Most akkor mi a szitu, Pfizer csávók?

Blog VBT

Na, de most komolyan! Én értem, hogy bővíteni kell a gyártókapacitást évi 1,3 milliárdról évi 2 milliárdra. De hogy a csudába marad ki ebből Európa? És főleg miért?

***

Az ember türelmes. Az ember úgy van vele, hogy be akarja oltatni magát. Vagy nem, de nézzük most azt a verziót, hogy igen. Ehhez képest a következő híradás jelenik meg a külföldi és hazai sajtóban:

„A Norvég Közegészségügyi Intézet (FHI) arról adott ki tájékoztatást, hogy a Pfizer kevesebb vakcinát fog majd szállítani Európába, mivel évi 1,3 milliárd dózisról 2 milliárdra bővítik a gyártási kapacitásukat.”

Na, várjunk csak, várjunk! A kormány az oltás- és/vagy vírus-szkeptikusokkal szembeni gigászi küzdelemben elérte, hogy mostanra több mint egymillió magyar jelezte: be kívánja oltatni magát.

Ehhez képest nincs mivel.

Mondhatnám szebben, de minek? Nem érdemes. Szóval úgy mondom, ahogyan gondolom:

Kedves Brüsszel! Elmentek ti a jeges picsába!

De most komolyan! Nem jó az orosz vakcina, mert Putyin. Nem jó a kínai vakcina, mert kínai. A Pfizer jó, meg a tudom is én, mi, az is jó.

Mindeközben a nem az USA-ból, és nem az uniós országokból érkező vakcinákkal emberek millióit oltották már be világszerte.

Szóval ne legyen igazam, de valahogy olyan érzésem van, hogy amcsi „barátaink” valamiféle egészségesebb dollár-jüan árfolyamra próbálnak törekedni, s úgy készülnek fel egy mindent elsöprő Pfizer-dömpingre, hogy közben nagy ívben szarják telibe az időtényezőt.

***

Tovább is van. Mondjam még?

Itt a „jó hír”:

A vakcinák európai elosztásának mostanra felborult rendje(?) a prognosztizációk szerint  február-márciusra áll helyre.

FEBRUÁR – MÁRCIUSRA…

Amikor, ugye, a legfontosabb a gyorsaság lenne, hogy azt a bizonyos nyájimmunitást minél előbb elérhessük.

Január közepe van. Ez azt jelenti, hogy legkevesebb másfél hónapot kell várnunk. Na, nem arra, hogy beoltsanak minket, mivel fontossági sorrend is van a világon.

(Persze nyilván lábra kaptak már azok a libertált gusztustalanságok, hogy Orbán Viktor először a focistákat oltatja be, és vannak, akik ezt el is hiszik. Na, őket lökném le a lapos Föld széléről úgy, hogy az agyuk szétfröccsenjen a homorú Hold felszínén.)

***

Szóval a helyzet az, hogy van vakcina, van gyártó, csak kapacitás-növelés miatt nincs kapacitás.

Akinek erről a róka fogta csuka története jut az eszébe, nem téved nagyot. Esteleg mondhatnám még, hogy töke van a menyasszonynak, avagy a szaros-vaníliás palacsinta receptje lehet, hogy könnyű, ennek ellenére nem biztos, hogy sokan fogják elkészíteni.

Az eszem megáll, de tényleg!

Február-március…

Hát arany pofáim, akkor majd oltunk azzal, ami lesz. Mert abban már most biztos vagyok, hogy az oroszok és pláne a kínaiak nem fognak kapacitás-növelés okán átmeneti kapacitás-csökkentést eszközölni!

Abban pedig még biztosabb vagyok, hogy mostanra mindannyiunknak elege lett a bezárt éttermekből, az üres koncerttermekből, az online oktatásból és az este 8 órai zárlatból.

***

Az ellenzéki „van kupak – nincs kupak” dilemmával most nem kívánok foglalkozni. Ennek megértéséhez tessenek szépen megnézni a manapság forgalomban lévő, egyszerhasználatos tűk szerkezeti felépítését.

Amit viszont muszáj még megemlítenem, az egy másik libbant álhír, miszerint az oltás halálos mellékhatásokkal is járhat.

Ha most bárki is cáfolatot várna, csalódni fog. Igen. Ez így van. Ahogy mindennek, mondom mindennek van „halálos” mellékhatása. Ennek oka lehet a nem megfelelően diagnosztizált, oltásra nem alkalmas alany (például épp covidos, amikor oltják), és szerepelhet az okok között olyan (pl. autoimmun) betegség, ami egy szerencsétlen láncolatot indít el a szervezetben.

