Oltástálib lettem

Blog VBT

Nem így terveztem, de így sikerült. Két, egymást követő napon is a coviddal foglalkozom. Illetve inkább azokkal az idiótákkal, akiknek óriási felelősségük van abban, hogy a covid még mindig veszélyes, és még mindig kiszámíthatatlan a járvány végkifejlete. Ez van. Mi oltástálibok már csak ilyenek vagyunk. Nincs más témánk.

***

Elöljáróban annyit, hogy az írásaimra érkezett kommenteket nem egyedül adminisztrálom. Kétségtelen azonban, hogy amennyiben egy hozzászólás függőben van, s valamelyik admin előtt olvasom, néha bizony kirostálom.

Így tettem ezzel a kommenttel is:

*

*

„Ostoba oltástálib lettél, Tamás. A facebook, az ismerősi körök tele vannak olyanokkal, akik az oltástól lettek betegek és magatehetetlenek. Ezzel a cikkel olyanná váltál, mint akikről írsz.” (sic!)

Ezt írja nekem „f.” felhasználó, IP-címe alapján a felvidéki Vágsellyéről.

***

Szóval oltástálib lettem. No, az még eddig nem voltam. De annak is lennie kell valakinek, gondolom. Ha jól sejtem, a vírushívőségen keresztül vezet az út a fanatikus vakcinapártiság felé, melynek legfőbb kiteljesedése az oltástálibizmus. Persze amúgy covid-vahhabita módon, a Karikó-saria törvényeinek szigorú betartásával és betartatásával.

Már csak azt nem értem, hogy a társadalmi szempontból kiemelten fontos szabálykövetés mikor lett anarchoszindikalista lázadás? Netán akkor, amikor a szimpla pártolás után már a deviancia kötelező imádatát követelte meg minden demokráciák legdemokráciábbika, a liberális demokrácia? Vagy közben? Esetleg utána?

Nem gondolnám, hogy ezt bárki is el tudná nekem magyarázni úgy, hogy megértsem. Mert például azt sem értem, hogy baráti társaságom egyik tagja miért gondolta azt, hogy azért nem jön velünk nyár végén sátorozni, mert én be vagyok oltva Pfizerrel, és köztudottan éjszakánként tüskefehérjéket lélegzek ki, amik aztán az ő szervezetébe is behatolnak, s így őt is irányítani tudják majd katonai céllal a műholdakról. És nem, ezt nem én találtam ki. Ez tényleg elhangzott.

***

Bevallom, jó ideje elegem van a covidból. Egyetlen jó dolga mellett (nem muszáj kétnaponta borotválkoznom, hiszen a maszk alatt a kutya se látja, mennyire vagyok borostás) csak bosszúságot okozott nekem. Érthető tehát, hogy a hátam közepére se kívánom a vírustagadókat és az oltástagadókat. Nem azt mondom, hogy miattuk nincs vége a járványnak, de óriási szerepük van abban, hogy lett negyedik hullám, s hogy még mindig tart. A baj azonban sokkal nagyobb ennél.

Ugyanis ha akarjuk, ha nem, a vírusok és világjárványok korát éljük. Félreértés ne essék, ezt nem én állítom, hanem komoly tudósok mondják. Hogy aztán ez spontán folyamat-e, avagy egy új típusú világháború fegyvereként a kiberhadviseléssel egyidőben megjelenő biológiai hadviselés, az újabb elmélkedés tárgyát képezi. De ha magára a megállapításra szorítkozunk, akkor egy meglehetősen sötét jövőképet kapunk.

Ebben a jövőképben a covid után megjelenő újabb vírussal kell majd felvennünk a versenyt, méghozzá megfáradt, megcsontosodott, rezignált állapotunkban. Lehet, hogy csupán két-három hónappal, vagy két-három évvel a koronavírus-járvány megfékezése után.

Amikor pediglen ránk köszönt az újabb világjárvány, a vírustagadók meg az oltástagadók újabb és újabb híveket szereznek maguk mellé, egy olyasfajta 22-es csapdájába kergetve az emberiséget, ami, ha nem is sodorja a kihalás szélére fajunkat, de mély és sajgó sebet üt rajta.

