Korcs társadalmak

Blog VBT

A most következő videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánlom!

Akinek nincs (még) gyereke, annak egyszerűen nem tudom leírni azt a tehetetlen haragot, amit szülőként érez az ember, amikor az alábbi videót megtekinti. De még csak szülőnek sem kell ahhoz lenni, hogy ezeket a képsorokat megtekintve az ember valami nagyon radikálisat, valami nagyon drasztikusat akarjon tenni. És itt már nem elég azzal megelégedni, hogy ezeket az elállatiasult személyeket nem engedjük országunkba, kontinensünkre.

Mert amennyiben nem lépünk, amennyiben nem cselekszünk, ez a „kultúra” Damoklész kardjaként fog a fejünk felett lebegni évtizedeken, évszázadokon keresztül. Készen arra, hogy az első kedvező alkalomra meginduljon, és habzó áradatként, tomboló viharkén seperje el teljes civilizációnkat.

Hogy aztán azt a korcs mentalitást erőltesse ránk, ahol a születésszabályozás és védekezés nélküli, sokgyermekes családmodellben egyetlen kósza gyermek csupán egy lehetőség legyen. Lehetőség, akit ráérünk majd akkor szeretni, amikor túlélte a kritikus kort, és nem törtek össze picinyke apró csontjai, mikor dühünkben földhöz vágtuk őket. Hogy a nagyajkak és a csikló sebészi eltávolítása után, 8-10 éves korukra boldog feleségek, majd tizenkét éves koruktól fogva boldog édesanyák legyenek.

http://vbt.pestisracok.hu/wp-content/uploads/sites/24/2018/09/Arab-anya-.mp4

Nem hiszem, hogy ép eszű ember ilyen jövőt kívánna. Nemhogy nekünk, de még nekik, maguknak sem. Az arab kultúra és tudomány egykoron virágzó prosperitása manapság egyre inkább a sivatagi népek vallástól elrugaszkodott, valamiféle fanatikus, Isten szavait kiforgató és a maguk kénye, kedve szerint hajlítgató groteszk társadalom-karikatúrájává vált. Ezt az elhajlást kéne valamiképpen helyes irányba terelnünk.

Mondom ezt úgy, hogy ez a bizonyos helyes irány nekünk sem ártana. Mert fene nagy elfogadásunkban odáig merészkedtünk, hogy minden mocsoknak, minden perverziónak teret adunk, mi több, nyilvános bírálatukat is tiltjuk. Még akár annak az eltérő kultúrájú „édesanyának” a kritikai szóval illetését is, aki pont előttünk vágja földhöz dühében a saját gyerekét. Itt, a mi kontinensünkön, ahol szemünk fénye a gyermek.

De valóban itt történt? Nos… nem. És a csavar a történetben még borzalmasabbá teszi magát a történést. Szaúdi életképet látunk, amelyen Afrikából illegálisan bevándorolt koldusok marakodnak a nyílt utcán, fényes nappal. Iszlám országba iszlám országból bevándorolt muszlimok. A mi migránsaink migránsai. Akiknek egyébiránt nem lenne gond az integráció.

***

Az ő abnormalitásuk nem példa nélküli. Ráadásul egy jó ideje a mi abnormalitásunkból táplálkozik. Nem csupán a migrációnak kell tehát megálljt parancsolni! Hanem az individualista, pénzközpontú, lélektelen társadalmaknak is. Többek közt a magunkénak is. Mert ha így haladunk, kihalásra leszünk ítélve. Nem csak mi, európaiak. Hanem minden emberi lény ezen a bolygón.

() VBT ()  


9 hozzászólás “Korcs társadalmak

 1. A keveredés beteg, elfajzott dolog. Annak idején a nyilazós, rabló magyarokat sem lett volna szabad beengedni Európába.

 2. S ami legmocskosabb az egészben, hogy ez a emberhez sem méltó “vallás” és a bennünket eláruló fehér ringyói (bocs, eltévesztettem: migránsvédői) még mitőlünk kérik számon a kereszténységet és emberséget. E korcs embertelenek minket ostoroznak, hogy nem vagyunk emberségesek velük, kihasználva gyerekszeretetünket, beleérző képességünket, segítségünket.
  Náluk egyébként a gyerek csak “Allah ajándéka”, ha fejre ejtve kitöri a nyakát, na bumm, majd “jövőre Allah ad másikat.”..

 3. “…manapság egyre inkább a sivatagi népek vallástól elrugaszkodott, valamiféle fanatikus, Isten szavait kiforgató és a maguk kénye, kedve szerint hajlítgató groteszk társadalom-karikatúrájává vált.”

  Miből gondoljuk, hogy nem volt mindig is így?! Allah nem Isten, és sosem volt az. A Teremtőt utánzó, magát annak hazudó sötét erő. Előtte a Teremtés nem egységes, nem szent. Kizárólag ő maga a szent, és aki nem őt imádja, az alávalóbb, akit bátran lehet lelketlen anyagként használni és pusztítani. (Nem mintha a Teremtésben lenne egyáltalán olyan, hogy lelketlen.)
  Akik ezt időben megértették, azokra hősként emlékezünk. Pl. Dobó, Zrínyi, Szondi. Akik nem, azoknak Allah fiai által lett dicstelen végük. Pl. Kerecsényi László, Török Bálint.

  De nem csak én gondolom hasonlóan:
  “Az ilyen és hasonló motívumok nyomán támadhat az az érzésünk, hogy Allah nem lehet azonos azzal, akit mi Istennek hívunk. Inkább olyasvalaki, aki Isten versenytársa szeretne lenni” – hangsúlyozta a művész.”
  Kovács Ákos – “Hiába vigasztalják Ákost a barátai” Origo 2018.06.21.

  Megjegyzendő, hogy a Teremtés rendjének megbomlása után szükségessé vált a megváltás. Elsősorban a romlás motorjánál, a legfőbb ókori rablóbirodalomban, Rómában. De amit Jézus tanításából ferdítettek és deriváltak a hivatalos keresztény egyházak, az sem mentes az istentelenségtől. Sőt annak szolgálatára hozták létre! Annak a folyamatnak korábbi állomásai, mely elvezetett a mához. Csupán ennyi a különbség a természet rendjében a maga kenyerén megélő Magyarország és a gyarmatosító Nyugat között. Nem csak ma van úgy, hogy alapvetően mást értünk „európai értékek” alatt. Az ő „európai értékeik” Mohács után és ma is sokkal közelebb állnak Allah „értékeihez”, mint a mi értékeinkhez.

  Nehéz ezt a ma anyaghitű szemüvegén át megérteni, de ha nem sikerül, nekünk is végünk lesz.

 4. Javaslom a kommentelőknek, hogy ennek a két idióta (Sebestyén, Keresztúri) kommentjeire ne reagáljanak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük