Balgárda

Blog VBT

„Vesztünkre esküdtek ádáz hatalmak, s tudtuk, egy életen át kell küzdenünk!” (Varsavianka)

Puzsér Róbert pontosan tudja, hogy soha az életben nem lesz Budapest főpolgármestere. Ahogyan Vona Gábor, vagy Szél Bernadett is pontosan tudták, hogy soha az életben nem lesznek miniszterelnökök. Így álltak/állnak bele minden megmérettetésbe, s ezzel a fajta tétnélküliséggel nyilatkoznak meg a választópolgárok felé. Egyszóval: hazudnak.

Ellenzék, ellenállás, ellenség

Most éppen Erdogan ittléte csal a szemükbe krokodilkönnyeket. Valójában azonban Erdogan nem más, mint fa- szurikáta- vagy pelenka-helyettesítő. Teljesen mindegy, micsoda. Amire bármiféle negatív felhangot tudnak aggatni, azt előveszik, megcsócsálják, lenyelik, félig megemésztik, a végén pedig kiöklendezik elénk, s a produktumba mutatóujjukkal beleírják: Orbán.

Az egyszemélyi felelős megnevezése ugyanis legalább olyan profin megy nekik, mint saját negatív előjelű cselekedeteik beismerésének a hiánya. S amikorra ezt már nyögvenyelősen megszoknánk tőlük, új szintre emelik az idiotizmust.

A Jobbik például rájött, hogy ők már nem ellenzéki párt, hanem ellenálló párt. Ebbéli vállalásukat speciel mostanáig híven teljesítik. Egyszerre állnak ellent a sikernek, a növekedésnek, a józanésznek, a választói bizalom megnyerésének, valamint a kormányzás közelébe való jutásnak. Még egy kicsit Ohm-kodnak, és magának a pártlétnek is ellent fognak állni.

Innen már csak egy lépés volt, hogy egy okos ifjú proletár a marxizmus leninizmus kádárizmus rákosizmus elegyének kvintesszenciájából kifőzze a bölcsek kövét, hogy ők pedig valójában ellenségek. Hogy liberális uraimék kinek az ellenségei? Természetesen Orbánéi. A Fidesz zsarnokoskodás, a NER rémuralom, a lázáristák és Szijjártó-pribékek ellenségei.

A jó hír, hogy megvan mindezek ellenszere: A Balgárda!

A Balgárda

A minden orbánizmust gyógyító szer korunk egyik nagy politikus-gondolkodójának, Márki-Zay Péternek a fejéből pattant ki, mint anno Zeuszéból Pallasz Athéné. Hódmezővásárhely (papíron) első emberének elmondása szerint:

„„A Jobbikba kellenek zsidók és cigányok is, de radikálisnak kell lenni, mert igenis a tisztességes és becsületes magyarságért ki kell állni valakinek…”

Majd a Szamuely-díjat érdemlő ötletét e veretes szavakkal támogatta meg:

„Igenis kell egy Magyar Gárda, amiben ott vannak a zsidók, a cigányok és a baloldaliak is”

Hát… (mert ha lehet egy ilyen szervezet, akkor háttal is lehet mondatot kezdeni), akkor nosza! Tessék! Csináljuk meg! Akinek meg nem tetszik, annak vagy lehet elmenni ebből a xzsfwbwtg országból, vagy kilőjük a szemét, ’szt jaunapot!

Igenis joga van a magyar népnek – a Jobbik égisze alatt – egy olyan gárdához, amelyik mindenkit a soraiba fogad! És igenis kerüljön le az a vérszomjas oroszlán a mellény hátuljáról, és kerüljön a helyébe valami egészen más szimbólum!