Mivel NINCS olyan gyógyszer, aminek NINCS mellékhatása, ezen túl kell lépni. Magyarországon például egyetlen (MÉG EGYSZER: EGYETLEN) olyan esetet sem jelentettek, ahol súlyos mellékhatás lépett volna fel az oltottban.

De egyetlen dolgot muszáj megjegyezni:

Oltás által immunizálódni nagyságrendekkel jobb, mint fertőzés által immunizálódni.

***

A helyzet jelenleg úgy áll, hogy az embereknek egyre nagyobb százaléka oltáspárti. Amikor elérjük a megfelelő pontot, amihez tapintható közelségbe kerül a minimum 60%-os átoltottság következtében létrejövő nyájimmunitás, onnantól feloldódnak a korlátozások, a szkeptikusok pedig potyautasokként élvezik ennek előnyeit.

Ezt kell elérnünk minél hamarabb.

Nem február végén!

Nem március elején!

MOST!

() VBT ()

Kiemelt kép:  porfolio


18 hozzászólás “Most akkor mi a szitu, Pfizer csávók?

 1. Úgy döntött a globalogazdi, hogy Európát még nem engedik ki a válságból. A keleti blokkot kell ezáltal megtörni, a nyugati kollaboránsok ki vannak párnázva, nekik tökmindegy a válság, úgyis gazdagok és befolyásosak maradnak.
  Amúgy mi újság a Modernával, aminek nem tudom van e egyáltalán a covid vakcinán kívül más terméke a piacon. Ez is érdekes…

  1. Egyszerűbb ez kérem! Elkapkodva kiadták a vakcinájukat, hogy a piacot monopolizálják. Hogy csak az övékbe bízzon mindenki. Erre ráerősítenek az EU lefizetett bürokratái, akár fenyegetéssel, szankciók kilátásba helyezésével is. Miközben a gyártást nem tudják olyan volumenben biztosítani, mint amilyen kapzsin bevállalták. Ez egy félkész termék. Kimaradt egy fázis, ami lehetővé tette volna a normál hőmérsékletű használatát. Az nem normális, hogy -80 Cfokon kell forgalomba hozni. Nyilván gondok akadtak a tömeges “szárazjeges” tárolás és szállítás, szétosztás terén, a vakcinák így hatástalanok, megromlanak. Ezt próbálják most lóhalálában korrigálni.

 2. Én még annyit hozzátennék, hogy a vakcinagyártók nem jótevők, hanem tömeggyilkosok. Nekem ne mondja senki, hogy nem lenne a világon még száz olyan hely, ahol tudnák gyártani a vakcinát . Ha olyan veszélyes ez a vírus, hogy romba dönti az egész világ gazdaságát, tömegek halnak meg, nem kellene a licencet továbbadni más országoknak is? Erről a dologról mindenki szemérmesen hallgat, vagy ennyire védjük a háttérhatalmi érdekeket?

  1. “Én még annyit hozzátennék, hogy a vakcinagyártók nem jótevők,…”
   Én inkább úgy mondnám: nem szociális segélyszervezetek, hanem profitorientált vállalkozások.
   Mint az autógyártók, az Internet-szolgáltatók vagy akár a pék.
   Mindegyik megkéri a termékének/a szolgáltatásának az árát és nem adja közkinccsé a “know how”-t (a kapcsolási rajzot, a receptet, a műszaki rajzot,…) – hisz fenn kell tartania a vállalkozást, versenyben kell maradnia. Ez a piacgazdaság.

   Viszont abban igazat kell adnom, hogy – az informatikához hasonlóan – a nyílt forrásnak – pláne ilyen pandémiás helyzetben – létjogosultsága lenne:
   https://theconversation.com/covid-19-vaccines-open-source-licensing-could-keep-big-pharma-from-making-huge-profits-off-taxpayer-funded-research-145898

 3. Jogos! Nem tudom, mi állhat a pfizer hülyesége mögött, de nem is érdekel! Ahogy az EU tiltása sem, hogy mivel oltathatjuk be magunkat. Azzal, amihez legelőbb hozzájutunk!