Az egyetlen jó a rosszban, hogy a Karikó Katalin és tudóstársai által kifejlesztett technológia már most univerzális alapját képezi a jövőbeni vakcináknak.

Nem, nem, még véletlenül sem az a valamiféle algából kinyert akármicsoda, amit Toroczkai Lászlónak mutatott valami sufnitudós a minap egy videóbeszélgetés alkalmával. Hanem az mRNS-technológia.

***

Na, de térjünk vissza a kommentelő sarkos véleményére! „A facebook, az ismerősi körök tele vannak olyanokkal, akik az oltástól lettek betegek és magatehetetlenek.”– írja.

Én pedig ettől teljesen tanácstalanná váltam. Mert meglehetősen nagy ismeretségi köröm van, ráadásul kifejezetten széles spektrumú merítésből. Mégis akárhogyan erőltetem meg a memóriámat, egyetlen olyan ismerőst se tudok magam elé idézni, aki az oltástól lett beteg, pláne magatehetetlen.

***

Nem így terveztem, de így sikerült. Két, egymást követő napon is a coviddal foglalkozom.

Ami persze teljesen elfogadható egy oltástálibtól.

() VBT ()

Kiemelt kép: Oltástálib – szokványos vakcináció közben


35 hozzászólás “Oltástálib lettem

 1. Kedves Tamás!
  Ha egy politikai erő felkarol mindenféle sarlatánságot és konteót, csak azért, hogy a jobboldalt a centrumtól a falig uralhassa, az szükségképpen ide vezet. Sok évnyi megfeszített sorosozás, bilderbergezés, billgéccezés, háttérhatalmazás megtermi a maga gyümölcseit. Ezek a gyümölcsök édesek, amikor kétharmadot eredményeznek, ám bizonyos szituációkban – s a pandémia pont ilyennek látszik – igen keserűek tudnak lenni. Meg lehet próbálni a kármentést az “oltásellenes baloldal” mantrájával, de hát te is pontosan tudod, hogy ez az általánosítás hülyeség; a baloldaliak (értsd: nem fideszesek) túlnyomó többsége a keleti vakcinákat utasította el, és nem az oltást magát. Nézzünk szembe a tényekkel: a vírus- és járványtagadók többsége abból a körből kerül ki, ahol egyszerű embereket áltatnak hamis próféták a magasabb rendű, ámde eltitkolt tudás ígéretével az elhazudott történelmünktől a mindenféle csodaszereken át a különféle újpogány misztériumvallásokig. És bizony többnyire a te kenyéradó gazdáid szerelték fel őket jól fizető publikálási lehetőségekkel, sokezres rendezvényekkel, színes-szagos, műnyomópapíros kiadványokkal, illetve sorozatos médiamegjelenési lehetőségekkel.
  Most meg azt várják, hogy a vírus kapcsán ezek az emberek higgyenek a tudománynak, meg az MTA-nak? Hohó, nem oda (ős)Buda, hiszen a szakértelem bolsevista trükk! Lényegesen kisebb kognitív disszonanciát okoz, ha úgy vélik, őket/benneteket is megvettek a “tudjukkik”…

  1. Picikém! Sokkal jobban bízunk mi fideszesek egy kínai vagy orosz vakcinában, mint az amerikai szerekben. Egyelőre azok vannak többségben ebben az országban, de az egész világon is, akik határozottan elutasítják Amerikát és Brüsszelt.
   Én engesztelhetetlenül gyűlölöm a genderlobbival erőszakoskodó “fejlett” nyugatot.

 2. Nem találok szavakat a hozzá szólásokban,röviden az emberi hülyeség határtalan!Magamról csak annyit,hogy 2o21 tavaszán az első oltást követően lettem fertőzött 67 évesen.Ennek köszönhetően a betegséget otthoni ápolással, szerencsésen átvészeltem.Ettől függetlenül senkinek nem kívánom hogy részese legyen a fertőzésnek.Tünetek:4o fokos láz 1 hétig,teljes étvágytalanság,hányás,hasmenés,erős ízületi fájdalom,erős köhögés!!Vissza tekintve,szerencsésnek mondhatom Magam hogy kórházi kezelések nélkül túl vagyok a betegségen és már a 3.k oltást is felvettem,. Sajnos ismeretségi körömből két 6o évnél fiatalabbak már az örök vadászmezőkre költöztek mert, nem vették komolyan a betegséget.Emberek ébresztő!!A lélegeztető gépről nincs vissza út!!! Köszönöm a lehetőséget üdvözlet.

 3. “Az egyetlen jó a rosszban, hogy a Karikó Katalin és tudóstársai által kifejlesztett technológia már most univerzális alapját képezi a jövőbeni vakcináknak.” Vajon ez jót jelent-e? Nos, hogyha komolyan vesszük, hogy csak egy-másfél év védettség alakul ki, akkor láthatjuk, tömény biznisz az egész. Kotyvasztanak egy gyorsan mutálódó vírust, majd vakcinát gyártanak hozzá. Gyomorforgató!
  Amúgy mind a három oltást felvettem. Nem az oltással van bajom, hanem a mesterségesen előidézett pandémiával. Agyon kellene verni néhány mikrobiológust!

 4. Sajnos sokkal rosszabb a helyzet. A csippem parancsolja, hogy ilyeneket írjak. Próbáltam mágnessel kiszedni az oltás után, de ez már új generációs, teljesen műanyag. Feladtam. Amúgy is olyan kígyóvállam van, mint minden lipsinek, hogy valószínűleg egyenesen a csontszövetbe szúrták.
  Amikor kimentem kávét főzni, valami beleállt a talpamba. Azt hittem, tűlevél a karácsonyfáról (persze kommunista vagyok, csak alibiből tartom, a szomszédok miatt), de egy tüskefehérje volt. Megkezdtem a reprodukciót. Most már minden mindegy.

  1. te nem kommunista,hanem hülye vagy.
   A magadfajtákkal semmiképpen nem érdemes szóba állni sem,mert nem vagytok vitaképesek.

   1. Hát igen, itt aztán tele minden konteókkal. Klaus Schwab és maga a világgazdasági fórumon előadott terve csak egy mese, sose történt ilyen. Az hogy emberszerető filantrópok leigáztatják Európát behordott muzulmán nemproblémákkal az csak Sorosozás. Az hogy Bill Gatesek mesterséges vírusokat eszkábálnak, ilyenről beszélni csacska billgécezés. Háttérhatalmat emlegetni, és elhinni, hogy globális lehűlés/felmelegedés ellen nem a legjobb módszer bezárni az atomerőműveket és százmillióknak fölöslegesen fagyoskodni, és ennek a kételynek hangot adni, az misztériumvallás. Nem hinni olyanokban akik hagyományos módszerrel oltanának és nem a saját sejtjeink átbuherálásával, ahol ráadásul maga a vírusgyártó csinálja jó extrahaszonnal a vakcinát is, az sarlatánság. Vírustagadónak hívni azokat akik nem is tagadják a vírust, hanem csak nem akarnak világméretű emberkísérletben részt venni, ahol magával az oltást felvevő nem szakmai döntésképes átlagemberrel aláíratják, hogy egyedül ő felelős a káros mellékhatásokért, mert a vakcina-vírusgyártó az aztán moshatja a kezeit, az csak Bilderbergezés. Sőt Bilderberg hotel sem létezik.
    Elfogadjuk, hogy ez nagyon haladó gondolkodás, hogy amit nem látunk, az nincs is, kitűnő struccpolitika, már a struccoknak is bevált, csak egyet nem értünk mi konteós fölöslegesen szabadoneresztett jobboldaliak, hogy az ilyen kedves helyreigazító kommentelő Töröcsik urak semmi más tényt nem, de miért éppen magát a covidot hiszik el? A járvány is lehet, hogy csak egy konteó…

    1. Pontosan. Én is olvastam, hogy impotenciát okoz, de hát valami mást kaphattam, mert még 75 évesen is feláll..

   2. Aha!
    mókuska elfelejtettem közölni a magadfajtával,hogy bátran keresd fel az anyádat a kamionparkolóban a napi bevétel végett!
    Na! Sikerrel pótoltam.

