Mindeközben Belgiumban a nyitottság jegyében gyermekek előtt imitálják a szexet

VBT

Az egész „művelt” nyugat el van ájulva a fantasztikus belga nyitottságtól, attól a szellemi magaslattól, amelyben végre lehetővé vált, hogy egy darabban az Ádámot és az Évát alakító színészek szexuális aktust imitáljanak. Ebben még nem lenne semmi „haladó”. Ám e tevékenységüket a felnőtt színészek egy gyermekkórus félkaréjának közepén hajtják végre.

Csupán néhány napja, hogy liberálidióta „kollégáim” egyike valóságos palotaforradalmat robbantott ki a pedofilok jogainak érvényesítését tűzve ki célul, megmutatva egy olyan nézőpontot (t.i. a pedofilok nézőpontját), ahol az egyén szabadsága szerinte felülemelkedik a társadalmi dogmákon. (KLIKK IDE!) Szerintem pedig minden normálisan gondolkodó felnőtt úgy vélekedik, hogy a pedofilok a kollektív normák – egyszóval minden emberi – okán legfeljebb úgy emelkedhetnek felül bármin, ha rőf kötél súgja majd fejüknek…

Ám a „nyitott elme” varázsa újra támad a Lajtán túlról, s akárcsak a Trónok harcában a mások hada, minden humánumot elsöpör útjából, amivel csak szembe találkozik. Hogy Európa, az európai értékek védelme egyáltalán nem fontos ezeknek a posztbolsevista csökött agyúaknak, azt már tudjuk egy ideje. Az tehát, hogy mindennel szembe helyezkednek, amit a józan ész diktál, senkit sem ér az újdonság erejével. Már szemünk se rebben például, ha valakinek az a remek ötlete támad, hogy a klímakatasztrófa gyógyírjaként együnk emberhúst. (KLIKK IDE!) 

***

Amíg azonban ezek az elmeháborodott fantaszták a (remélhetőleg) soha meg nem valósítandó ötleteikkel előállnak, s annak hasznosságát egyelőre csupán elméleti modellekben igazolják, a szörnyű valóság manifesztátumai már ott vannak a szemünk előtt.

Belgiumban például félkaréjban ülő kisgyermekek gyűrűjében imitálják a szexet (KLIKK IDE!).

S még valósággal megköszönhetjük nekik, hogy a heteroszexuális nemi aktust. Mert lehetne akár a homoszexuális, a nekrofil, vagy… vagy a pedofil változatot is… Hiszen, mi a különbség szerintük? Semmi. S itt újra a normalitásra hivatkozva mondom: a józanész azt diktálja, hogy már az is pedofíliának számít, ha az ember gyermekek szeme láttára végez bármiféle szexuális tevékenységet.

***

Amit végképp nem értek, az a kétkulacsos normarendszer. Európa néhány országában amerikai mintára már bevezették, hogy amennyiben egy lakókörnyezetbe szexuális bűnért elítélt, majd büntetése után szabadult illető költözik, akkor egykori tettének leiratát kitáblázzák háza elé, neki pedig el kell mennie a szomszédokhoz, és be kell számolnia arról, hogy ki ő, mit követett el, s hogy mostantól ott fog élni. Ezzel szemben a művészet és a politika (igen, szerintem Greta Thunberg szerepeltetése is pedofília) álcája alatt olyan gyalázatos cselekedeteket hajtanak végre, amelyektől az ember gondolatban azonnal hirigelő igazságosztóvá válik…

Megjegyzem, a magukat a műveltség egyedüli letéteményeseinek tartó kultúrák gyakran termeltek ki ilyen elfajzott ideákat a múltban is. A kora városállamaihoz képest erkölcsösnek mondható Spárta vesztét például az a thébai Szent Sereg okozta, amely had 150 szerelmes férfipárból állt. A sereget Thébai elöljárói pontosan azért találták ki, hogy a harcosokat ne csupán a fegyverbarátság, hanem egymás iránt érzett szerelmük is egységbe kovácsolja. Az eset pikantériája, hogy az i.e. 378-ban alapított elit alakulatot i.e. 338-ban a khairóneiai csatában az az Alexandrosz zúzta porrá, aki két évvel később III. „Nagy” Sándorként Makedónia királya lett. S akiről azt is tudjuk, hogy ágyasházában csupán férfiak és fiatal fiúk fordultak meg, ők azonban meglehetősen sűrűn.

***

Nyilván sokan félre fogják érteni, s mondjuk a kínai kulturális forradalommal párhuzamba állítani most következő kijelentésemet, azonban ennek ellenére kimondom: a déli határszél tényleges kerítése mellett egy képzeletbeli, erkölcsi kerítést is fel kell állítanunk a nyugati végeken. Nem holnap. Nem majd. Most azonnal!

() VBT ()

Kiemelt kép: renegadetribune.com

18 hozzászólás “Mindeközben Belgiumban a nyitottság jegyében gyermekek előtt imitálják a szexet

 1. Szerintem inkább tanulják meg a gyerekek a felelős és felemelő szeretkezés mibenlétét színházi élményeken keresztül, mint hogy szoknyás papok rontsák meg őket, úgy hogy semmit sem tudnak az egészről.

 2. A legperverzebb pedig az, hogy ugyanez a Belgium százas nyelvcsapással nyalja annak a beimportált muszlim másik elmeháborodott (mert ugye a bíróságok szerint minden muszlim terrorista idegállapotú, tehát nem komplett) bagázs fenekét, akiknél egy nőből – jó esetben – csak a szeme lehet látható.
  Na most akkor melyik a kívánatos: hogy már a 3-4 évesek is meztelen szexelést játsszanak a homokozóban, vagy pedig, hogy minden nő hordjon szemeteszsákot?
  Jó, itt mi tudjuk a választ: azért züllesztenek, hogy felcukkolják a muszlim zsoldosokat nemcsak a strandokon köpködésre, hanem igazi gyilkolásokra, hisz ezért importálták a “menekülteket”. De azért érdekelne, hogy ott Belgiumban a fehéreknek nem esik le a tantusz, hogy itt valami ellentmondás van? Ezeknek a gyerekeknek a szülei még mindig nem tudják, hogy mire is megy ki a játék? Mert ha tudnák, az apukáknak már szívlapáttal kellene a “színészeket” nevelésbe fogniuk, nemhogy a gyerekeiket odaengedni!

  1. Minden szavával egyetértek. Megvan a szívlapátom, adandó alkalommal használom is.

 3. Még az a szerencse, hogy nem vonják be a gyerekeket! Eddig legalábbis, mert a következő lépés lassan ez lesz. Igaza van Naprózsa, a normális szülők már nekimentek volna ennek az elfajzott bagázsnak! Vagy ott már nincsenek normális szülők? Érzékenyítve, vagy megfélemlítve vannak? Tudatosan teszik tönkre, zavarják össze a gyerekeket, hogy felnőttként irányítható, a normális gondolkodásra, érzelmekre képtelen felnőtteket kapjanak. Ennek véget kellene vetni, ha még vannak normális emberek, amíg még nem késő!

  1. Tényleg jó. Képzeld el, ha odamennének!
   – Jancsika, Juliska!
   – Tapogassátok meg milyen kemény. Jancsikának is ilyen lesz és Juliska majd bekapja..

 4. A témától függetlenül jutott eszembe, hogy ide kellene emigrálnia a schillng-sárosdi házaspárnak. Ez lehetne számukra a paradicsom, hiszen úgy látszik ott vevők arra az ocsmányságra, amire itthon nem tartunk igényt.

  1. Késő!
   Tudomásom szerint,már hazaoldalogtak. Miután Párizsban,sem volt kóbászból a kerítés. 🙂

  2. A schilling-sárosdi duo a kutyáknál is hitványabb. A kutya is nyilvánosan párzik, de nem szed belépőjegyet, hogy bemutassa a közönségnek a saját párzását..

