Vadai volt férje szerint Gesztesi Károly nem fontos halott

Blog VBT

Hogy kiket emelt közhivatalba Karácsony Gergely főpolgármester, azt jól tudjuk. Hogy ezek az emberek milyen ideológiát képviselnek, nos… eszméiket még maga Szamuely Tibor is megirigyelhetné. De hogy egy bolsevik csökevény azt találja mondani a még végtisztességet sem kapott Gesztesi Károlyról, hogy „össztársadalmi hasznosság alapján” a színművész nem fontos halott? Ez még nekem is sok…

***

Egerfai József. Jól jegyezzük meg ezt a nevet! Legalábbis arra a kis időre, amíg – remélhetőleg mindkét politikai oldalról – le nem csap rá a pusztító erejű társadalmi ítélet, és el nem takarodik oda, ahová  való.

Az Újpesti Híreken olvastam először (KLIKK IDE!) arról a döbbenetes agymenésről, amit ez az ember (?) produkált. És nem akartam hinni a szememnek. Hogy Gesztesi másodrendű halott lenne? Hogy inkább volt celeb, mint színész?

S mindezt egy olyannak a szájából, aki az MSZP-ből a DK-ba, majd a DK-ból az MSZP-be migrált?

***

***

Hát kedves Egerfaikám (bocsánat, hogy így szólítalak és hogy tegezlek, de minden más formula enyhén szólva perelhető lenne), úgy is, mint emeritus Vadai, s úgy is, mint a Karácsony Gergely főpolgármester által a Budapest Dísz- és Közvilágítási Kft. felügyelőbizottsági tagságába delegált jó elvtárs!

Hadd meséljek neked Gesztesi „Tobi” Károlyról!

Először is az, hogy te milyen műsorokban láttad őt a kereskedelmi tévékben, az csupán azt jelenti, hogy nem jársz színházba. Ha ugyanis járnál, tudhatnád, hogy Tobi mindent, de mindent eljátszott, méghozzá kifejezetten magas színvonalon.

Másodszor, ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet, egyike volt azoknak az újgenerációs művészeknek, akik a régvolt, világszínvonalú magyar szinkronszínészet hírnevét újra visszahozták.

Harmadszor magánéletében is imádnivaló, kedves, önzetlen ember volt, olyan, akinek a társaságában lehetetlen szomorkodni. De az is ő volt, aki együtt sírt azzal, akinek nagy bánat nyomta a szívét.

Egerfaikám én rólad eddig annyit tudtam, hogy 4 millió forintért adsz parkolási tanácsokat baloldali érintettségű cégeknek. Meg annyit, hogy elváltál Vadaitól, ami meglehetősen dicső tett, de annak tükrében, hogy először feleségül vetted, olvasatomban csupán pozitív végkifejletű korrekció.

De [email protected] alássan – s kérlek, nézd el haragomat, mert érted is haragszom, miközben ellened – azért az mindennek a legeslegalja, hogy egy nagy művésznek, egy szerető édesapának, egy aranyszívű barátnak a földi porhüvelye előtt ilyeneket böfögsz fel magadból…

***

Remélem, mihamarabb eltakarodsz a közéletből!

() VBT ()

Kiemelt kép: ATV

25 hozzászólás “Vadai volt férje szerint Gesztesi Károly nem fontos halott

   1. Égerfát ismerek,de ilyen település (Egerfa) pont ugyanúgy nincs,mint Vada nevű. 🙂

  1. Külsőre is egy maradék ,mocskos,ingyenélő kommunista akinek ha van is diplomája azt csak a pártállása miatt kapta !!!
   Akkor volt színházba amikor seggnyalasbol kötelező volt megjelenni !!!

 1. Egerfai ezt most kelt fel a sirból mert úgy néz ki, és Vadai úgy kinézetre szép pár lehetettek, kár hogy még nincsennek együtt, mert már mind a kettö úgy néz ki mintha adogadnák egymásnak az ágytállat. Rémes két szörnyeteg.