 5. Jól van, nénémasszony, azt hisz, amit akar.
  De mit szól ehhez a család? Gyerekek, unokák – ha vannak?
  Nem szokott elkapni szánakozó tekinteteket, elfojtott mosolygást a karácsonyi asztalnál?

 6. Dehogynem, ténsuram. Kapok szánakozó arcot, mikor elmesélem hány gyogyóssal kell nekünk normálisaknak naponta megküzdenünk. Történetesen az Ön kommentjét már tegnap felolvastam a családnak és ilyenkor mindig eltöprengünk azon, hogy milyen homályosító szemüveget hordanak azok, akiket rettentően idegesítene, ha szembe kellene néznie a valósággal…

 7. El is hiszem, hogy isszák a szavait, mint Trézsi néninek Szanyadiék.
  (Ha esetleg nem olvasta a Téli bereket, a khm fedőnevű szerencsétlen emberi roncs talán felhomályosítja. Ő nagy Fekete István-rajongó ám – igaz a stílusa még hagy némi kívánnivalót, de hát a munkásőrségben eltöltött évtizedek csak nem múlnak el nyomtalanul…)

  1. S Önnek, kedvesem, hol isszák a szavait? Mert hogy itt nem, az látható. Azt hiszem, Ön eltévesztette a portált, mert itt tekintve a múltkori vitánkat, sorozatban mellényúl.

 8. Ha jól emlékszem, én először a VBT-nek írtam, és nem hívtam szópárbajra sem Kegyedet, sem a “keménycerkás” rohamcsapat két másik proletárját. Ha esetleg találva érezték magukat, arról nem tehetek.
  Nem különösebben érdekel, hányan olvassák a véleményemet, nekem nem ez az önmegvalósítás csúcsa. A gyalázkodásokkal saját magát minősíti ez a néhány szerencsétlen, nem megyek le kutyába miattuk, elég büntetés nekik a saját értéktelen, elcseszett életük terhe. Amúgy meg a fák nem nőnek az égig, hamarosan vége lesz ennek a rémálomnak. Addig pedig énekelgessék a Piros volt a paradicsom-ot önfeledten, hisz ki tudja, mit hoz a holnap…

  1. Gyenge kezdés után erősen vissza teccett esni.
   Naprózsa egyetlen felvetésére nem tudott választ adni aztán meg csak eljutott a sárgaparadicsomig
   Ahogy a focipályán szól a drukkerhad ha vesztésre áll a csapat: ,,ez kurva gyenge ! “

   1. Szemán Úr!
    Kinyilatkoztatásokkal nehéz vitába szállni, “Naprózsa” ugyanis nem csupán azt TUDJA, hogy a vírus mesterséges, és azt, hogy kik és miért csinálták, de azt is TUDJA, miként reagálnak a sejtek az új típusú oltásra. TUDJA, hogy ki és miért szervezi a migrációt, és előre pontosan TUDJA azt is, milyen következményekkel jár az atomerőművek leállítása – nyilván ismeri a német kormány erre vonatkozó hatástanulmányát is. Hogy az elcsépelt kortárs kifejezéssel éljek; Naprózsa mindent IS tud, szakterülete a mikrobiológiától az atomfizikán át közgazdaság valamennyi területére kiterjed, ismeri a múltat és évtizedekre előre látja a jövőt. Eme biztos tudás birtokában “Naprózsa” légies könnyedséggel emberkísérletnek nevezi a védőoltást, melyet egy honfitársunk fejlesztett ki, és a magyar kormány is – más vakcinákkal együtt – minden fórumon ajánl.
    Nos én ilyen gigantikus tudással hírül sem rendelkezem, csupán néhány ismerős orvos és mentős történeteivel és néhány hozzám, illetve önhöz hasonló korú halottal az ismerősi körben – ez nekem, csekély értelmű medvebocsnak bőven elég, hogy alávessem magam az “emberkísérletnek”, vállalva az anafilaxiás reakció kockázatát is.
    (Egyébként cirka ezermilliárd forint focira költött pénz után az albánoktól kikapni; na az a “kurva gyenge”!)
    Tisztelettel!

    1. Hát, drága Törőcsik úr, tényleg alulmúlta Önmagát. Ez az az eset, amikor, ha hallgatott volna, bölcs maradhatott volna.
     Én aztán tényleg “mindenhez is értek”. Pont annyira amennyire milliárdnyi bolygótársunk, aki az általam felsorolt tényeket szintén tudja, és azt is tudja, hogy a nemlétező Háttérhatalom minden kormánynak bemesélte, hogy 1-es § az, hogy a Pfizer és Moderna vakcina hatékony – amint látjuk is hisz már a 4-5-6 -dik ráoltásnál tartunk, meg egyébként is közölték a kormányokkal, hogy 2-es § pedig az, ha mégsem hiszik, akkor az 1. paragrafus lép életbe, avagy kinyírják az ellenkező kormányokat (mint Afrikába nem is egyszer tették.)
     Karikóék találmánya nem járványok ellen a saját sejtjeink vírusalkatrész-gyártósorrá buherálásra alkalmas, hanem például a rák ellen fejlesztették ki, ahol viszont pont az a cél, hogy a hibás SAJÁT sejtet javítsák meg. De ennek felfogásához nem elég az Önökéhez hasonló önállótlan szellemi hozzáállás, és minden tény tagadása.

     1. Nekem mindegy, kihirdetheti magát győztesnek, semmi gond. Én inkább Karikó Katalinnak, Rusvai Miklósnak és a többi, saját névvel, arccal és ellenőrizhető szakmai múlttal rendelkező szakértőnek hiszek. Annál is inkább, mivel ha létezne egy mindent uraló és ellenőrző háttérhatalom, amely egész kormányokat likvidál, akkor Magácska aligha írhatna köteteket róla, és aligha TUDNÁ “milliárdnyi bolygótársunk”, milyen sötét üzelmek folynak a háttérben.
      A sorosozásról maga Lázár János nyilvánította ki, hogy “népszórakoztatás” – vagyis intelligens embernek megvan erről a véleménye, még ha fideszes is:
      https://index.hu/belfold/2017/10/10/lazar_janos_veletlenul_elfeledkezett_a_satani_soros-tervrol/
      Az, hogy Ön moderáció és egyéb következmények nélkül terítheti itt azokat a konteókat, melyek az oltás szükségességét tekintve finoman szólva sem egyeznek a magyar kormány hivatalos álláspontjával, azt jelzi, hogy Kegyed nem szimpla magánvéleményeket írogat, hanem küldetést teljesít, amennyiben igyekszik felkarolni a PS olvasóközönségének oltásszkeptikusait, mielőtt azok a Mi Hazánk Mozgalomnál kötnének ki, vagy ami még rosszabb, protest-szavazásra szánnák el magukat a Fidesszel szemben. Ezért is háttérhatalmazhat 0-24-ben, míg engem – és sokakat – egy normális stílusban megfogalmazott észrevételért is seperc kimoderálnak, miközben a különféle, alig kódolt zsidózás olyan volumenben mehet, hogy attól tán még a PS zsidó származású munkatársainak is forog már a gyomra…

     2. Leborulok ennyi bölcsesség előtt, Törőcsik uram! Ugyan nem azt mondom, hogy ne oltakozzanak hagyományos gyengített vagy elölt vírussal, és egyébként is csak bizonyított tényeket írok az Ön szerint nemlétező háttérhatalommal kapcsolatban, s csak évek óta arra hívom fel a figyelmet, hogy ne bízzanak az emberek olyan ellenségben, akik nyíltan meg akarnak 92-93 %-ban öletni cca 7 milliárdunkat, de ezt felismerni, értelmezni Önnek láthatóan túl bonyolult.
      De talán el kéne gondolkodnia azon, hogy Magácskát miért nem kedvelik a kommentelők, és miért kerülnek szövegei moderálásra.
      A Háttérhatalom messze nem mindenható, és az emberiség nagy százaléka nem olyan lapos gondolkodású, mint Ön, ezért van remény, hogy ne győzzön a Bilderberg. Én és még nagyon sokan, akik kedvelik, vagy legalább hajlandók értelmezni az építő kritikákat – Önnel ellentétben – pont azon dolgozunk itt együtt évek óta, hogy az egész homo sapienst védelmezzük, még Önt is.
      De már nem várom, hogy ezt felfogja!