Heller Ágnest pedig a Jóisten is zászlóanyának teremtette. A Gárda himnuszának megírását én speciel nem vállalom, s bár Petrás Jancsi nevében nem tudok nyilatkozni, de szerintem a Kárpátia is nemet fog mondani. Viszont szerencsére Puzsér mostanában dalszerzőként is funkcionál. A csoportosulás ideológiai hátterét szépen tudja majd körvonalazni Zacher Gábor és Csernus Imre. Az esküvel egybekötött zászlószentelést pedig – némi térden állós könyörgés után – Alföldi Róbert simán megrendezi.

***

Én meg már csak egy jó erős feketét kérek! És közben kíváncsian figyelem a honi sajtóorgánumokat, hogy vajon ehhez a remek ötlethez mi szól majd a TEV, Köves Slomó, a megyei vajdák, na és persze a Gozsdu udvar népe.

Ha mindenki egyetért én nem ellenzem  

() VBT ()   

 


7 hozzászólás “Balgárda

 1. Rettenetes!!!
  Az általános iskolában kötelező volt a kórus tagság,
  és minden kommunista ünnepen énekeltük a Vörös Csepel-t, a Föl,föl, ti rabjai a földnek…
  volt, amikor a Varsavianká-t is. Tananyag volt mindegyik, ugyanis.
  Trauma végigolvasni a szöveget már vén fejjel szembesülni, hogy mivel
  akarták sikálni az agyunkat.
  Az egész kommunista korszakról az a benyomásom maradt, hogy olyan volt, mint a húgyszagos
  és dohányfüstös, koszlott, romos, huzatos, lealjasított emberektől nyüzsgő vasúti várótermek szerte az országban.
  x
  Rontása tört ránk a dúló viharnak,
  Ordas had áradata kelt ellenünk.
  Vesztünkre esküdtek ádáz hatalmak,
  S tudtuk egy életen át kell küzdenünk.

  R. Álltunk a vészben, álltunk merészen,
  Lelkünkben tűzpirosan izzott a cél.
  Munkások, álljunk a nagy harcra készen,
  Melyből az emberi nem új napja kél.

  Kínzó igában legörnyedt a hátunk,
  Mégis reméltük ama nagy diadalt,
  Szenvedve távol jövendőbe láttunk,
  Harsogva zengtük a szent csatadalt.

  R.

  Vérünk nem omlott a harcban hiába,
  Mártírjainknak neve nagy lesz, s dicső.
  Emlékük azt mondja legszebb dalával,
  Melyért elestek, a boldog jövő.

 2. Márki Zajnak sem ártana egy kis szar a postaládájába, hogy mielött felelötlenül kimond valamit addig otthol a szart kavargassa. A kijelentése megegyezik a Soros elveivel, hogy a világon minden nemzetet egy kalapba tegyen, hogy megszünjenek az országok közötti kulturális és nemzetközi szokások vallások, hogy europábol egy közös nagy szarcsomó legyen. Ennyi.

 3. Istenem, miért bünteted a vásárhelyieket, hogy egy ilyen senkiházi kerülhetett a polgármesteri székbe? Méghogy keresztény-konzervatív? – amint magáról állította ez a “gyütmönt”. Ez egy felbérelt gonosz a javából!

 4. A hazájuk ellen tevékenykedők, miért Egerben kapnak kárpótlásként üzleti lehetőséget??????????
  (Lásd: Csernus, stb. stb.)

 5. Én nagyon jól tudom, hogy nem szimpatikus amit most leírok, de a Hmezővásárhelyiek választották meg ezt a félkegyelműt pmesternek.
  És anno ők is tudják leváltani demokratikus úton.
  Lázárnak nagy felelőssége van abban, hogy az események így alakultak.
  Jövőre lesz a visszavágó, addig hagyni kell ezt a ízig-vérig “politikusnak” termett embert, hogy saját hányadékában tündököljön.
  Bűzt terjesztve maga körül…

 6. Gondolom mikor ez a Márki grof beszél a templomban, nem az ige szolal meg belöle, hanem a gyülölet a büz a ganéj. Öszinte részvétem a Hodmezövásárhelyeiknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.