„Ha kell, embert is ölök…”

Blog VBT

Tesó, de ez milyen má’? Ha kell, akkor ölök? Hát ha kell, ha nem! Elém áll a sorban? Meglök? Feltaszigál? Rámkérdez? Belém áll? Méreget? Röppen a pillangó, azt annyi, meg egy bambi. Nem vagyok én kakaóból, leülöm, mint szintbika! A vége meg habzsidőzsi.

***

Mondjuk egyelőre nem világos nekem, hogy mennyi a limit. Hogy hát hány embernél mennyi az annyi? Hogy pontosan akkor mennyit lehet megölni mennyiért. Mert a bíró szegény taxisgyilkost is hogy megmázsálta… Hát normális? Jó, hát kinyírta a taxist, az tény. Meg az egyetemista suhancot. Oké, meg a két vadászt, de azok is minek mentek oda, nem? A lényeg, hogy az életének a fogytigja ma véget ért, jöhet ki a hesszre. Négyet tett hidegre, több mint húszat ült, hát emberek vagyunk, legyen elég már!

Én ezt már kisakkoztam, kiszaszeroltam, kiokosoltam, testvérem! Kinyírom a Bélát, aki mindég kiröhög, vágok rája még egy szájat, hátha hörögni is úgy tud-e, min röhögni. Bekerülök a cellába, leszünk vagy jó sokan, elvégzem a nyócat a jogsi miatt, az tíz év, zsufi lesz, meg egy kis bunyó, de megéri, mert hol keresnék én a semmivel meg a gyúrással évi egy misit? Jó, az ügyvéd úr, Isten csókolja körbe, leszopik belőle másfelet, de ami marad, azon is tudok venni odaki három ukrán kurvát, akik elrodázgatnak nekem a Fótin oda-vissza. Nem azt mondom, stresszes lesz, szóval kell majd a Heneszi meg a dizájner, de mindent ki lehet bírni, még a Skodát is, amíg nem futja Bömösre.

Jaj, drága kenyér, már múltkor is, amikor a három csapásból kettő már megvolt, ki jött be megint? A Gyula. A Gyula, tesó! Az a szerencsétlen csicskagyász, aki megint másfelet kapott, mert fél miskával megbaszta az államot adóba. Azt kéri a szerencsétlenje a magányzárkát, meraszondja őt itten inzultáljuk. Mondom, te hernyótáp, nem lesz itt semmi inzult, csak szájbab..szunk, utána megint szájbab..szunk, csak máshogy, azt a végin elnyomorgunk itt a böribe, te meg kimész két mihállyal a szabadulóbulira, abból befizetsz egyet a naviknak, a többit meg elkurvázod. Akár nálam is, ha addig szabadulok.

De azért nem tudom, hogy kicsináljam-e a Bélát. Ha megint Vácra visznek, azt nem bírom ki. Egyszerűen hiába pofáztam már a múltkor is a smasszer k..rva anyjának, hogy szerezzenek be normális rudakat, mert nem papírgalambbal akarok szériába mellezni, de azt a teszkós szar nem bírja. Meg pite is csak heti egyszer volt, cucc is megfizethetetlen, nem értem én ezt… Hát a mi jogainkra mindenki nagy ívben?

Speckó a múltkor az egyik sajtóköcsög tévedésből leírta a rendes nevemet, azért az ügyvéd úr, hogy legyen neki mindig vasárnapja, kihajtott 800 ezer sérelemdíjat, de akkor is. Az embernek ég a pofája, hogy megszégyenesítik. Hogy az ilyet bicskával a kezembe kergetném a sztafival a kútperemig, azt választhat, hogyan akarja a murdelt. Azért mindennek van határa! Hát ne a tehén csapkodja már a villanypásztort!

De ha csinálok valamit, az tuti, hogy akkor csinálom, amikor a Lajoska is bent van. Mert az múltkor is kiokosította nekem a valót! Aszondta, azt úgy kell, hogy kimész, kisfiam, csinálsz odaki három purdét, meg utána egy balhét. Rád varrják, amit kell, odabe leülöd, amit kell, kapod utána a kárótérítést, kint meg az asszony járja ki a szegregációs büntetést a kurvájánál, vagy hol a rákba, a kúriánál, na. Mondta még azt is, hogy ha befalcolok, azt maradandóra, a rokkantsági is jár.