 9. Van a Covidnál egy sokkal támadóbb vírus, ami eü laboreszközökkel nem mutatható ki, de pusztítóbb, mint az eddigi legrondább járványok legrondábbikja, és ez az agyakat támadó liberális (ha jobban tetszik balos) anarchia, aminek ismertetőjele a másokra fogott, maguk által gerjesztett és generált gyűlölet. Legaktívabb terjesztői magukat nemzeti szívvel dobogó világmegváltó emberbarátnak tartják (pl. Gyurcsány, Márki-Zaj, stb.) vagy nem tartják se nemzet se emberbarátnak (pl. Soros György és bandája) magukat! Ez sokkal több embert pusztít el és alattomosan, hosszan űzi ki a lelkeket a porhüvelyéből, néhányakat még az élő testből, és lélektelen zombikként beállnak ezen szemetek mögé…
  Abbahagyom, bár még tudnám ragozni végső kétségbe esésemben az emberi gonoszságot, aminek csak egyik kis dominó kockája a Covid-elleni háború pillanatnyi állása…

 10. Hát, ha a gyűlölet a liberalizmus jele, akkor az itt kommentelő fideszesek visszatértek a liberális gyökerekhez…

  1. Olyan vagy mint a buzi,amelyik darázsfészekbe lógatja az alkatrészét,és fel van háborodva,hogy megcsípik.

 11. Törö(tt)Csik(k)
  Azt megtudtuk tőled, hogy a Fidesz mindent (is) rosszul csinál, tönkreteszi az országot, gyűlölködése széttépi a nemzetet és kitalál mindenféle összeesküvés elméleteket, hogy hatalmát fenntarthassa.
  Tudtam, hogy erős párt a Fidesz, de hogy az egész világot is képes a saját képére formálni, azt azonban nem gondoltam volna. De, ha mégis, akkor azt meg már végképp nem hittem volna, hogy van egy világnézet formáló pártunk Magyarországon, de mindez csak nudli, mert SEMMIK vagyunk! Viszont van egy még brilliánsabb ellenzékünk, aki oly nagy tudású mindenben(is), hogy ha hatalomra jut, egy szavára sarkaiból fog a föld kifordulni, és semmikből minden leszünk!
  Selejtes cigarettavég elvtárs fentebb kifejtette, hogy miért ne a Fidesz! Ezt már tudjuk! Most szeretném, ha kifejtené, hogy MIÉRT a MOSLÉKKOALÍCIÓ? Mert ugye más szóba jöhető erő nincs ma Magyarországon!
  Aki A-t mond, mondjon B-t is! Ellenkező esetben azt hiszi az ember, hogy csak felforgatás, a rombolás a cél!
  Várom a meggyőző érveket! Én nem vagyok elkötelezve semelyik pártnak! Ha valós, ütős érveket hallok a MOSLÉK mellett, fontolóra veszem a voksomat! Ha ez a cél, akkor rajta – halljuk! De, ha csak a kormány fikázása, akkor rossz helyen írogatsz! Ezzel itt nem ábrándítasz ki senkit a Fideszből, és magadat se teszed népszerűvé! Viszont a 444-en tárt karokkal fogadnának! Javaslom, ott írogass!
  UFF

 12. Amikor valaki a Fideszről, mint “szeretetoldalról”, keresztény és nemzeti erőről beszél, veletek szembesítem…
  (Amúgy tapasztalat? Kellemetlen lehetett…)

  1. Ja, hogy Magácska nem is jobboldali? “Szembesít a Fidesszel”. Na, pont ezt éreztük végig, hogy egy globalista, azért tagadja a globalizmus tüneteit. Miért nem ezzel kezdte? Tudja, úgy imádjuk mikor ilyen Soros-keresztény minket oktat ki felebaráti szeretetből és a saját vallásunkból , sértetten nyafog, miközben tolja a szekerét a népirtóknak.
   Na akkor már be is fejeztem a diskurzust, megyek borsót hányni a falra, az is értelmesebb elfoglaltság mint Önnel vitázni.

