a mainstream lapok ukrajnáról még egy éve is.
  Az sem lenne hátrány ha a nézőiket elszórakoztatnák azzal hogy az angol nyelvű sajtó szó szerint ugyanazokat a cimeket adja ‘putyinról’ mint amiket trumpról irt (beteg, parkinzonos stb).

  Persze ehhez beszariak és takony van a gerincük helyén …

 8. Aznap este igyál egy bögre vizet a dehidratáció ellen,és másnap nem fáj a fejed. Attól még fájhat a gyomrod a sav miatt,de azt meg a szódabikar kezeli. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.