Gyurcsány Pelenka Gate-je – FRISSÍTVE!

Blog VBT

Vajon hogyan lehet egyetlen, jelentéktelen embernek, és egy jelentéktelen, ámde annál kártékonyabb szélsőbalos pátnak lerombolnia hosszú évek fáradságos diplomáciai munkáját? Nagyon egyszerűen. Elég hozzá egy mobiltelefon, egy hely, ahol jó időben jókor vagyunk, és egy mesterien kreált hazugság.

Nyugati fény…

Az a bizonyos nyugati fény valóban létezik. Méghozzá vörösen izzó módon. Konok Péterre hajazó ideológiai előfutárai Manifest der Kommunistischen Partei márkájú gyufájukkal 1848 február 15-én gyújtották meg, pontosan egy hónappal a mi márciusi ifjaink dicső felkelése előtt. Aztán súlyos német birodalmi márka-milliókkal megtámogatva, egy Vlagyimir Iljics Uljanov nevű elmebeteg segítségével lángba borították vele egész Oroszországot. Hogy végül minket, magyarokat is több évtizedig égessen.

A mi nyugati fényes „gyújtogatónk”, Gyurcsány Ferenc sem sokkal különb ezeknél az embertestben újjászületett férgeknél. Talán csak annyival, hogy náluk sokkal jobban szereti a whiskyt, a kígyózó kígyókat és a terépcsecsőt. Na meg a budapesti szemeket, mármint a vállgödörbe szorított tus, és a hozzá tartozó irányzék relációját tekintve. OPNI-pozitív rajongói pedig semmivel se különbek elborult mesterüknél.

Az „eset” mindenki számára ismert. Orbán Ráhel a férjével és közös kisbabájukkal Horvátországban szaros pelenkát dobtak az út szélérre. Ez, ugye, „tény”. Mármint… a Nyugati fény nevű szarkupac szerint. Amely szkriptális trágyadombnak egyik fekálialelkű olvasójuk küldte meg a „hírt”, méghozzá képekkel egyetemben. A képeken… a képeken azt látjuk, hogy Orbán Ráhel megy, kezében a pelenkával. Pont. Aztán Orbán Ráhel jön, kezében nincs pelenka. Pont. Végül a pelenka az út szélén. Pont. Sem a képek sorrendjét nem tudjuk, sem azt, hogy valóban Orbán Ráhel látható-e a fotókon.

Hát esküszöm, kedvem lenne kimenni a körútra, vagy valami libernyák romkocsmába, és addig nem nyugodni, amíg el nem kapom Vágó Istvánt, vagy Gréczy Zsoltot, amint 200 forintos szelet pizzát zabálnak a járdán. Le is fotóznám őket. Aztán, amikor kukába dobják az alátétet és a szalvétát (mert azért belőlük se nézem ki, hogy puszta létükön kívül mással is szemetelnének), odamennék, kivenném a zsírfoltos papírt, leraknám a járdára, lefotóznám, a fotókat meg elküldeném a Nyugati fénynek, hátha lesz belőle egy jó kis cikk.

Vendégségben duplán ügyelünk

A történet sajnálatosan még ennél is cifrább. Ugyanis mindez külföldön történt. S a képekkel megtámogatott lejárató cikk, ami bozóttűzként járta be a DK-s aljanép oldalait, villámgyorsasággal jutott vissza Horvátországba. Az ottani lapok pedig vezető hírben közölték a történteket. Minden információjukat egy magyar szennylapból véve. Egy manipulált, pártszimpatizánsi fotósorozatra alapozva. Mert az emberek (nem a horvátok, nem a magyarok, hanem mindenki) már csak ilyenek. A jó, a szép, a nemes, a tiszta nem kell nekik. Csak a mocsok, csak a szenny.

És vajon hogyan fogadja ezt az egyszerű horvát ember, akinek fogalma sincs az itteni belpolitikai viszonyokról? Ahogyan én is fogadnám fordított esetben. Mélységesen fel lennék háborodva. No, így is fel vagyok. Csak nem ezért az álszemetelésért. Hanem azért a mérhetetlen kárért, amit ezzel nekünk, magyaroknak okozott egy idióta mocskos aljadék libsi. Mert az már nem jut el a csökött agyába egyiknek sem, hogy a horvát ember nem fogja különválasztani az itteni két oldalt. Neki a magyar az magyar lesz, és kész. Nem lesz olyan, hogy „jó magyar, aki velünk van”, és „szar magyar, aki szart dob a pofánkba”.