  1. Nos kedves Klára ! Ezzel szerintem nincs egyedül. De ha vissza ugrunk a kezdetekig akkor köztudott,hogy ez az egész Kínából indult ! És nem a Vuhan -i hús piacról, mint azt a média és az előzményeket elhallgató Kínai Kormány közölte. Mert azt a szemész orvost aki erre rájött, hogy mi is ez a feneség ( civid-19) bár akkor még neve sem volt . De akkor már több ezren megfertőződtek és egyre nőtt a halálos áldozatok száma. Akkor ezt a szemész dokit aki felfedezte, hogy a pácienseinek a begyulladt szemével összefüggésben van a végzetes tüdőgyulladással járó betegség, akkor lecsukták rémhír terjesztés és lázítás miatt ! (2019. december) Mert ő közölte, hogy ez a cucc nem a piacról származik, ha nem egy közeli biológiai laboratóriumból! Amit meg is nevezett ! (pfizer) ! Nos az öreget sittre vágták ekkor már tombolt a járvány Kínában! 2020 februárban már az öreg szemész doki már nagyon beteg volt és a vele érintkező közel 100-150 ember , ügyvédek bírók, foglárok, stb. akik 2020 május , júniusa körülle már meg is haltak ! És amikor már nem volt mit titkolni akkor poszthumusz elismerte a kínai kormány, hogy igaza volt a dokinak, miszerint valaki, ill. valakik kiengedték a szellemet a palackból. És ebben a látszólag kesze – kusza históriában az a csúnya, hogy a pfizer már 2020 júliusában bejelentette, hogy nekik már kész az ellenszer! Tulajdonképpen a saját szarjukhoz ők már ki kísérletezték az ellenszert. Azt a nem kis és nem elhanyagolható történetet már nem is említem, hogy a pfizer tulajdonosa billi bácsi egy olyan csapat tagja , tulajdonosa akik a föld elnépesedése ellen dolgoznak és ezt különböző oltásokkal akarják elő segíteni !
   Ezel kapcsolatban 2010 ben egy konferencián elszólta magát ! Miszerint a föld túlnépesedése az országonkénti 1% -os ember halálozással megoldható lenne ! És milyen érdekes, hogy ez a szar túlnyomó részben csak az idős embereket viszi a halálba !

   A bennem és másban felmerülő kérdés, hogy akkor most mi van ?? Ki a hülye és egy elmebeteg megallomán köcsög miatt miért kell emberek millióinak meghalnia ???

  2. Ember! Gondolkozzál! Te beoltatod magad azzal amit az Európai Unió ajánl?

 4. Ismét tűpontos írás!
  Minél előbb szeretném látni VBT-t a Pesti Tv-ben! De megfelelne nekem a Hír Tv is!

 5. Bill Gates elszólása
  http://www.vedooltas.hu/…/medi…/59-bill-gates-elszolasa.html
  Védõoltásokkal a túlnépesedés ellen
  Bill Gates 2010. februárjában egy TED rendezvényen prezentációja során az alábbi kijelentést tette:
  “A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él … várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védõoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni.”
  Bárki bármit is mond, a földi lét legfõbb istene a pénz! Így hát akinek van, az istent játszhat. Bill Gates korunk egyik leggazdagabb embere, és szinte bármit megtehet. A fenti kijelentés súlyát növeli, hogy komoly érdekeltséggel bír a gyógyszeriparban. Jogunk van feltételezni, hogy (véletlenül) egy belsõ információt “kotyogott” ki. Egymilliárd ember egészségügyi beavatkozások által szándékosan elõidézett halála vagy meg nem születése a népirtás legújabb kori módszere! Szemléltetésképpen: ha csak 1%-kal csökken a népesség szaporodóképessége, az az össznépesség tekintetében milliókat jelent – Bill Gates azonban nagyobb számokkal dobálózik!
  Napjainkra látjuk, hogy az oltások számának növekedésével egyre korábban és egyre nagyobb számban fordulnak elõ krónikus megbetegedések. Ennek hosszú távú következményei borítékolhatók. Mivel a krónikus megbetegedések az immunrendszer hibás mûködésére vezethetõk vissza, ezért elõhírnökei a súlyosabb, emberi életet megrövidítõ betegségeknek (diabétesz, rák, stb.). Az immunrendszer hibás mûködése szorosan összefügg a szaporodóképesség csökkenésével is! Az egész emberi létezést koordinálja. Az immunrendszer maga az élet! A védõoltásokkal ezt a finomra hangolt “mûszert” vesszük célba. Fontos megemlíteni, hogy az egyre gyakoribb autista megbetegedések is ezt a tendenciát erõsítik, mivel ezek az emberek többszörösen halmozott immunológiai betegséget hordoznak, minek következtében az átlagosan várható életkoruk (az immunkárosodás mértékétõl függõen) 30-40 évre korlátozódik. A szaporodás esélye többnyire kizárható, illetve kontrollált eszközökkel elfojtott. A természet minden immunológiai betegséget és beteget hibás mûködésként azonosít. A rosszul mûködõ láncszemet mihamarabb cserélni kell, az életciklusát lerövidíteni, teret, illetve esélyt adva az új és egészségesebb egyedeknek. Az immunbetegségeket egyfajta “új pandémiaként” görgetjük magunk elõtt: gyermekeink gyermekei és majd az õ gyermekeik azok, akik már halmozott immunológiai, sok esetben genetikai károsodásokkal fognak megszületni… A lombikprogram, mint reproduktív szolgáltatás is a természetes szelekció kiiktatása – úgy is fogalmazhatunk, “raktunk vele még egy lapáttal a tûzre”!
  (A gyermekáldás mindenkit megillet az életben. Ha nem megy másképp, akkor marad a mesterséges út. A fenti gondolatsor a természet helyes mûködésére hivatott felhívni a figyelmet.)
  Az okfejtés filozófiai és világnézeti szemszögbõl is vizsgálja a kérdéskört.
  Az egymilliárd akkora szám, hogy a fasizmus és a kommunizmus összesen sem termelt ki ennyi halottat (kommunizmus70 millió o fasizmus30 millió)! A fegyvernem és az ellenségkép is megváltozott. Néhány milliárd ember egyszerûen útban van. De kiknek?
  A világ erõforrásait az össznépesség nagyjából 5%-a birtokolja. A népesedés problémáira megoldás lenne, ha ezek a források egyenletesen oszlanának el. A helyzetet úgy lehet a legjobban jellemezni, hogy a szûk kisebbség feléli a többség elõl a közös tulajdont. Amikor a természeti javak kiosztásra kerültek, még nem létezett pénz. Éppen ezért az, hogy most mindent pénzben számolunk, egy hibás, torz világkép. Ezekhez a forrásokhoz minden népnek joga van! A jelenlegi állapotot huzamosabb ideig nem lehet fenntartani, mivel igazságtalanságra épül. Az elõnyösebb pozícióban lévõ erõk megpróbálják konzerválni a helyzetet, mely ideig-óráig sikerülhet, de hosszú távon nem. Ezzel a kijelentéssel egy kicsit magunk ellen, magyar emberek ellen is beszélek, hiszen (a látszat ellenére) mi is ehhez a szûk körhöz tartozunk. Senki sem tekintheti magát a másiknál különbnek ezen a bolygón! A természet be is iktatott egy biztonsági korlátot a rendszerbe, belekalkulálva lényünk tökéletlenségét, és hogy ne konzerválódjanak ezek az erõk huzamosabb ideig. Ezt az önszabályzó rendszert halálnak hívják. A természet így biztosítja a folyamatos megújulás és fejlõdés lehetõségét világunkban. Az, hogy hol van az a határ, amikor már az egész faj fennmaradását veszélyezteti egy-egy szélsõséges, profitéhes csoport terjeszkedése, azt jelenleg nem tudjuk megmondani. Amit viszont már tudunk, hogy a felelõtlen vakcinálás nyomot hagyott az emberi DNS-ben (rengeteg állati RNS-DNS jutott a véráramunkba), melyet a jövõ nemzedékei is magukkal fognak cipelni! A fejlõdõ ország népei nem hiába fogadják kettõs érzelmekkel a fejlett világ orvosainak módszereit. Õk azt vallják, hogy az oltásokkal a szaporulatot próbálják csökkenteni! Erre lehet példa a polio oltások tömeges visszautasítása az afrikai kontinensen. Érdekes, hogy a természeti népek megérzései mennyire jól mûködnek!
  Bill Gates hangnemébõl kiderül, hogy szavait nem holmi elejtett poénként kell érteni; mondandóját “véresen” komolyan gondolta. Az elhangzott szám felülmúl minden eddigi népirtást vagy katasztrófát, amit az emberiség valaha is elszenvedett!
  Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a történelmi idõk emberei alacsonyabb morális szinten éltek, mint napjainkban. Ha a felszínességen túl egy kicsit mélyebbre ásunk, láthatjuk, hogy ez a megállapítás nem igaz. A régi idõk emberei másképp viszonyultak a természet erõihez, egymáshoz és a halálhoz is. Az ellenséggel való leszámolások, (fõleg a hétköznapi embereknél) többnyire szemtõl szembe zajlottak. Manapság nem ezt látjuk! Az alattomosság, az erkölcstelenség soha nem látott mértékeket öltött. Ritka az az ember, aki bátran a szemünkbe néz! A módszer, ahogy a vakcinákat bevezetik a piacra – politikusokat, orvosokat, híres embereket felhasználva, nem ritkán félrevezetve õket -, hátsó szándékot enged sejtetni. A gyártók a tájékozatlanságra építenek! Könnyû elhitetni bármit is egy olyan termékrõl, amirõl az illetõ gyakorlatilag semmit sem tud (sajnos az orvosok döntõ többsége sem ismeri kellõ mélységben az oltóanyagokat). Elég néhány hangzatos, a valóságot elferdítõ szlogent elhinteni, és máris meg lehet gyõzni a többséget az ügy érdekében!
  Bill Gates kijelentése, úgy látszik, nem lépte át a média ingerküszöbét – legalábbis a magyar sajtó nem érezte fontosnak, hogy beszámoljon ezekrõl a súlyos szavakról. Sokan hisznek az emberiség megritkítását célzó összeesküvés-elméletekben. Bill Gates és az õt takargató média most egy újabb csontot hajított õeléjük.
  Pfizer és Sanofi védõoltások letiltva Japánban:
  http://kvm17.blogspot.com/…/pfizer-es-sanofi-vedooltasok-le…
  erre is kattintsrá
  Bill Gates elszólása
  http://www.vedooltas.hu
  Védőoltásokkal a túlnépesedés ellen Bill Gates 2010. februárjában egy TED rendezvényen prezentációja során az alábbi kijelentést tette:„A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él …