Hát tesó, úgyhogy az van, hogy kirakom a temetőbe gyásznak a Bélát, megnyomorodok odabe, lesz nyóc átalános, rokkantkártyás jogsi, 8-9 misi, gyerekekre még 1-2 oktatási bünti, ha meg aki bepofázik, annak csak azt üzenem, hogy fingagyúak, hát asziszitek, hogy ez olyan könnyű? Gyerünk, csinálja utánam, akinek van pöcse!

() VBT ()

Kiemelt kép: RAS-archívum

10 hozzászólás “„Ha kell, embert is ölök…”

 1. Nagyon jó. Életszerű. Sajnos. S hol lehet ennyi börtönszlenget összeszedni “sajtóköcsögként”?

 2. Na ezért kellene az életfolytiglan, akkor legalább nem hallanánk az ilyen alávaloknak a dumáját.

 3. Pontos a látlelet. Csak a bíráknak csúszott lóvé nem virít, mert Azügyvédúr zárt borítékban adja át.

 4. Ideje lenne a hazugságvizsgáló készülék bevezetése a jogi karra jelentkezés előtt és a diploma osztás után is!!!
  A sok pénzsóvár, csak a jogi kiskapukat ismerő és kihasználó dr-ok nagy része a társadalom legalját képezi, azaz a bűnözőkkel egy szinten van és a becsületes emberek kihasználására szakosodott. A civil szervezetek nagy része a maffia ügyvédek biztonságos tárolója.

  EGY rendes, normális a társadalom egészére alkalmazott jogrend elkészítése, azaz a jelenlegi reformálása szükséges.
  Nem szájtépés és jajgatás ami segít.
  Nyílván könnyebb a lódarazsak fészkeit kifüstölni, de mégis csak az ország lakosságának a többsége követeli.

  1. Igaza van, kedves [email protected] Valami nagyon nincs rendben a jogászképzésünkkel. Sorozatban halljuk az ingatlanadás-vételben közreműködő jogászokról, akik kiszolgáltatott kisemberek lakásait játsszák át, elképesztő ítéletekről a gyilkossági és élet elleni perekben ráadásul egymásnak ellentmondókat, maffiavezér Czeglédy féléket, ördögi szexvideós ügyvédeket és jogász-behajtókat, korrupt szegedi bírókat, NGO-s Soros maffiának mószeroló vagy láthatatlan bangladesieknek kárpótlást követelőket. Azelőtt jogásznak lenni és dr. előtagot viselni méltóság volt, de most…
   Itt már nem is jogszolgáltatás folyik (és persze bezzegnyugaton se), hanem bűnözővédelem. Régebben is védték a fehérgalléros elit bűnözőket amióta a világ a világ, de olyanra azért nem vetemedtek, hogy kártérítést pereljenek, sőt felbiztassák a börtöntöltelékeket, vagy a Lajtán túl európai joggal ruházzanak föl papír nélküli hazudozó határsértőket és eltérő kultúrára hivatkozva még mentegessék az erőszakoló idegent vagy vonat alá lökdösőt.
   Pedig választhatnának, hogy nekünk a jogbetartó többségnek akarnak kedveskedni, vagy a Soros maffiának és a bűnözőknek, mert ugye felül a gálya és alul a víznek árja….
   Mert ha egyszer beleütköznek valami okos ellenfél utolsó csepp a pohárban, végül felkel a nép és a népítélet statáriális lesz. Nem kéne megvárniuk…

  2. Ajjaj! Akkor egyetlen ügyvéd sem lenne ebben az országban!
   Az óvónéni panaszkodik Pistikére:
   – Kedves Apuka, tudja, hogy a gyereke sokszor füllent?
   – Hát persze, ezzel nincsen semmi gond.
   – De mi lesz így a gyerekből?
   – Ügyvéd.

 5. Én a családi pótlékot és egyéb szociális juttatást is börtönfüggővé tenném! Legalább részben! Talán elgondolkodnának…..

 6. Jó, fanyar humorú, frappáns írás, de József Attilát kár volt belerángatni. Abszolút méltatlan rá nézve. Tényleg nem értem minek, kellett… kivel, mivel van párhuzamban. Már egy kényszeresen “barátilag J.L.”ező monomániás elmebeteg öklendezi is, hogy…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.