Szóval, aki nem is olyan rég még azt mantrázta, hogy hagyjuk már Gyurcsányt, mert ő már lejárt lemez, és bláláblá, annak ez a válaszom. Itt van egyetlen nevenincs követője, aki öt perces, nem túl kemény munkával lerombolt és sárba tiport rengeteg kemény és komoly munkát. És itt van ő meg a kukaszagú pártja, akiknek legfőbb elvtársai jó bolsevikok módjára, Szamuelyt megszégyenítő alapossággal köpik szembe a magyart.

Ráhel, Elvis és a Big Foot

Mindenesetre Orbán Ráhel kitűnő csapatba került. Azok csapatába, akikről soha, sehol, semmikor nem készültek egyértelmű fotók, csak amolyan sejtetések. Tudjuk, hogy Elvis él (ott van a lámpaoszlop mögött, csak a hasa látszik, de eskü, ő az, tesó), a Big Foot létezik (haver, fehér a fehérben nem előnyös, de ez a folt itt a másik folton a Nagyláb, anyád életére mondom).

Hát persze, hogy már megint alacsony pixelszámú, magát a történést nem rögzítő képsorok, hogy még véletlenül se lehessen megtudni belőlük az igazságot. Mármint… a kételkedőknek. Mert én a magam esze után azt fogadom el igazságnak, hogy Orbán Ráhel nem tett ilyet. Nem azért, mert Orbán Viktor lánya. Hanem, mert egy bizonyos intelligenciaszint felett az ember egész egyszerűen nem tesz ilyet, és kész. Akárki lánya. Ha meg Orbán Viktor lánya, akkor pláne nem, hiszen tudja jól, hogy mivel tartozik a nemzetének.

Nyilván egy vágatlan videó perdöntő lehetne. Csak hát… nincs ilyenünk. Mert ez, ugye, mennyire valósághű? Hogy, ugye, az ember találkozik az általa leggyűlöltebb lény gyerekével, és fotózni kezd, nem videózni. Hát igen. Ez körülbelül annyira életszerű, mint hogy Hont András ad nekem egy pofont a Király utcában, mire én megköszönöm neki, hogy féregnek nevezett, és megkínálom egy cigivel.

Ami nekem ebből az egész ügyből világossá vált, az annyi, hogy a DK még mindig mesterien keveri a szart. És képes akár minimál eszközkészlettel is a legnagyobb kárt okozni. Ezt a régi, jól bevált, MSZMP-ben tojt, MSZP-ben csibenevelt, de a DK-ban kakaskodó praktikát jól ismerjük, és össznemzetileg utasítottuk el immáron sokadszorra.

***

Szóval fel kéne ébredni, kedves Magyarország! És fel kéne végre fogni, hogy annak az embernek, aki mindent elkúrva egy egész nemzet képébe dobta a saját és a pártja szarát, aztán még szét is kente rajtunk, majd utána vígan osztotta az észt, és osztja a mai napig a parlamenti bársonyszékből, annak egész egyszerűen egyetlen szava sem lehet igaz.

Bármennyiszer is bérmálkozott ez a pápai csökevény.

(Ezt a kis szösszenetet nem a libbant korhadékok kedvéért írtam. Őket soha, semmiről nem fogom meggyőzni, ezt pontosan tudom. Ez a bejegyzés azok kedvéért született, akik a polgári Magyarországot képviselik, de valamiért elbizonytalanodtak. Ugyanis – minő csoda – pont az ő bizonytalanságukra van a legnagyobb szüksége ennek a bélsárlelkű posztkomcsi bagázsnak.)

() VBT ()       

FRISSÍTÉS!

Mint a cikkben említettem, sem Gyurcsánynak, sem a Nyugati fénynek nem hiszek. Bayernek viszont igen.

Időközben Bayer Zsolt a Karc FM-en beszélt arról, hogy valóban Orbán Ráhel látható a fotókon, és valóban eldobta a pelenkát. Bayer megemlíti még a parkolóban található áldatlan állapotokat, a szeméthalmokat, és sok minden mást. Többek közt azt is, hogy nemigen tehetett mást Ráhel.

No, ebben vitába szállok vele. Igaz, hogy ha megállnánk egy olyan helyen, ami hemzseg a szeméttől, és arra készülnénk, hogy szemetünket a kukába dobjuk, csak épp nincs kuka, vagy csurig van, akkor közülünk 100-ból 99 úgy otthagyná, mint a sicc. Hát pontosan annak a maradék egynek kellett volna lennie Orbán  Ráhelnek. Mert igaz, hogy az a hely valóban hemzseg a szeméttől. De Ráhelnek tisztában kellene azzal lenni, hogy egyrészt akkor se hagyjuk ott, hanem, mondjuk, dupla zacskóba rakjuk, és kidobjuk a következő helyen. Másrészt, ha egyértelműen belekötnek, és még fényképezik is, akkor…

Orbán Ráhel ebben a történetben elkövetett egy picike baklövést és egy óriási hibát. A baklövés az, hogy otthagyta a pelenkát. Az óriási hiba pedig az, hogy még ennyi év óta sincs tisztában az ellenzéki aljasság mértékével.

 


26 hozzászólás “Gyurcsány Pelenka Gate-je – FRISSÍTVE!

   1. Elvtársak nem kell szarozni hatalmat akartok akkor ki kell robbantani egy polgárháborut ki a tetőre a háromlábut addig huzni nem a ravasz mert a ravasz az a róka az elsütő billentyüt tudjátok mint a régiszép időkbe na szóval tudjátok ,hogy kell azt csinálniaz egyik kommunista mesélte a rendőrteror után monta gyerekek majd el élveztem amikor láttam hogy ezeket verik a rendőrők ezek igy születtek leölnék a fél világot csak, hogy hatalmon lehessenek a pelenka csak arra jó ,hogy hergeljék az embereket egyébként a szar az nagyon jó összetartó erő

 1. “Mi csináltuk meg a “köteles akciót is”. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az – egy kis rossz szándékkal – ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (…) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Gyurcsány Ferenc

  Akkor kötél, most pelenka. És sajnos voltak, vannak, lesznek mindig birkák Fletó karámjában.

 2. Ezek az aljas gazemberek a semmiből is profitálni szeretnének, de nem jön össze. Maga a DK vezére mondta nemrég, hogy nem találnak fogást Orbánékon. Ezt nevezik a vég előtti vergődésnek. Siralmas! Meg is érdemlik. Aki gyűlöletre, hazugságok tömkelegére épít, olyan, mintha homokra építene. S csak remélni lehet, hogy velük együtt a libsi korszak is letűnik.

  1. Bayer Zsolt szerint Ráhel valóban eldobta a pelenkát, a Karc FM-en nyilatkozott. Ő is hazudik? 😀

  2. Ha Ön a “libs” alatt a liberális korszakot azaz a szabadság elvűség időszakát érti, akkor, ha jól következtetek Ön azt reméli, hogy Magyarországon egy rovid időszak után, újra visszatér a jól bevált diktatúra korszaka. Hothy, Rákosi, Kádár után Orbán. HAJRÁ!!!

 3. Nem kell felizgulni egy szaros pelenka eldobasan kedves ballibsik!
  Ez egy fotomontazs, amit szepen sikerült összevagni.
  Dobre Klara elvtarsnöröl is lehetne egy ilyen felvetelt közzetenni, amint elvtarsaval
  Niedermüllerrel összegabajodva ölelkezik. azon cim alatt, : a ballibsik összetartanak!

 4. Érdekes, ma a leggagyibb mobilon is van kamera, az éles szemű Dk szektás vajon miért nem videózta le az állítólagos akciót??? Heh, köcsögök lipsi tetvek? Baszdmeg, én is lekaphatom Gyurcsányt és utána csinálok fényképet egy rakás szarról és feldobom hgy Fletó az utcára szart…na hagyjatok az ilyen kamuval. Az ellenez(s)ég aljassága új szintet lépett, fogást ugyan nem találnak Viktoron, és aljasul a családján keresztül támadják-mi bezzeg úriemberek voltunk, nem csámcsogott a fidesz-média amikor a Gyurcsány fattyát bolti lopáson kapták. A szemétség az egészben, bár Viktornak nem tudtak ártani, de az országimidzsnek ez nem tett jót.
  Valaki dobja fel már ennek a kurvának a FB profilját….

 5. Gyurcsótánynak persze erről azonnal Jézus Krisztus jutott eszébe. Kiváló alkalom neki, hogy azonnal és zsigerből a kereszténységet támadja.

  Ez kb. olyan, mintha az ő bazilika kilincses ábrázatáról és politikai-közéleti ámokfutásáról azonnal a maceszgombócra vagy Jahvéra asszociálnánk.

  Egy politikai csúszómászó, ez az összes politikája és mondanivalója a hazai társadalomnak. Politikai hőbörgés, hangulatkeltés, gyalázkodás.

 6. Ez a nem hulye, àm vègtelenul aljas emberutànzat arra tette fel a szànalmas èletèt, hogy èjjel ès nappal terveket gyàrtson a kormàny ès a Miniszterelnok megbuktatàsàra!

 7. Nos, ha ez valóban fotó montázs, úgy ezt Orbán Ráchelnek kell kijelenteni, és jogi útra terelni a dolgot. Ha ezt nem teszi meg, és helyette a jobb oldali média magyarázkodik, akkor úgy járunk, mint Kósa Lajos a milliárdos örökössel. Először nincs is ügy, majd hazugság az egész, aztán aláírt, de félrevezették… El kellene kerülni ezt a kínos magyarázkodást.

 8. Állítólag valóban az Orbán Viktor lánya az aki a műanyag zacsekba kötött összezárt pelenkát az út szélére tette (nem videón nézve, csak a képekből következtetve) a szemetes parkoló eléggé szemetes részén. Az egyik baloldali portálon megjelent cikkben Eszternek nevezett fotózkodó meg a képekkel a DK újságjához rohan és eladja(?) a képeket és a sztorit!
  A baloldali bagázs, de a DK se örüljön ha a történet így igaz.
  Mi a problémám azzal ha így igaz?
  A fotózkodó (majdnem nagyon csúnya jelzőt használtam, bár megérdemelné) ugyanis ha annyira védi a környezetet elárulhatná, rászólt a nagypocakú kismamára, jelezte neki hogy úgy nem helyes és hol van a kuka?
  Naná hogy nem, azért nem járt volna jutalom!
  A képek befogják az egész parkolót? Nem. Láthatjuk a kukát? Nem. Láthatjuk a kuka állapotát nem!
  De higgyünk el mindent a fotósnak!
  Van viszont valami ami tisztán látszik a képen, a pelenka!
  Össze van tekerve, zárt, ahogy a műanyag zacskó is amiben vaan, valószínűsíthető hogy csak pisis, kakit csak az láthat benne aki kibontja!
  Gyurcsány honnan vette hogy szaros? Csak nem megvette? A fotós azt is leszállította? Rendelésre ment? Akkor viszont a pelenka nem is maradt ott!
  Na akkor kezdjük elölről, Őszödi úr, mennyiért vette meg a szaros pelenkát?

  1. Nyílvánvaló, hogy maga öszödiúr szarta tele a pelenkát, hogy legyen “bizonyíték”

 9. Nyomorult [email protected] banda, ezen visítoznak, pedig lehet ócska hamisítvány is. Ezeken a pihenő helyeken balkáni állapotok uralkodnak, de nem csak itt. Nézz képeket az interneten – Szabadság-híd buli után, migráns vonulások nyomai, párizsi szeméthegyek stb.
  Amikor azok megjelentek, akkor nem visítottak, bezzeg most, hogy le tudták fényképezni Rahelt, most tolják ezerrel. Persze, ha nem a miniszterelnök lánya lenne a kutyát sem érdekelné, ahogy a többi szemetelő sem.

 10. Az itt megszólaló libsi kommentelők annyit sem érnek, mint ami abban pelenkában lehetett, de legfeljebb annyit, egy trágyadombra való végterméket. Végül is undorító, szar alakok egytől-egyig. Minden érthető annak, aki hallott már a “Bajai videóról!” Az is Gyurcsányék Öszödi díjas kisfilmje. Ez a Gyurcsány az apjánál is silányabb ember, pedig az öreg is egy semmirekellő, lumpen alak volt, de legalább nem mocskolódott, nem bántott mást, akkor sem, amikor néhány nappal a fizetés napja után kijózanodott. A fia 20 éve nem józanodott ki.

 11. Mi van a sokszázezer betolakodó “menekülttel” akik teleszarják nemcsak az útszéli bozótot, hanem a városok főterét is?

 12. Kedves Pesti Srácok, a pelenka lényegtelen, s valóban vagy igaz, vagy nem. A lényeg azonban kétségtelenül igaz, s ez nagyobb baj egy netán eldobott szennyes pelenkánál: https://fideszgnosis.wordpress.com/2018/08/23/meg-egyszer-szent-istvan-kiraly-emlekezeterol/
  A lényeges kérdés így hangzik: Hol volt Orbán Viktor Mihály (és a leánykája) a hivatalos állami ünnep napján? De leginkább így: Kutya teremtette, hogy merészelte?!

  1. Magyarország öt legfőbb közjogi méltóságának sorrendje:

   Magyarország köztársasági elnöke,
   Magyarország miniszterelnöke,
   az Országgyűlés elnöke,
   a magyar Alkotmánybíróság elnöke,
   a Magyar Kúria elnöke.

   Az állami ünnepen Magyarország legfőbb közjogi méltósága mondott ünnepi beszédet.

 13. Miért is van letilva a hozzászólás a cikk alatt ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 14. A pelenkával együtt ti is lassan lebomlatok azöreg kommunisták egyrésze kihalóba másrészük oszlóba a szavazóitok meg a keritésen tul mi lesz igy veletek ki lesz az az állat aki még rátok szavaz tudjuk azzonnal kellene nektek két millió fekete lábu aki rátok szavazna hát elég szar ügy ami a pelenkába van meg az is , hogy mi ebbe titeket képesek vagyunk megakadályozni tudjuk nagyon szeretnétek megmondani ki meddig kapja be erre még jó sokat kell még várni ha egyáltalán még lesztek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.