 2. egérszegi szerint Gesztesi nem volt fontos halott. Az viszont fontos lenne, hogy egérszegi minél előbb halott legyen. 🤣🤣🤣

 3. Szégyelje magàt inkàbb vàgatnà le a bajcàt olyan mint a dühös kutyànak

 4. Aki elhúnytról így nyilatkozik (bárki legyen is az) az már életében nagyon “fontos”halott.

 5. Vadai a magyar közélet egyik legagresszívabb, legtaszítóbb figurája – de előszedni a nevét azért, mert a VOLT férje írt valamit, ez izzadságszagú és méltatlan.

  A jobboldal nem ilyen.

 6. Ne dimenzionáljuk már túl ezt a dolgot. Igen, az emberek túlnyomó többsége számára teljesen ismeretlen személy sajnálatos haláláról van szó. Azonban az őt személyesen ismerő tollnokok és megmondóemberek túláradó szeretete és ránk erőltetett kifogyhatatlan betűfolyama teljesen elbulvárosította dolgot. Az egyik jobboldalinak mondott portálon pl. 6 cikk követte egy tömbben a sajnálatos eseményt. Ezekben volt, aki kitért arra, hogy milyen pédátlanul hős volt, aki amikor rosszul lett, félreállt és nem okozott balesetet. A másik az utolsó szavait taglalta. De nem hiányzott egy egykori feleség sem, akivel valaha 3 kemény esztendeig kitartott jóban-rosszban, és meghatóan ecsetelte, hogy minő pótolhatatlan űrt hagyott az Ő szivecskéjében a haláleset. Nálam ez tette be a kaput. Azért az ízléstelenségnek is kellene, hogy legyen határa. Most pedig lehet kicenzúrázni a hozzászólásomat.

 7. Nem kellene holtában gyalázni valakit. Ő már nem tud védekezni.
  Az nekem mindent elmond erről az Egerfairól, hogy a Vadai férje volt.

 8. Biztos, hogy ebben a volt kapcsolatban egerfai volt a kan, és vadai a szuka?

 9. Remélhetően nem cenzúrázzák ki véleményét, mert tárgyilagosan látja/láttatja a média hozzáállását ismert vagy túl értékelt vagy túl reklámozott emberek halálával, esetleg betegségével kapcsolatban.

 10. Ki ez a troger? Olyan senki, mint Vadai… Sőt ez a megnyilvánulása kizárja a magyar emberek – azaz a tisztességes emberek sorából…

 11. Fontos, hogy névtelen tetférgek figyelmet kapjanak, csak azért, mert a Viszkis Butykos cselédjének a kapcája volt valamikor?
  Vadai önmagában is egy repedt sarkú, lompos, lotyaszájú viceházmester. Nyilván, aki az ilyennel valaha is összebútorozott, az is legalja proli.
  Függetlenül attól, hogy Gesztesi nem volt a legnagyobbak között, nem volt “bölény”. Átlag, de felkapott színész volt. Mindenesetre Nagy Ervinnél klasszissal jobb. Igaza van Bodroginak, hogy nincs pótolhatatlan színész, legfeljebb feledhetetlen. Ez egy másik téma.
  Gesztesi emberi volt, sokan szerették. A bulvár meg mindenkit használ, csillámlorral szór be, majd összekeni, bedarálja. Lásd Rtl szennycsatorna. A proli meg mindent megbocsát. A kiszolgáltatottak meg a haláluk után is azok maradnak.
  R.I.P.

 12. Ági Bácsi!
  Most azért egy pár ezerrel megint szaporodott azok száma, akik utálni fognak a továbbiakban…

 13. Alapból bunkó az
  aki az elhunytakat rangsorolja.
  Az élőket lehet, mindenki saját szemszögéből
  teheti, de az elhunytat csak azok rangsorolhatják,
  akik szeretettel gondolnak rá.

 14. Egerfai szerint Gesztesi nem fontos halott. A balfék balliberálisok szerint senki sem olyan fontos, mint ők. Azon kellene elgondolkodniuk, hogy a világmegmentő ideológia az egyenlőbbek hazudozása miatt már több, mint 30 éve megbukott. Az lenne a reális, hogy a balfékek csendben kövessék az elmúlásban az ideológiájukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.