7 perc

Blog VBT

Tisztelt Bizottság! Hölgyeim és Uraim! Helyesebben mondva Tisztelt Személyek!

Önök hét percet adtak arra, hogy megvédjük hazánkat. Hét perc rettenetesen hosszú idő. Ennyire egyszerűen nincs szükség.

Már csak azért sem, mert nem magunkat kell megvédenünk, hanem Önöket.

Önöket saját maguktól és azoktól, akiket a mi kontinensünkre invitáltak.

Mi pedig ezt kérés nélkül is megtesszük. Ha akarják, ha nem.

A fennmaradó 5 perc 17 másodpercet szabadon felhasználhatják arra, amire akarják.

Például segélyt szavazhatnak meg annak a három nyugat-európai polgárnak, illetve hozzátartozóiknak, akiket éppen most, ez alatt az 5 perc 17 másodperc alatt késelnek halálra, vagy erőszakolnak meg.

Köszönöm!

() VBT ()


5 hozzászólás “7 perc

  1. Kereszturi mosogass tovább Londonban! Vagy pucolj wc-t és pucolj el innen.Te ütődött retardált majom.Bocsánat majmok.

  2. A 7 percben Orbán karakán kimondhatja, hogya elfogadják a hazugság listát, akkor a vádak önbeteljesítő jóslatok lesznek, mert az összes Soeos(Schwartz) NGO-k összes embere le lesz csukv és a bal-anarchista sajtó, internetes honlap megszüntetve és az EU által hivatalban tartott komcsi bírók mennek a szemétdombra, Brüsszelbe, hogy a belgák tartsák el őket‼
    Az EP képviselők mentlmi jogát felfüggesztik és aki Hazánk ellen ágál, azt komolyan megbüntetjük.
    Az illegális határátlépőket pedig deresre vonjuk 25-öt a talpukra és 50-et az üllepükre.Ezután bedig olyan járműben lesznek a határon túlra Görögországba szállítva, amelyben előzőleg disznókat szállítottak, de még nem volt idő a kitakarításukra. De útközben valóban nem fognak kapni se enni se inni‼

    1. Nagyon eredeti, en meg kiegészíteném azzal, hogy disznó bőrbe várnám be oket, hogy többe ne legyen kedvük meg csak a magyar határ közelébe se menni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.