 5. A gyerek szexuális vágyának élesztgetése pedofília. Teljesen nyilvánvaló, hogy ez (is) történik a képen. Elmebetegek, aberráltak.

 6. Amúgy ez véletlenül nem pedofil dolog?
  Ahogy nézem oviskorúak lehettek a gyerkőcök. Csak remélem,hogy Nálunk,már van erre jogszabály!

  1. A szexualitás gyerekekben való ébresztgetése pedofília. Ez egy pedofil előadásvolt. Kíváncsi lennék mit mutatott a gyerekek arca az előadás alatt végig.

 7. Mondjuk ki, hogy ami a kutyáknál természetes, mármint a nyilvános párzás, az embernél nem az. Minden civilizáció megvonja a határokat. Levi Strauss: Szomorú Trópusok c. könyvében kifejtette, hogy bár a meztelenség teljesen magától érthető, de a nemi élet mégis intim, mert van egy sajátos privát szféra. Nos az emberi érzelmek pont ezért érzelmek, mert az ember nem egy közönséges állat amelyik ösztöneire hallgatva párzik, hanem egy gondolkodó és érző lény, aki párt választ és privát szféráját teremt magának.

 8. A sorrendiség fontos a bevezetésnél. Először a NO-GO negyedek iskoláiban, főterén tessék propagálni, muzulmán bevándorlókkal, muzulmán családoknak. Ha sikeres a projekt, akkor majd mi keresztények megvizsgáljuk, melyik részt lehetne a mi kultúrkörünkben propagálni. Ha nem találunk ilyet, akkor maradjon meg náluk az innováció. Nem kell mindig fejlődni. Van konzervativizmus is, az is legitim ideológiai forma.

  1. Így van! Előbb menjenek el az arabok közé szexet imitálni. (Mentőkocsit is fogunk küldeni ..)

 9. Úgy tudom, a mentő, rendőrség, tűzoltó nem megy be hozzájuk. Intézzék maguk, a családon belül.
  A nőn egyébként ha megsérül, nem lehet látni semmit, és az orvos nem vizsgálhatja meg a ruha(burka) alatt. A burka marad a szemfedél.

 10. A liberálbolsevikok fokozatosan átlépnek minden határt. Legközelebb Schillingné a színpad közepén fog premier plánban kakálni, és Cseh Katalin meg Donáth Anna tapsikolni fog hozzá, miközben azon örömködnek, hogy kedvenc szervezetük, a Planned Parenthood new yorki abortuszklinika aznap hány 9 (!) hónapos csecsemőt abortált a szerveik jó áron történő értékesítése céljából. Szép új liberális jövő!

 11. Mindíg mondom a buzikkal vigyázni kell, mert nagyon agresszívek! nem szabad fegyvert a kezükbe adni!
  Lásd :
  Spárta-akik szintén művelték a kényszerbuzulást, pl amikor nősültek a menyasszony haját le borotválták és egy vászon zsákruhát húztak rá aktus pedig csak hátulról.Mai napig egy tucat szexuál pszihológusnak adna munkát ennek a kielemzése….
  Savoyai Jenő, aki még XIV Lajcsi unokaöccseként pap korában komoly homokozós orgiákat rendezett, majd miután nem engedték agresszívkodni átállt az ellenséghez a habsburgokhoz és részt vett a Török kíűzésében is Mo-ról.
  Erns Röhm-remélem nem kell részleteznem a SA vezetőjét, meg a forró hangulatú vezérkari gyűléseket. Elnézve a Pride-n megjelenő szadomazo göncöt ihlető náci jellegű ruhákat, talán nem merész kijelentés hogy a 30 as évek SA felvonulásai részben burkolt Prideoknak is tekinthetőek.

 12. Meztelenül lehet IMITÁLNI a szexet? Akkor az új világban már ruhában kell közösülni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.