  1. Jol összefoglaltad.
   Még egy kis érdekesség.
   Bill 268,000 acre földet
   vásárolt fel az USA-ban.
   Meg akarja szüntetni a
   marhatenyésztést,mert
   a nép egyen szoját és
   inszekteket,elég jo az neki.

 6. Talán, ha nem hagyják / hagyjuk – ennyire elszabadulni a sok oltásellenes/ vírusellenes / hülyét – akik jól becummantották az (EU-ban) főleg Belgiumban nyilvánvalóan _üzleti_ okokból és a szokásos francia módszerrel és pénzből (ld. momentum olimpia) futtatott elmebajkampányt, most sokkal hatékonyabban lehetne taposni és mutogatni, hogy nézd már koma, hát ezek dumálnak ott brüsszelsztraszburgban korrupcióról és a Merkellmutti meg a szolidalitásról sunyiban 30millió extra adag vakcinával?

  Mindjárt lehetne kérdezni, Újhelyitől meg Gyurcsányné Dobrevtől – hogy ilyen EU közös minimálbérre, meg EU – EÜ-re gondoltok (ja ilyenre)!

  Meg talán, ha legalább a jobboldalon időben leoltjuk ezeket az elmebetegeket akkor sokkal hatékonyabban lehetne mutogatni a DK-s oltásellenes kommandóra – mert így mi lesz? Nahát nahát még a jobboldal is … és megint lehet magyarázkodni hogy mi nem, hogy ez csak az elmebeteg provók Orbánék ezt meg azt kommunikálták…

  Ugyan – ugyan hányszor kell megtörténnie még ennek, hogy tudjuk a pillanatnyi poltikai előny hosszútávon hátrány …

 7. “Biden ígérte, hogy alkalmazza a honvédelmi törvény 1950-ben, a koreai háború kirobbanásakor elfogadott módosítását, ami széles körű felhatalmazást ad az elnöknek kötelezni az amerikai vállalkozásokat a honvédelem szempontjából szükségesnek ítélt termékek előállítására, függetlenül a gyártás nyereségességétől. Biden szerint márciusra javulhat a járványhelyzet az Egyesült Államokban.
  Itt az újabb összeesküvés elmélet! Vagy ez inkább a kőkemény valóság?
  Svédország, Dánia, Finnország, Litvánia, Lettország és Észtország egészségügyi miniszterei szerint elfogadhatatlan, hogy a Pfizer átmenetileg csökkenti európai vakcinaszállítmányát. (Litvániába például a következő héttől február közepéig csak az eredetileg tervezett mennyiség felét szállítják.)
  Ha BIden szerint márciusra javul az Amerika vírus helyzet és február közepéig Európa a szerződésben lekötött mennyiség felét kapja, talán nem is annyira lehetetlen, hogy az európaiak által megrendelt vakcinákat az amerikaiakba oltják.!!!

