Wass Albert nélküli zöld abortusz

Blog VBT
 •  
 •  

Igazán megszokhattuk volna már, hogy Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, elvégre lassan öt napja annak, hogy (valakik) megválasztották. Mégis, már a beiktatása előtt olyan fontos és jelentős dolgokat mondott, amikre muszáj odafigyelnünk. S e dolgok hallatán kezd olyan érzésünk lenni, mint amikor Szilveszterkor a sok sarlatán után végre képernyőre került Hofi.

Karácsony Gergely például nácinak tartja Wass Albertet, és e kijelentésével máris belopta magát húszmillió román szívbe. Feltéve, de nem megengedve, hogy szerintem egyetlen sort sem olvasott tőle, s Wass élettörténetét is legfeljebb a Vatra Românească magyarokról írt vidám hangvételű, barátságos kiadványaiból ismerheti, még abból az időből, amikor nagy példaképe, Medgyessy Péter románul köszöntötte december elsejei nemzeti ünnepükön román vendégeit a románok által egykoron megszállt Budapesten.  Hát mekkora poén már!

***

Karácsony Gergely például zöld Budapestet vizionálva támogatja az abortuszt. Ami azért is térdcsapkodósan kacagtató, mert a flóra alacsonyabb szerveződésű élőlényekből tevődik össze, mint a fauna, aminek csúcsán az ember nevű csupasz majom áll. Karácsony Gergely tehát hasonlatos ahhoz a véreskezű diktátorhoz, aki két tömegmészárlás levezénylése közben Vivaldit hallgat és Thomas Mannt olvas. Úgy is, mint fehérek közt egy európai. Kitalálni sem lehet mulatságosabbat! Kacagok, de nagyon!

***

Karácsony Gergely például annyira elkötelezett híve a demokráciának, hogy ha tehetné, azonnal lebontaná a német megszállás áldozatainak emlékművét, és betiltatná a Lokál nevű sajtóterméket. Hogy e kettőt miért mondtam így összeboronálva? Nem nehéz kitalálni: a nácik annak idején úgy kezdték, hogy sajtótermékeket tiltottak be és könyveket égettek. Hát nem fenomenális geg? Szakadok!

***

Karácsony Gergely például visszahozná a CEU-t, de mivel nem tudja, arra biztatja a rektort, hogy minél több tevékenységet folytassanak itt. Mekkora már? Kis kedveskedés azoknak a külföldi hallgatóknak, tanároknak, kutatóknak, akik a CEU ürügyén tartózkodnak itt, és akik rá szavaztak. Na, jó, ez nem mulatságos, hanem csak ̶S̶z̶i̶m̶p̶l̶á̶n̶ ̶k̶e̶r̶t̶e̶s̶ ̶  szimplán kedves, szóval ezen csak jókedvűen mosolygok.

***

Karácsony Gergely például simán megígéri, hogy a 14 év alattiak ingyen utazhassanak a metrón, aztán simán azt mondja, hogy a 7 év alattiak. És Buster Keaton módjára, rezzenéstelen arccal mondja, hogy ezt amúgy Kálmán Olgától einstandolta, aki amúgy végig a 18 év alattiakról beszélt. De Karácsony még azt is el tudja hitetni velünk, hogy mi emlékszünk rosszul. Bődületesen vicci! Én már el is dőltem!

***

Korunk vitathatatlanul legnagyobb élő standup komikusa immáron nem KAP, nem Bödőcs vagy Kőhalmi, hanem Karácsony. S amíg régebben csak azon derülhettünk, hogy északon keresi Csepelt, mostantól öt éven keresztül minden nap mulathatunk jól kifundált mókáin. Drágább BKK bérlet, abortált magzatok, szépirodalmi és sajtócenzúra, szobordöntés…

B@ssza meg a kiskutya, nem kell ide első 100 nap! Már az első 5 napban többet tett, mint mások egy életen keresztül!

() VBT ()

Kiemelt kép: (részben) HVG
Facebook hozzászólások

 •  
 •  

11 hozzászólás “Wass Albert nélküli zöld abortusz

 1. Nem elég az ironizálás.
  Ebből nem élünk meg.
  A kormányt kell ösztönözni, a kormányra kell véleménycunamit zúdítani,
  hogy most már elég, lépniük kell. Nem a Fidesz-KDNP a tét, hanem az ország léte.
  Végzetesen veszélyes ez a haszontalan idióta azoknak a kezében, akik
  ránk szabadították.

  1. Miféle kereszténykedésről beszélsz? Miért nem inkább a neolibarális agymenésekből van eleged, amivel szó szerint butítják az embereket?

 2. Karácsony egy magyar gyülölö ganéj nincs a pofáján bör. Ennek nem számit a történelem csak a Timmersmann dumája.

 3. Nem értem ezt a 7 éven aluli ingyenjegy kérdést. Nem 6 évesig illetve iskoláskor alatt minden gyerek ingyen utazhat a budapesti járatokon felnőtt kíséretében? Egy ilyen kicsi gyerek meg nem is utazhat egyedül. Akkor meg mi ebben a karácsonyi ajándék?

 4. Nagy bánatomra egy igazi VBT humor. Mindíg várom az új írásokat, nagy szeretettel.

 5. Várom, mikor tiltja be Karácsony ünneplését, mert az rossz fényt vet a nevére. Karafiat Orsolya lesz az abortuszügyi tanácsadója, roha-dék rüfi, ő csak tudja leszbiként…
  Azt is várom, hogy mikor módosítja a kormány az alkotmány szavazati jogra vonatkozó részét, a minimum, hogy csak az szavazhat, aki legalább magyarul tud az életszerűen itt tanulók/dolgozók közül. Indok: fogalmuk sincs mire adják a szavazatikat, ha nem értik.. De sajnos mindig ott lesz egy bipsilibsi, hogy lefordítsa nekik, mint az a kétséges hazaáruló, nídermüller.

 6. Halihó, megtalálták a balliberális tehenet, az meg a folyosón hasra vágta magát, mint balliberális országgyűlési képviselő a TV székházban tette és ezért a szarva közt keresték a tőgyét. Ritka okos emberek a balliberálisok, ha emberek egyáltalán. 100 éve dolgoznak az ország elpusztításán és még mindig nem unják, pedig már az eszmét is elpusztították. Prolinép nem változik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük