SZABADSÁGOT JUDITH SARGENTININEK!

Blog VBT

Mindeközben a Facebookon olyan méltánytalanság ért engem, s velem együtt az egész haladó, felvilágosult Európát, amire egyszerűen nem találok szavakat!

Kiraktam egy olyan képet Sargentini aszonyról, melyet a Facebook kerek 19 percig engedélyezett megjelentetni. Majd ennek utána közölte velem, hogy a fotó sérti az oldal közösségi alapelveit, s uszító, szélsőséges tartalmánál fogva eltávolításra kerül.

Háborgó lelkem pediglen igazságért kiált!

Hát hogyan, s minként lehetséges az, hogy egy ámerikás oldal egyszerűen letiltja a sajtó- és szólásszabadság nemzetközi hírű védelmezőjének, Judith Sargentini asszonynak azon fotóját, amelyen éppen az látható, amint mediterrán vérmérsékletű mozdulatokkal hessegeti el az őt kérdezni akaró magyar riportert?

Miféle világban élünk, kérdem én?

Nem tudok mást mondani, csak, mi lényemből fakad:

SZABADSÁGOT JUDITH SARGENTININEK!

Szabadítsuk ki őt a véleménydiktatúra átkos börtönéből!

P.S.: Valami vírust, vagy mifenét kaptam a gépemre, ezért a fotót csak tükrözve engedi megjelentetni… Az eredeti fotóért mindenki fordítsa át a fotót jobbról balra. Ha esetleg valaki nem tudná, hogyan kell jobbról balra fordítani, kérdezze meg egy jobbikos ismerősét!

() VBT ()


16 hozzászólás “SZABADSÁGOT JUDITH SARGENTININEK!

 1. Ezt a holland füves Szargentinit már nagyon várják a bevándorlok a sátrukban. Tettszik nekik az elhanyagolt borzos feje, kiváncsiak, hogy vajon mindenütt borzos.

 2. Mai hír, hogy Románia eljárás alá vonta a másik [email protected]ázit, azt a buznyákfejű timmermanst, mert az meghamisított egy, az ő országukról szóló, fontos jelentést.
  Most már csak az a kérdés, hogy a magyar állam mikor vonja szintén eljárás (feljelentés alá) ezt a bozontos őrültet, hiszen ő is számtalan, szemenszedett hazugságot fogalmazott bele az aljas, mocskos [email protected] jelentésébe ?! >>>>>>>>> (bocsika, kunhalmiul: lyelentésébe)
  Talán mégis tanulnunk kellene “valamit” a románoktól is ?!
  Mondjuk – példának okáért – a nemzeti önbecsülésünk, az össznemzeti érzésünk, a becsületünk megvédésének ilyetén megnyilvánulását ?!

 3. Hát emmá meg náci lett? Még a végén belép valamelyik demokratikus ellenzéki pártba!

 4. UGYAN—CSAK KIS IDŐ ÉS ezek…ELTŰNNEK A BÚSBA….
  MIUTÁN EZT ÉRZIK—MÉG EGY UTOLSÓT BOHÓCKODNAK ITTHON ÉS A VILÁGON !!!!!
  CSAK JÓ HELYRE KELL X–NI—-MINDENÜTT A VILÁGON AZ ÉRTELMESEBBJÉNEK-!!!
  NEKÜNK !!!!

 5. Ez a judith,csak egy félember.
  Kérdezze meg már az újhollandokat erről bárki is. 🙂

 6. Tudják, hogy esett ?
  Az újságírók azt kiáltották kórusban, nagy tömegben: Heil Szargentíni !
  Ő pedig csak visszaköszönt …

 7. Már ez a 3,14csa is náci karlendítéssel reklámozza a marxista balliberális idiótákat?

  Szlovákiából…

 8. Ezeknek a bolsiknak a baloldali beszéd és felforgatás szabadságát jelenti a szólás és sajtószabadság. Addig támogatták, amíg át nem vették az uralmat a médiában ill. kultúrában (oktatásban, művészetben, társadalmi és kulturális intézményekben, …) A 60’as évekbeli polgár- és emberijogi mozgalmag tulajdonképpen a baloldali- és kommunista felforgatás szabadságáról szóltak. Mióta nyeregbe kerültek, azóta a baloldal cenzúrapárti lett, a “gyűlöletbeszéd” törvények végtelen kitágításával, a “fake news” elleni harccal (gyakorlatilag beteljesült Orwell látomása, és az Igazság Minisztérium dönti el, mi igaz és mi “hamis” hír. Csak nem csak az állam látja el a cenzor szerepét, hanem a multinacionális tech gigászok, és a globalista NGO hálózatok lawfare-el és “naming és shaming”-el, kirekesztéssel, deplatforminggal.

 9. Szar Dzsentini Judit képe önmagában (gyárilag) szellemi környezetszennyezés!

 10. Jónás: “…mert aki éltét hazugságba veszti, a boldogságtól magát elrekeszti.”
  Ezért nem lehet boldog soha Sargentini és az egész “baloldal”.

 11. Hibbant tyúk, aki azzal kívánta felhívni magára a figyelmet, hogy ostoba, hazug jelentést hozott össze a hazai ellenzék aljas anyagából. Kísérje hátralévő életében a megvetés, a gyalázkodóknak kijáró gyötrelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.