   1. Most minek bizonygassam én, hogy már akkor templomba járó voltam, mikor a Kegyed bálványa a KISZ-t, majd a Liberális Internacionálét bomlasztotta belülről. A “vesék és a szívek vizsgálója” majd eldönti, hogy az én “Soros-kereszténységem”, vagy az Ön Fidesz-kereszténysége ér-e többet. Maradjunk ennyiben.
    Menjen, hányjon borsót, Nénémasszony (répa biztosan lesz benne, ha igaz a népi megfigyelés), csak el ne tévedjen Nagycenk és Fertőd között, az Esterházy (és nem Eszterházy) család mauzóleumát keresve!
    A teljes idézet egyébként így szól:
    “Voltunk, mint ti,
    lesztek, mint mi,
    por és hamu.”

    1. Na, csakhogy ne maradjon magyarázat nélkül annak akit egyáltalán érdekel ennek a Törőcsiknek a jelleme, példa rá a PS Ifj. Lomnici… 2022-01-02 at:16:49 és 2022-01-02 at:20:19 intervallumban más kommentelők közti eszmecserénk, (amiben ráadásul nem is követtem el témabeli hibát, mert előre jeleztem, hogy nem vagyok biztos a helyszínben) ideidézése. Vagyis egy más témában, más portálon, Törőcsiket nem érintő, másokkal folytatott beszélgetésből megtudott információknak mi köze az idefröcsögött gúnyolódó szöveghez? – Ezt döntse el mindenki. De amúgy örvendek, hogy Törőcsik úr legalább megtudhatta tőlem, hogy létezik Nagycenk és Fertőd. Máris okosabb lett valamivel, ha jellemesebb nem is.

     1. Ha már jellemről van szó…
      Ha én úgy semmisültem volna meg pl. “Pfizermectin” témában, ahogy Kegyednek sikerült a minap, “Biológus” kommenttárs helyesbítése által,
      https://pestisracok.hu/tamad-a-koronavirus-es-az-influenza-otvozete-a-flurona/
      akkor büszkeségemet félretéve minden, a témával kapcsolatos fórumon felhívtam volna rá a figyelmet, hogy TÉNYKÉNT terjesztettem egy álhírt és ezért bocsánatot kérek. Egyúttal pedig figyelmeztetnék mindenkit a pontos és hiteles tájékozódás fontosságára, mivel emberéletekről van szó.
      Persze nem vagyunk egyformák…

 13. “Vírusok és világjárványok korát éljük” – igaz. A parazita zsidó-vírus (és cigány alfaja) veszedelmesen elterjedt. Hazánkban a Zsidesz segíti a fertőzést. Ahogy az emberekre zsarolással kényszerített “nem kötelező” kísérleti vakcinákat, amik húdenagyon megállították a szuprnáthát! (és már cenzúrázharod is az ellenvéleményt jó cionista bértollnok módjára)

 14. Valaki hozzáértő árulja már el, hogy a 18 év alattiak miért csak Pfizer oltást kaphatnak, holott a WHO engedélyezte a Sinopharm oltást is már 3 éves kortól.
  Pfizert a lehetséges szívizom gyulladás mellékhatás miatt semmiképp sem adnék be gyermekek részére. Miért nem lehet választani többféle oltás közül 18 év alatt?
  WHO által engedélyezett még 18 éves kor alatt: Sinovac, Soberana 2
  Sokakat ismerek, akik vinnének oltásra 18 év alattiakat, ha lehetne választani más oltást, mint a Pfizer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.