 8. Legjobb tudomásom szerint a Pfizer és tsa komoly előleget kapott az Uniótól, hogy gyorsabban haladjanak a fejlesztéssel és miután ezzel a segítséggel létre tudták elsőnek hozni a vakcinát, most a sorban hátrébb sorolták a segítőket, mert már kész a vakcina és drágábban tudják eladni. Tudom a szerződéskötéshez kellett az Uniós meghatalmazottak töketlenkedése is, de ehhez is kettő kell!
  Ui.: Milyen becsületes a cég, hiszen amikor már tényleg beindult az üzlet és már dől a lé, akkor visszaadta az előleg felét! Hát nem megható?

 9. Nagyon nagy mennyiség jött már hazánkba a vakcinából.
  Annyira nagy,hogy az ez évi Karácsonyi Ünnep is rá fog menni,ha marad ez a ritmus! Ráadásul akiket elsők között oltottak,addigra ajánlatos lesz újra oltani.
  Szóval ismét nagyon jól jártunk az únióval! Kapják be a lóalkatrészt.

 10. A DK:-s, moslékpártiak mostantól ülnek az ablakba és várják az EU-tól, a Pfrizer vakcinát és azt remélik, hogy ebben biztosan nem lesz csipp.

 11. Nagyon örülök a hírnek. Mivel mégiscsak oltóanyag hiány van a rohadék európai unió (szűnjön már meg) kénytelen megengedni, hogy mindenki beszerezzen máshonnan vakcinát. Nos kész vagyok beoltatni bármivel amit nem az unió ajánl. Addig amíg az unió ajánlotta Pfizer és Moderna az oltóanyag, nos ezeket nem fogják belém döfni.. Amerikai oltóanyag nem kell! Nekem jöhet kínai, orosz, bármi, csak olyasmi nem ami amerikai, vagy amit az EU ajánl.

 12. Mindeközben a ködös Albionban naponta 400 ezer embert oltanak be a Pfizer vakcinával és terveik szerint napu 700 ezerig fel tudnak menni, van oltóanyag. Így őszre át is oltják a 18 évnél idősebb pupulációt.
  Őssszehasonlításul, hazánk március végéig 485 ezer adag Pfizer vakcinát kap az EUs leosztásból, összesen pedig kb. 2 milliót. Semmire se elég.

 13. Most nagyon tré a szitu, de utólag úgyis az lesz a szitu, amit hazudnak róla. És mivel az új világ főpapjai hazudják, az lesz az Igazság. CNN, BBC, Fox, EuroNews, ARD, FAZ, NZZ, Reuters, Facebook, Twitter, YouTube, TikTok, Instagram, New York Times, és még sorolhatnám napestig. Régen csak azt kellett megjegyezni, hogy Pravda, Izvesztyija, TASZSZ. Most sokkal többféleképpen hazudják ugyanazt. Ez a hitelesség titka! Ha mindenki ugyanazt hazudja, akkor az csak az igazság lehet. Az igazságvélemények meg bújkálnak a neten, sokszor üldöztetve. Úgyhogy szkeptikus vagyok, a Nyugat még ekkorát nem bukott, mint a vakcinakérdésben, oda a hitelesség, oda a versenyképesség, és oda a vezető szerep. De a véleményipar még mindig keményen ugyanazoké. A nyugatot tönkretevő parazita eszmerendszerek működtetőié. És még mindig úgy érzi Kína és Oroszország, hogy végül is hadd rágalmazzák őket, ameddig a Nyugat erejét ölik meg, addig azt ír a média, amit akar.
  .
  Vadmagyar
  Ha tíz nap alatt öt-hétmillió embert tudnak beoltani, akkor három hónap elég a kritikus szinthez, az pedig azt jelenti, hogy május elsejére készen lesznek. Nem őszre. De mivel a vége nyilván sokkal lassabban megy, mert maradnak az ellenzők és a vírusok már sehol sem lesznek, és a teljes felnőtt lakosságról írsz, így végül is igazad van. De áprilisban mindent feloldhatnak, ahogy azt tervezték is. Európában meg még javában tüntetéseket fognak szétvízágyúzni. Hacsak nem kobozzák el – szokásuk szerint – a magyar és egyéb kisebb népek oltóanyagait is a németek, és csicskásaik. AZT kell figyelni, és AZT kell megírni. A maszkokkal megtették, a gyógyszerrel megtették, miért ne koboznák el a kifiztetett magyar vakcinákat?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük